Steampunk Rally
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Re: Steampunk Rally
Au mai ramas 9 zile si proiectul a depasit cu brio 92k - cred ca pana la final o sa treaca si de 150k, ceea ce inseamna + translucent dice, alti inventatori & stuff. DanielIndru, cristianf sunteti on board?
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- cristianf
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

Mai este cineva interesat de Steampunk Rally? Avem nevoie de un finalizator
.
@ rockerrullz - poate te-ai razgandit in privinta jocului si vrei sa te bagi in hora.
@ rockerrullz - poate te-ai razgandit in privinta jocului si vrei sa te bagi in hora.
- arthuriovan
- King Meeple

@ Tarmyniatur - jocul ajunge sa coste in jur de 155 lei daca facem pledge pentru 6 exemplare. Cu tine am fi chiar 6, asa ca am beneficia toti de un pret mic pentru EU-zone.
-
Tarmyniatur
- arthuriovan
- King Meeple

@ Tarmyniatur - banii o sa ii virezi in contul meu, dupa ce o sa imi fie debitat contul la finalul campaniei de pe Kickstarter. Numai atunci o sa iti pot spune cu exactitate cati bani au fost luati si cat costa un exemplar raportat la suma totala. Am sa iti trimit un PM dupa ce se termina campania pentru Steampunk Rally. Oricum, pledge-ul o sa fie de 257 USD (adica 42,83 USD per bucata - asa ca pretul final ar trebui sa fie aproximativ 155 de lei per exemplar).
@ all - fac pledge-ul, avand in vedere ca suntem 6?
- AngelEye
- King Meeple

Din punctul meu de vedere poti face pledge insa sunt CAD nu USD si asta inseamna la cursul de azi 134.47 Ron de caciulaarthuriovan wrote:@ Tarmyniatur - banii o sa ii virezi in contul meu, dupa ce o sa imi fie debitat contul la finalul campaniei de pe Kickstarter. Numai atunci o sa iti pot spune cu exactitate cati bani au fost luati si cat costa un exemplar raportat la suma totala. Am sa iti trimit un PM dupa ce se termina campania pentru Steampunk Rally. Oricum, pledge-ul o sa fie de 257 USD (adica 42,83 USD per bucata - asa ca pretul final ar trebui sa fie aproximativ 155 de lei per exemplar).
- DanielIndru
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- arthuriovan
- King Meeple

@ Angeleye - suma scrisa mare in dreptul pledge-ului pentru 6 exemplare este intr-adevar in dolari canadieni (270 CAD), insa suma scrisa in paranteze este in USD (238 USD). Imi este neclar daca shipping-ul de 19 dolari este in CAD sau in USD - cred ca este prima varianta (deoarece pledge-ul il faci in dolari canadieni). Oricum si in dolari canadieni, suma per exemplar ramane tot aproximativ 154-155 lei (289 x 3,2 CAD).
Long story short - fac pledge-ul acum. Sa speram ca o sa vina la timp la anul (august 2015)
!
Long story short - fac pledge-ul acum. Sa speram ca o sa vina la timp la anul (august 2015)
- arthuriovan
- King Meeple

Am incercat sa fac pledge-ul, dar imi refuza cardul pe care l-am introdus. Nu am nicio idee de ce se intampla asta - stiu ca suma este debitata la finalul campaniei, asa ca nu ar trebui sa fie o problema faptul ca acum in cont nu am disponibil echivalentul a 289 CAD (sau tocmai asta este problema?). Am sa mai incerc diseara cand ajung acasa.
- cristianf
- King Meeple

Chiar daca ti-ai setat limite pentru siteuri cu sau fara CVV, in mod normal ar trebui sa-l ia si sa ai probleme de abia cand incearca sa retraga banii. Poate iti expira cardul in cateva luni ?
- arthuriovan
- King Meeple

@ cristianf - nope, cardul expira in decembrie 2016. Este foarte ciudat, pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Intre timp am mai incercat inca odata si mesajul a ramas acelasi - "Declined. Please try another card." Nu inteleg care e spilul...
-
biionut
- Wizard Meeple

-
Rautz
Din cate stiu chiar daca nu ti-i debiteaza acum, trebuie sa vada ca-i ai in cont.
- DanielIndru
- King Meeple

As zice ca nu trebuie sa ai in cont nimic cand faci pledge.
Si nici permisiuni pentru limite de tranzactii activate.
Retragerea banilor se face la finalul campaniei si doar atunci se verifica soldul si limita.
Daca nu reuseste Amazon sa-i traga, ai cateva zile sa remediezi problema.
Daca nu o faci, contributia ta pe Kickstarter e anulata.
Si nici permisiuni pentru limite de tranzactii activate.
Retragerea banilor se face la finalul campaniei si doar atunci se verifica soldul si limita.
Daca nu reuseste Amazon sa-i traga, ai cateva zile sa remediezi problema.
Daca nu o faci, contributia ta pe Kickstarter e anulata.
- arthuriovan
- King Meeple

Intre timp am vorbit si cu cei de la banca - chipurile problema ar fi ca nu este o tranzactie securizata, de aici respingerea automata (mi s-a explicat ca este posibil ca din greseala comerciantul sa fi indicat un site http iar nu https).
@ DanielIndru - incercand sa fac pledge-ul nu am fost directionat automat catre Amazon Payments ci mi s-au cerut direct datele cardului. De obicei in cazul tuturor campaniilor de pe Kickstarter platile se faceau prin intermediul Amazon Payments, la Steampunk Rally pare a fi diferit.
Am sa incerc diseara sa suplimentez fondurile existente pe card si sa vad daca merge asa. In cazul in care nu reusesc, o sa am rugamintea sa incerce altcineva sa faca pledge-ul.
@ DanielIndru - incercand sa fac pledge-ul nu am fost directionat automat catre Amazon Payments ci mi s-au cerut direct datele cardului. De obicei in cazul tuturor campaniilor de pe Kickstarter platile se faceau prin intermediul Amazon Payments, la Steampunk Rally pare a fi diferit.
Am sa incerc diseara sa suplimentez fondurile existente pe card si sa vad daca merge asa. In cazul in care nu reusesc, o sa am rugamintea sa incerce altcineva sa faca pledge-ul.