Steampunk Rally
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Re: Steampunk Rally
Editia din poza este Tesla (cu tileuri din lemn, plastic cards si metal cogs), ceea ce o sa primim noi o sa arate putin altfel...
- DanielIndru
- King Meeple

- AngelEye
- King Meeple

We are preparing to enter the fulfilment phase of the project!
Ensure the shipping address you have in your survey reflects where you want the package received between now and August / Early September.
- AngelEye
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- AngelEye
- King Meeple

Cred ca marti miercuri ajunge coletul de 6 kg
Pentru cei din Bucuresti e destul de simplu pentru ceilalti 2, adica eu si Daniel, discutam si vedem cum facem, eu cred ca cel mai simplu e sa rugam pe cineva sa le aduca la intalnirea din septembrie. Nu vreau sa fac nici o aluzie dar ma gandeam la Costy 
- DanielIndru
- King Meeple

Da, e o idee buna sa le aduca la Sibiu.
Oricine face efortul va fi rasplatit cu bere la fatza locului.
Oricine face efortul va fi rasplatit cu bere la fatza locului.
- 26octombrie
- King Meeple

- CostyBGB
- Special Meeple

O oferta de nerefuzat! Se rezolva!DanielIndru wrote: Oricine face efortul va fi rasplatit cu bere la fatza locului.
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
A ajuns azi la mine. Am 3 exemplare, unul pentru mine, unul pentru Bogdanm si unul pentru dtivadar. Chiar arata senzational, sa speram ca e dragut si ca gameplay!

Last edited by omucu on 31 Aug 2015, 20:27, edited 4 times in total.
- 26octombrie
- King Meeple

- omucu
- King Meeple

am rezolvat. Le-am incorporat prima data cu linkul de pe dropbox si se pare ca e cam dubioasa treaba. La mine pe calculator mergeau, in rest nu. Acum cu link direct de pe facebook se pare ca vrea26octombrie wrote:nu se vad pozele...
- 26octombrie
- King Meeple

aoleu, asa le primim si noi, oameni buni?! (nu stiu daca am facut pledge la acelasi nivel cu tine). Arata de lesini!
(de bine!)
- omucu
- King Meeple

am avut nivelul Aerostat, jocul e la fel. Toata lumea de pe kickstarter primeste cu metal cogs si translucent dice
- 26octombrie
- King Meeple

Multumesc, Angeleye, multumesc Methos
L-am si jucat. De aratat deja stiam ca arata senzational in poze, mi-era totusi teama ca pozele sunt mai bune decat face-to-face (unele jocuri au faza asta). Ei bine,... arata senzational! Zarurile sunt delicioase, sunt mai mici decat cele normale si cu marginile mai rotunjite, se simt placut la mana si la ochi nu mai zic. Iar cogurile... best game pieces ever.
Surpriza si mai mare a fost la playtime. Una placuta
E fresh! Nu stiu daca voi reusi sa ma explic: e lejer, regulile le explici in 5 minute max, dar de-abia apoi se si developeaza in creieras. Mie mi s-a parut bine inchegat si genul de joc pe care il joci cu placere si vesel, nu indarjit. Un joc la care zambesti!
Ca feeling mi-a amintit de Dark Seas si Ciub. De DS pentru ca dai cu zarul si joci simultan; exista interferente intre jucatori, sunt actiuni usturatoare pentru ceilalti cateodata, insa nu se simt ca un atac, e usor "am facut buba, o sa-mi treaca, ma joc in continuare". De Ciub pentru ca iti gestionezi destul de elaborat zarurile, dintr-unul poti ajunge sa faci 5-6 daca iti construiesti cu cap masina. Noi n-am apucat sa jucam un joc intreg, din motive de Hora+Lente+11 noaptea, dar abia astept sa-l punem pe masa tihnit. O alta chestie care mi-a placut mult, desi e extrem de incomoda, e ca dupa fiecare runda trebuie sa iti bati capul oleaca sa scapi de zarurile folosite prin diverse parti ale masinariei, trebuie scazute punct cu punct pentru a le "dezarui"(varianta lingvistica proprie echivalenta termenului "decarta"
), altfel nu mai poti folosi locatia respectiva.
Pe scurt; fresh, gorgeous, o infinitate de combinatii (carti la greu!), tot timpul ai ceva de facut/planificat si nu pare boring!!
Astept si impresiile voastre si va doresc sa ajunga cat mai repede pe masa
L-am si jucat. De aratat deja stiam ca arata senzational in poze, mi-era totusi teama ca pozele sunt mai bune decat face-to-face (unele jocuri au faza asta). Ei bine,... arata senzational! Zarurile sunt delicioase, sunt mai mici decat cele normale si cu marginile mai rotunjite, se simt placut la mana si la ochi nu mai zic. Iar cogurile... best game pieces ever.
Surpriza si mai mare a fost la playtime. Una placuta
Ca feeling mi-a amintit de Dark Seas si Ciub. De DS pentru ca dai cu zarul si joci simultan; exista interferente intre jucatori, sunt actiuni usturatoare pentru ceilalti cateodata, insa nu se simt ca un atac, e usor "am facut buba, o sa-mi treaca, ma joc in continuare". De Ciub pentru ca iti gestionezi destul de elaborat zarurile, dintr-unul poti ajunge sa faci 5-6 daca iti construiesti cu cap masina. Noi n-am apucat sa jucam un joc intreg, din motive de Hora+Lente+11 noaptea, dar abia astept sa-l punem pe masa tihnit. O alta chestie care mi-a placut mult, desi e extrem de incomoda, e ca dupa fiecare runda trebuie sa iti bati capul oleaca sa scapi de zarurile folosite prin diverse parti ale masinariei, trebuie scazute punct cu punct pentru a le "dezarui"(varianta lingvistica proprie echivalenta termenului "decarta"
Pe scurt; fresh, gorgeous, o infinitate de combinatii (carti la greu!), tot timpul ai ceva de facut/planificat si nu pare boring!!
Astept si impresiile voastre si va doresc sa ajunga cat mai repede pe masa