CREATURES - the card game - KICKSTARTER

Ati descoperit un proiect interesant pe Kickstarter? Deschideti un topic si poate gasiti si alti useri interesati de joc.
Post Reply
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

CREATURES - the card game - KICKSTARTER

28 Sep 2011, 11:08

Va prezint azi pe scurt un joculetz amuzant care tocmai si-a inceput activitatea pe Kickstarter si pe care am decis sa-l sustin.

Creatures este un joc de carti in care jucatorii vor forma animale ciudate din 3 parti provenind de la diverse animale reale, si cu acestea vor ataca animalele si mai ciudate formate de ceilalti jucatori.

Acesta este un exemplu de animal prezentat si pe pagina proiectului:
Image
Ca sa nu credeti ca am luat-o razna, iata de ce va supun jocul atentiei:

- pentru ca imi miroase a bine, jocul isi va atinge astazi nivelul de finantare dorit; suma nu e mare, creatorii jocului au nevoie de doar $2.500 pentru diversele cheltuieli legate de productie si promovare;
- pentru ca e un joculetz care se anunta foarte amuzant; da, imi plac Gamer's Games de dificultate mare si care imi fac creierul franjuri, dar dupa astfel de sesiuni e bine sa te destinzi cu ceva light & fun, si Creatures pare sa fie exact ce trebuie;
- pentru ca e foarte ieftin, contributia pe Kickstarter e de $15 in care intra si un set de magneti pentru frigider; se mai adauga $10 pentru transport, dar pretul tot e unul foarte bun;
- pentru ca va putea fi folosit in egala masura ca gateway game sau ca party game;
- pentru ca jocul va fi gata in decembrie si va putea fi transformat intr-un minunat cadou de Craciun pentru prieteni sau pentru voi insiva.

V-am convins? Scoateti banul atunci si sprijiniti proiectul. :)
Da' repede, ca sunt convins ca odata ce finantarea va fi realizata 100% designer-ii vor veni cu tot felul de promotii pentru cei care au sarit in barca la inceput, asa cum s-a intamplat si cu Glory to Rome (unde am ajuns sa primesc 5 promotional items la final).

cristianf
King Meeple
King Meeple

Re: CREATURES - the card game - KICKSTARTER

28 Sep 2011, 13:28

djdano wrote:unde am ajuns sa primesc 5 promotional items la final
:shock: Nais ! Hmmm.......

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

29 Sep 2011, 09:01

No, seriously. I'm sitting at home with a fever, aches and chills. But the success of CREATURES on Kickstarter is keeping my spirits high! Thank you.
Ok Kickstarters- I'll be brief since we're all busy.
1) We most assuredly reached our goal this morning! Huzzah! Many thanks to WeegNet for putting us over the edge, along with all of you. Stretch goal #1 has been posted on the Front Page if you haven't seen it. Let's keep the momentum rolling!
2) Thanks to Craig for setting us up on http://www.boardgamegeek.com. Here's the link if you're interested-- http://boardgamegeek.com/boardgame/1092 ... -card-game
3) I finally broke down and set up a twitter account @CreaturesGames. Consider it a trial period--if it goes well and people follow, I'll make a habit of it.
4) most importantly, regarding the 'BONUS reward' (see point #1)-- I would like YOUR feedback as beloved backers as to what bonus reward you would like to receive as a free gift of reaching Stretch Goal #1. Here's some possibilities we've come up with so far--
- Limited edition CREATURES temporary tattoos (lick and stick!)
- Limited edition CREATURES stickers
- Limited edition CREATURES poster
- Limited edition 'super animal' front, middle and back cards to be added to your decks. Throw a curve ball with your friends when you whip out a card with strength 11, or even 20! This would only be available to Kickstarter backers.
- A 'Build Your Own Creature' feature on the official CREATURES website.

Something else you suggest?
Please weigh in and vote by commenting on this post. If I don't get enough feedback, I'll just choose one, and it will probably be the one you don't like.
Thank you all, and for those newcomers-- please take a minute to 'social media' us. It means a lot.
-Tyler

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

10 Oct 2011, 12:13

Numarul de carti din pachet a crescut de la 84 la 96.

Asa arata creatura bonus primita numai de suporterii Kickstarter:
Image
Si asa arata magnetii de frigider, care intre timp au ajuns sa fie 9, nu 3:
Image
Iar proiectul este finantat pana acum in proportie de 1.500% :lol:

suf
King Meeple
King Meeple

10 Oct 2011, 12:14

Poate ar trebui sa mai lucreze la grafica (printre altele) :D

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

10 Oct 2011, 12:19

Da, sa stii ca am impresia ca asta e primul lucru pe care o sa-l faca cu suma stransa.
Desi au primit atat de multe elogii despre aspectul grafic actual... ca e posibil sa foloseasca banii pentru altceva, mai putin inspirat.

cristianf
King Meeple
King Meeple

10 Oct 2011, 12:26

Din ce scria pe acolo parca domnisoara artista ce s-a ocupat de aspectul grafic al jocului era chiar prietena game designerului. Asa ca daca vrea sa mai aiba zile... :mrgreen: asta e... ramanem cu un joc ce arata oribil, altfel ideea pare buna.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

08 Nov 2011, 17:17

Image

Post Reply

Return to “Kickstarter”