Tiny Epic Western
- VickdaReaper
- Super Moderator

- imba
- King Meeple

- demontear
- King Meeple

- imba
- King Meeple

- demontear
- King Meeple

-
DeeDee
- King Meeple

- demontear
- King Meeple

-
DeeDee
- King Meeple

Re: Tiny Epic Western
pai cred ca trebuie sa spunem in mod decisiv fiecare daca dorim sa trimita prin curierat, ca sa platim curierul.
eu am intrebat daca vrea cineva sa se cupleze cu mine, din cluj, ca sa iasa mai ieftin, dar n-a raspuns nimeni
.
pasul 2 e sa intreb prin PM pe cei care au patricipat la pledge, daca sunt din cluj si daca doresc colet unic, si-apoi sa platim (direct sau ramburs) transportul. ceea ca o sa fac acum.
eu am intrebat daca vrea cineva sa se cupleze cu mine, din cluj, ca sa iasa mai ieftin, dar n-a raspuns nimeni
pasul 2 e sa intreb prin PM pe cei care au patricipat la pledge, daca sunt din cluj si daca doresc colet unic, si-apoi sa platim (direct sau ramburs) transportul. ceea ca o sa fac acum.
- Chuckila
- King Meeple

Daca mai poti astepta pana saptamana viitoare, cativa din Cluj ne intalnim cu Daniel in acest weekend la un board game si a zis ca ne aduce jocurile. Il pot ruga sa il puna si pe al tau, ti-l dau (sau daca nu ajungi miercuri, ti-l las) la Checkpoint.deevinnula wrote:eu am intrebat daca vrea cineva sa se cupleze cu mine, din cluj, ca sa iasa mai ieftin, dar n-a raspuns nimeni.
-
DeeDee
- King Meeple

Da, te rog frumos!! Mi-ar fi foarte util sa ma ajuti asa.
Lasa-mi-l la checkpoint, ca o sa-l preiau ulterior.
Lasa-mi-l la checkpoint, ca o sa-l preiau ulterior.
- Chuckila
- King Meeple

Ni le-a adus Daniel la cabana, din pacate pe cele doua ale mele (a mea si a ta, deevinnula) le-am uitat cand am plecat. Am sa vad cum fac cu proprietarul cabanei sa le recuperez, probabil cand vine prin Cluj.
Cand am pus mana pe ele, voi lasa copia ta la Checkpoint si iti voi lasa un mesaj sa mergi sa il iei. Sorry
Cand am pus mana pe ele, voi lasa copia ta la Checkpoint si iti voi lasa un mesaj sa mergi sa il iei. Sorry
-
DeeDee
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Nu am apucat. Cred ca le-am "pus bine" cand le-am primit, de am uitat de ele. M-a sunat proprietarul cabanei sa imi spuna ca le-a gasit ...deevinnula wrote:Bine, multumesc!Ai jucat? E bun ?