Eu chiar la creativitate ma gandeam cand am facut propunerea, pentru ca exact reducand acele indicii din termeni cunoscuti/filme etc pe care le stiu/inteleg numai unii te-ar forta sa gasesti indicii mai creative. Ideea mi-a venit la ultimul indiciu, deoarece indiciul este usor, daca-l puneai in romana sunt convins ca l-ar fi ghicit oamenii 100% pe cand asa cineva s-ar putea sa-l greseasca(nu numai atat, dar sunt convins ca pur si simplu nici nu ar fi pus acest indiciu in romana pentru ca i s-ar fi parut prea banal). Daca-l punea in franceza era si mai bine, iti garanteaza aproape ca unii il vor nimeri iar altii nu, dupa cum se pricepe lumea la franceza(poti estima usor ca intr-un grup de oameni romani unii stiu, altii nu). Ori asta nu inseamna deloc sa fii creativ, inseamna doar sa pui indiciul in alta limba.
Ma rog, n-am vrut sa fac mare caz pe tema asta, lumea prefera jocul in felul acesta, voi il jucati, deci e perfect, ce pot sa spun e ca daca lumea nu va ghici 100% imi confirma ipoteza ca jocul ar fi mai creativ numai in limba romana
Si cu asta chiar nu vreau sa intervin in jocul vostru mai mult decat e cazul, va doresc joc placut si astept jocul viitor