Machine of Death: The Game of Creative Assassination

Ati descoperit un proiect interesant pe Kickstarter? Deschideti un topic si poate gasiti si alti useri interesati de joc.
Post Reply
fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

Machine of Death: The Game of Creative Assassination

04 Mar 2013, 08:28

Daca tot m-am infectat cu Kickstarter.com pot sa zic ca mi-am mancat fro 2-3 ore in weekendul asta pe site. Am facut un pledge pentru reprint-ul lui Drumroll (aveam in plan sa il cumpar asa ca nu m-am putut abtine mai ales ca o sa vina cu o gramada de goodies + carte semnata de designer blah bla bla) si am mai facut un pledge pentru Machine of Death: The Game of Creative Assassination ( doar pentru varianta digitala 10$). Am facut o oferta de 5$ pentru juma' de varianta dar nu a mers. :lol:
Mai tre aprofundata un pic problema daca ma bag la un pledge mai mare dar daca mai apare un doritor,cine stie... Exista varianta de 61$ (incl. transport) pentru 2 jocuri.
http://www.kickstarter.com/projects/123 ... sassinatio
HACK OR GET WHACKED!

alexddumitru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”

Re: Machine of Death: The Game of Creative Assassination

04 Mar 2013, 11:06

Pare foarte interesant. O sa aprofundez si eu si te anunt daca sunt dispus sa dau 30.5 coco pe el.

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

07 Mar 2013, 11:31

am modificat pledgeul pentru varianta digitala care include toate cartile in format pdf. acum este la 15$. nu cred ca vreau mai mult de atat. poate facem pe jumate pledgeul asta si ne tiparim singur cartile. ce zici?
HACK OR GET WHACKED!

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

13 Mar 2013, 09:19

Jocul asta m-a depasit complet din toate punctele de vedere. Am citit, am vazut video, nu am reusit sa inteleg ce incearca copiii aia sa joace acolo. Kickstarter devine din ce in ce mai dubios vis-a-vis de jocurile care ajung "hot"

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

Post Reply

Return to “Kickstarter”