Ce se aude de weekendul asta? Din ce stiu eu ciocanul poate vineri(azi) si duminica. Eu pot in fiecare zi

nu ma consider cu nasul pe sus, dar alternativa ar fi :ok, hai ca vin la voi acasa sa jucam ? vi-ar conveni?suf wrote:Mesajele sunt pentru toata lumea, mai putin aia cu nasul pe sus
ah, si mai aduc si vreo inca 3 total necunoscuti , tot la voi acasagothicgirl wrote:nu ma consider cu nasul pe sus, dar alternativa ar fi :ok, hai ca vin la voi acasa sa jucam ? vi-ar conveni?suf wrote:Mesajele sunt pentru toata lumea, mai putin aia cu nasul pe susNu, ca doar nimeni nu primeste straini in casa chiar asa.Asta e ideea.Atat timp cat mesajul e pt ciocanul si mai nu stiu care, revin, ar fi de bun simt sa ii scrii lui /lor...
ok, mie nu mi s-a parut asa , imi pare rau.Atat timp cat apar nume specifice insotite de "te sun eu " etc...eu ce sa mai zic? de exemplu? am vrut doar sa atrag atentia la faptul ca daca nu doriti noi membri in grup , e ok din partea mea, eu la urma urmei am ramas pe forum pt ca de aici imi adun informatii despre jocuri si cam atat.Mai mult vad ca nu am cum din mom ce e intalnirile sunt pe baza de "te sun eu si ne vedem la 7 la tine" Oook, nu am de gand sa ma autoinvit in casa nimaui sau pe telefonul nimanui, dar mi se pare cam arogant sa lasi la vedere intalnirile dar fara posibilitatea de a face loc unor noi jucatori.djdano wrote:Pe mine m-au primit si eram un strain pentru ei, nu vad de ce nu ar primi si pe altii.
Pana la urma nu suntem chiar asa straini unii de ceilalti, avem macar o pasiune comuna - boardgames.
Dar chiar si lucrul asta in comun se poate duce naibii daca il insotim cu o atitudine nepotrivita.
Invitatia chiar era pentru toata lumea, noi am avut deja discutia pe PM, aici se dorea doar imbogatirea grupului de oameni.
Mie asta imi suna a invitatie pentru toata lumea, in particular celor mentionati pe nume din cauza discutiilor anterioare si pentru ca am avut sansa sa ne cunoastem.suf wrote:Salutare Tm (si in particular ciocanul si djdano),
Ar fi fost destul de deprimant sa fie aceeasi beredjdano wrote:Si am dat si tura de Tigris... cu alta bere:
Glen More... mmm... are cineva idee pe unde se mai gaseste sau s-a epuizat stocul peste tot?Chuckila wrote:Ar fi fost destul de deprimant sa fie aceeasi beredjdano wrote:Si am dat si tura de Tigris... cu alta bere:
Grats, eu nu am mai apucat sa dau un joc de o gramada de vreme. Si nici nu sunt semne de schimbareMa asteapta Hansa Teutonica, Glen More, CC:P si D&D: Wrath cu bratele deschise ... si eu le tot refuz.
Asa am auzit si eu si il tot caut, dar nu il are nici un store pe stock, au fost putine si s-au epuizat pentru editia in engleza...acum il gasesti doar in germana.djdano wrote:Glen More... mmm... are cineva idee pe unde se mai gaseste sau s-a epuizat stocul peste tot?Chuckila wrote:Ar fi fost destul de deprimant sa fie aceeasi beredjdano wrote:Si am dat si tura de Tigris... cu alta bere:
Grats, eu nu am mai apucat sa dau un joc de o gramada de vreme. Si nici nu sunt semne de schimbareMa asteapta Hansa Teutonica, Glen More, CC:P si D&D: Wrath cu bratele deschise ... si eu le tot refuz.
Zice-se ca e un "precious gem" pe 2010, tare as vrea sa-i fac cunostinta cu masa mea.