https://www.kickstarter.com/projects/tc ... nav_search
Aventura fantasy cooperativa pt. 1-4 jucatori. 9 povesti de 2-3 ore si 7 scenarii de 60-90 minute, o gramada de inamici posibili, 6 eroi care pot avansa in nivel pe mai multe cai posibile. Fara noroc in lupta, atac de 3 inseamna 3 damage. Inamici imprevizibili care isi fac mutarile automat. Creatia unui designer necunoscut, dar ambitios, fara o companie in spate. Va suna cunoscut?
Mi se pare foarte interesant, daca nu aveam Gloomhaven sigur il luam pe asta. Mai ca l-as fi luat doar ca sa il vand la suprapret dupa, dar nu vreau sa fiu that kind of "gamer". Am o puternica impresie ca o sa avem povestea Gloomhaven all over again. Designer necunoscut cu proiect ambitios, nu se incumeta prea multi sa il sustina, la anul (sau cand apare jocul) o sa se umple Internetul de recenzii pozitive si o s-o ia razna lumea cautand o copie. Sigur o sa aiba trece la Eurogameri dar si video gameri (aduce mult cu Warcraft 3).
P.S. s-a inteles cred, dar ca sa fie clar, nu-s backer asa ca nu ma intereseaza cate stretch goals se deblocheaza, doar ma gandesc ca daca mie mi s-a parut foarte interesant, s-ar putea sa fie si altii de aceeasi opinie.