MIND-The Fall of Paradise, joc sci-fi acum pe Kickstarter!

Ati descoperit un proiect interesant pe Kickstarter? Deschideti un topic si poate gasiti si alti useri interesati de joc.
Post Reply
Vladimir Teneslav

MIND-The Fall of Paradise, joc sci-fi acum pe Kickstarter!

16 Oct 2013, 11:24

Salut,

Ma numesc Vladimir Teneslav si sunt designerul si realizatorul jocului MIND-The Fall of Paradise. Dupa un an de zile de munca si productie am reusit sa lansez campania proiectului. Daca va intereseaza universul sci-fi, sa jucati cooperative, sa echipati personaje si sa va jucati cu miniaturi incercati pagina kickstarterului si vedeti daca va place. As aprecia enorm.

Image

Mai jos linkul catre campanie. Daca aveti orice intrebari despre orice, va stau la dispozitie.
http://www.kickstarter.com/projects/586 ... f-paradise
Image

Image
Puteti sa urmariti progresul jocului pe pagina de facebook si vedea mai multe clipuri de gameplay: https://www.facebook.com/WhatWeMakeIs

Si niste imagini cu jocul.

from http://www.boardgamegeek.com/image/1802499
from http://www.boardgamegeek.com/image/1802501
from http://www.boardgamegeek.com/image/1802502
[bggimage_small=][BGGIMAGE_SMALL=][/BGGIMAGE_SMALL][/BGGIMAGE_SMALL]
from http://www.boardgamegeek.com/image/1802504
from http://www.boardgamegeek.com/image/1802505

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

Re: MIND-The Fall of Paradise, joc sci-fi acum pe Kickstart

16 Oct 2013, 11:29

Felicitari pentru initiativa si mult succes cu campania :).

Vladimir Teneslav

16 Oct 2013, 11:40

Mersi, si scuze ca nu am postat unde trebuie.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

16 Oct 2013, 11:44

Felicitari pentru initiativa, Vladimir!

Ma bucur sa vad ca incep si designerii din Romania sa scoata jocuri. Sper sa ai parte de succes si jocul sa fie primit cu bine de comunitatea de gameri. Am sa ma uit si eu peste pagina de Kickstarter deseara, de la lucru imi este putin mai greu :)

:tu:

Vladimir Teneslav

16 Oct 2013, 11:54

Sunt departe de a-l scoate. Sa vedem. Momentan duc vorba-n sat si il promovez cum pot mai bine. Daca aveti sugestii nu ezitati. De asemeni, e de la sine inteles, ca daca aveti cui, va rog sa mentionati proiectul. Conteaza fiecare ureche care aude.

O zi buna!

Chuckila
King Meeple
King Meeple

16 Oct 2013, 11:59

Nu stiu exact ce implica un concurs pe BGG, dar am vazut multe proiecte de Kickstarter care si-au promovat proiectul cu asemenea concursuri.

Poate ar fi o idee buna sa ii contactezi pe cei de la BGG sa vezi ce se poate face. Expunerea pe care o ai printr-un asemenea concurs s-ar putea sa te aduca mai aproape de funding goal.

Rautz

16 Oct 2013, 12:01

Felicitari pentru initiativa, imi plac filmuletele, mi se par destul de bine realizate.

Daca-mi permiti totusi, cata experienta ai in boardgames si de ce abia acum pe forum?
O mica poveste despre cum ai ajuns la ideea jocului?

Intr-un an de zile cat ai lucrat la joc puteai de mult sa iti expui proiectul, sa ceri o parere, sa faci putina reclama.

Mult succes, imi doresc sa reusesti cu proiectul, pe de alta parte cred ca va fi o munca titanica, e greu sa te ocupi de productia si distributia unui proiect atat de mare de unul singur.

Vladimir Teneslav

18 Oct 2013, 11:04

Salut,

Nu am experienta in boardgame design, fiind primul joc pe care il realizez. Dar lucrez in industria de jocuri digitale, am lucrat la strategii, shootere, platformere si desi nu e deloc aceeasi chestie inteleg principii care m-au ajutat sa fac reguli si mecanici interesante.

Eu personal nu am prea cautat grupuri de boardgameri pana acum, m-am jucat cu grupurile mele de prieteni.

Ideea jocului a plecat de la o idee de script de film pe care o scriam. In timp ce ma jucam in ianuarie un joc de masa cu prietenii mi-a picat fisa ce frumos s-ar traduce intr-un boardgame si povestea mea. De atunci am inceput sa lucrez.

Am venit aici cu o veste proasta. Jocul va reveni pe kickstarter in 2014. Pentru moment campania este anulata. Motivul este ca nu am reusit sa atrag clickuri pe pagina indeajuns de multe, fara reclame platite si reviewuri de la Tom Vasel sau Undead Viking, si altii.

La anul o sa le fac si pe acestea si o sa fie ca la carte. Poti sa ai cel mai tare joc, daca nu e vazut de lume nu are cine sa il cumpere. Desi romansii sunt buni si pot sustine un co-national, reprezinta doar un procent mic din adevarata piata.

Rautz

18 Oct 2013, 11:27

Cred ca un designer de jocuri video poate fi un excelent designer de boardgames. In multe privinte se aseamana gandirea, si uneori acestia pot aduce chiar ceva nou.

Ar fi bine insa sa joci cat mai multe boardgames, iti vor aduce cu siguranta un plus de experienta si-ti vor da idei noi (poate idei vechi in boardgaming dar idei noi tie)

Te-ar ajuta mult cred si aceasta comunitate daca esti dispus sa-ti expui ideile, si de asemenea poti gasi playtesteri intre jucatorii cu vechime.

Mult succes!

Vladimir Teneslav

18 Oct 2013, 11:33

Pentru campania din 2014 cu siguranta o sa dau jocuri la testat si in grupuri de romani. Am fost contactat de mai multe persoane doritoare si o sa vreau sa obtin cat mai multe reviewuri, bune rele.

As dori sa stiu ce jocuri au mai fost puse pe kickstarter de romani? Ar fi utila informatia.

tudro

18 Oct 2013, 12:35

Din cate stiu eu, nu a fost nimic pus pe kickstarter pentru ca e oarecum exclusiv pentru SUA si mai nou pt UK, dar au fost pe indiegogo 3 proiecte de care stiu eu: Exodus, I am vlad si SectorBall

Multa bafta :)

Vladimir Teneslav

18 Oct 2013, 18:24

Am inteles. Chiar azi i-am vazut pe cei de la Dice Tower iar mentionand "I am Vlad", dar din pacate pe lista de Top 10 jocuri care au dezamagit.

Multumesc de linkuri.

Rautz

19 Oct 2013, 02:56

La I Am Vlad buba a fost ca designerii nu aveau nici o idee de progresele facute in boardgames, cu mecanici de joc invechite, ei au facut un tip de joc care se juca poate prin anii 70.
De asta te-am si intrebat daca ai experienta in boardgames, si daca ai studiat mecanicile de joc actuale.

Post Reply

Return to “Kickstarter”