Nu am sperante sa ne strangem 10 oameni pentru acest joc, dar pun totusi un link in speranta ca vreun proprietar de magazin va considera buna investitia.
Eu ma inscriu pentru o copie in cazul in care se va comercializa la pretul de $65.
http://www.kickstarter.com/projects/872 ... mmany-hall
Ma inscriu de asemenea si pentru cazul in care reusim sa formam macar o pereche, caz in care pretul va fi $70 de caciula.
Stiu ca e multisor, dar e vorba de un joc ce a vazut lumina zilei initial intr-un tiraj foarte mic si se vinde la preturi nesimtite pe eBay. Asta e sansa noastra de a obtine o copie la un pret decent.
Ma indoiesc ca vreun publisher mare il va lua vreodata sa-l scoata in 5.000 exemplare si sub 200 lei.
Campania se incheie pe la jumatatea lui iunie, deci e timp de gandire berechet.
Tammany Hall
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- Chuckila
- King Meeple

Re: Tammany Hall
Not my cup of tea ... "a game of backstabbing, corruption, temporary alliances and taking power at all costs".
- suf
- King Meeple

Suna perfectChuckila wrote:"a game of backstabbing, corruption, temporary alliances and taking power at all costs".
Nota: N-am zis ca ma bag
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Daca ne-am strange 10 cred ca m-as baga si eu
.....looks good and I can't say no to a game of backstabbing 
- tasurinchi
- King Meeple

Eu l-am jucat si mi s-a parut cam sec (poate si din cauza ca am facut-o online). Dupa mine e ruda mai saraca (adica fara carti
) a lui Liberte de Wallace.
-
Rautz