Fiecare utilizator are dreptul la o singura nominalizare, se poate nominaliza de mai multe ori aceeasi persoana.
Perioada de nominalizari se incheie in data de 22 August. Dupa care vom trece la faza de vot.
Spor la recomandari

mihai wrote:daca nu fac nominalizari, se considera ca de fapt nominalizez pe cineva care deja e nominalizat?conteaza cate nominalizari are cineva?
Chuckila e in concediu zilele astea, asa ca imi permit sa citez/interpretez eu spusele lui:suf wrote:Aceeasi intrebare, avand in vedere ca nu sunt multe nominalizari si de cele mai multe ori nominalizarea mea s-a facut deja.
Numarul de nominalizari nu conteaza ca la topul cu jocuri, practic fiecare post/user nominalizat o singura data va trece in faza de votare.Chuckila wrote: Fiecare utilizator are dreptul la o singura nominalizare, se poate nominaliza de mai multe ori aceeasi persoana.
S-a mentionat in thread-ul initial ca adminii nu sunt eligibili pentru nominalizare. Daca doresti, criss, poti face o alta nominalizare. Multumim!criss wrote:adixor, cu multumirile mele pentru efortul depus in toti acesti ani.
Corect, un user/post poate fi nominalizat de mai multe ori, insa la faza de votare acest lucru nu va face nici o diferenta.djdano wrote:mihai wrote:daca nu fac nominalizari, se considera ca de fapt nominalizez pe cineva care deja e nominalizat?conteaza cate nominalizari are cineva?Puteti sa nominalizati un user/post daca a fost deja nominalizat, dar nu afecteaza nu nimic votul ...suf wrote:Aceeasi intrebare, avand in vedere ca nu sunt multe nominalizari si de cele mai multe ori nominalizarea mea s-a facut deja.