Nici eu nu am o experienta mare in KS. Cred ca am participat la 3 campanii, dar am fost cam dezamagit.
Dupa ce ca dai banii cu 6-10 luni inainte ca jocul sa-ti fie livrat, mai nou toate campaniile de KS iti cer bani in plus ca sa primesti bonusurile campaniei. Care personal mi se pare o mizerie. De ce as mai vrea sa particip?!
Pret mai mic? Teoretic poate adta sa te determine dar am vazut variante care in retail au aparut mai ieftine decat varianta kickstarter. Un exemplu care imi vine pe moment este Compounded. Care a fost circa 50 euro la care parca era si transport. Ce-i drept venea cu niste eprubete de plastic (de 2 lei). Ulterior a aparut la Regat la 149 lei.
Un alt exemplu dezamagitor a fost Viceroy. Dupa ce m-a corupt Chuckila sa il iau(jocul e foarte fain, mai ales daca il joci cu el

) ). Jocul a aparut in stoc la magazine cu 2-3 saptamani inainte sa ajunga cele de pe KS. Si iar dezamagire. Singura compensatie a fost ca jocul pe Ks a fost circa 100 lei si in magazin parca 150 lei.
The gallerist. Am stat pe ganduri daca sa particip la campanie si nu am mai apucat sa fac pledge. Imi parea rau. Pana l-am luat de la Regat imediat dupa Essen mai ieftin decay era pe KS si cu 2-3 saptamani mai repede.
Sper ca te-am bagat in ceata :p
Spor la pledge.
Sunt exemple si exemple. KS mi se pare o loterie