City of Kings

Ati descoperit un proiect interesant pe Kickstarter? Deschideti un topic si poate gasiti si alti useri interesati de joc.
Post Reply
mihnea_1309
Wizard Meeple
Wizard Meeple

City of Kings

15 Apr 2017, 10:13

Pentru toti cei atrasi de Gloomhaven dar pe care ii sperie investitia de timp necesara, asta s-ar putea sa va atraga atentia:

https://www.kickstarter.com/projects/tc ... nav_search

Aventura fantasy cooperativa pt. 1-4 jucatori. 9 povesti de 2-3 ore si 7 scenarii de 60-90 minute, o gramada de inamici posibili, 6 eroi care pot avansa in nivel pe mai multe cai posibile. Fara noroc in lupta, atac de 3 inseamna 3 damage. Inamici imprevizibili care isi fac mutarile automat. Creatia unui designer necunoscut, dar ambitios, fara o companie in spate. Va suna cunoscut? ;) Daca Gloomhaven are influente subtile Euro, aici sunt directe. Pe langa lupta cu monstrii, exista adunare de resurse pentru crearea de obiecte noi.
Mi se pare foarte interesant, daca nu aveam Gloomhaven sigur il luam pe asta. Mai ca l-as fi luat doar ca sa il vand la suprapret dupa, dar nu vreau sa fiu that kind of "gamer". Am o puternica impresie ca o sa avem povestea Gloomhaven all over again. Designer necunoscut cu proiect ambitios, nu se incumeta prea multi sa il sustina, la anul (sau cand apare jocul) o sa se umple Internetul de recenzii pozitive si o s-o ia razna lumea cautand o copie. Sigur o sa aiba trece la Eurogameri dar si video gameri (aduce mult cu Warcraft 3).

P.S. s-a inteles cred, dar ca sa fie clar, nu-s backer asa ca nu ma intereseaza cate stretch goals se deblocheaza, doar ma gandesc ca daca mie mi s-a parut foarte interesant, s-ar putea sa fie si altii de aceeasi opinie.

rault
Chief Meeple
Chief Meeple

Re: City of Kings

13 May 2017, 09:01

Eu am facut pledge la el si la Gloomhaven. Shipping-ul a fost cam mult si a spus ca nu are cum sa-l reduca, dar mi-a captivat atentia.

Post Reply

Return to “Kickstarter”