Revin cu o corectie, la Zombicide invader ultimul meu ks de la CMON am luat cam tot de asta a fost 55$ transport pe RO sunt 2 jocuri de baza 1 extensie si 2 cutii cu Ks exclusive.l2extasy wrote: ↑24 Apr 2019, 15:00Comparam cu Blood Rage pt ca aia fost prima/ultima mea experienta cu CMON si nu stiam cum stau lucrurile mai nou, de aia va intrebam.
Si atunci ca si acum mergeai pe ideea ca RO e in EU si abia la final de campanie au dezvaluit ca pt anumite tari printre care si RO, shippingul e 50$.
Aparent lucrurile s-au schimbat intre timp si asta e de bine.
CMON-Bloodborne
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Re: CMON-Bloodborne
- Sol23
- King Meeple

- Miţã
- King Meeple

Da primele 24h dupa nu o sa mai fie disponibil, si daca dai cancel nu mai poti sa faci pledge pe 90$. Pretul este decent.
-
Minel
Nu vorbeam de exceptii cu 2 jocuri de baza. Eu am platit 30$ la baza + all addons la ei.Miţã wrote: ↑24 Apr 2019, 15:23Revin cu o corectie, la Zombicide invader ultimul meu ks de la CMON am luat cam tot de asta a fost 55$ transport pe RO sunt 2 jocuri de baza 1 extensie si 2 cutii cu Ks exclusive.l2extasy wrote: ↑24 Apr 2019, 15:00Comparam cu Blood Rage pt ca aia fost prima/ultima mea experienta cu CMON si nu stiam cum stau lucrurile mai nou, de aia va intrebam.
Si atunci ca si acum mergeai pe ideea ca RO e in EU si abia la final de campanie au dezvaluit ca pt anumite tari printre care si RO, shippingul e 50$.
Aparent lucrurile s-au schimbat intre timp si asta e de bine.
-
l2extasy
- Wizard Meeple

Avand in vedere ca am stat prea mult pe ganduri si am ratat EB in primele 24h, pot sa ma alatur vreunui pledge daca pana la final ma hotarasc?
Stiu ca orice copie extra intra la regular price, ma gandeam doar daca ar iesi mai bine transportul, daca e cineva din Bucuresti.
Stiu ca orice copie extra intra la regular price, ma gandeam doar daca ar iesi mai bine transportul, daca e cineva din Bucuresti.
-
rault
- Chief Meeple

-
Minel
Extra base game pledge adaugat in PM e 100 bucata, indiferent daca ai EB sau nu. Eu asa cred ca functioneaza din cate am inteles.
Anyway, pana acum all-in e 270$ cu EB.
Bugetul meu e 500$, sper sa nu sara peste.
Anyway, pana acum all-in e 270$ cu EB.
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
-
Connoisseur
- Chief Meeple

Am IN for everything!
Si daca s-ar ajunge la 1000 Euro pe intreg pachetul, tot m-as baga. Bloodborne for LIFE!
Si daca s-ar ajunge la 1000 Euro pe intreg pachetul, tot m-as baga. Bloodborne for LIFE!
- unq_flipmo
- King Meeple

Tine-ne la curent Minel
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia
-
Minel
A atins 3 milioane $ aseara, prilej cu care mi-am marit bugetul la 1500.
Jocul de baza are acum aproape 100 miniaturi. In total la all-in primesti vreo 8 cutii. Eu mi-am luat deja un Kallax de la Ikea weekendul trecut.
Jocul de baza are acum aproape 100 miniaturi. In total la all-in primesti vreo 8 cutii. Eu mi-am luat deja un Kallax de la Ikea weekendul trecut.
- fl0po
- King Meeple

Sunt curios cine va avea pret mai bun la anul pe bursa dintre Conoisseur și Minel. Hai sa o punem de-un flame...yeeeei!
HACK OR GET WHACKED!
-
Minel
Apropo de bursa, un magazin cunoscut de la noi va introduce sistem de buy back la orice boardgame cumparat de oriunde, iar eu sunt cel care se va ocupa de stabilirea pretului oferit. Cine nu s-a pus bine cu mine... nasol de ei.
- Miţã
- King Meeple

A fost anuntata ultima extensie cu stoc limitat:

Totodata s-a introdus si optiunea de all in pentru extensii:

Totodata s-a introdus si optiunea de all in pentru extensii:

- fl0po
- King Meeple

- Sol23
- King Meeple

baga bani, baga bani
Last edited by Sol23 on 03 Jun 2019, 11:39, edited 1 time in total.
- Sol23
- King Meeple