Ce ati mai vrea sa vedeti implementat pe forum?

Post Reply
nth88

Re: Ce ati mai vrea sa vedeti implementat pe forum?

30 Jun 2011, 02:50

Eu as vrea o versiune mobile a forumului. Nr in crestere de utilizatori de telefoane cu Android, iOS etc., ar saluta initiativa.

ciocanul

30 Jun 2011, 06:58

Pune te rog locatia ca fiind obligatorie cand se inregistreaza lumea.

adixor

30 Jun 2011, 08:19

@nth88: stau constant pe forum de pe ipad, blackberry si android. la ce anume te referi cu vs mobila? una mai light ca si incarcare si resurse? daca da, din pacate este mult peste capabilitatile noastre tehnice din pacate.

@ciocanul: voi verifica daca se poate ca din cate stiu nu se poate, dar asta nu va opri pe nimeni sa scrie orice chestie nonsens acolo daca chiar vrea sa nu-si faca publica locatia. eu inteleg si nevoia de privacy, de-asta nici nu mai am cont pe facebook, si pe de alta parte cine chiar devine membru activ, isi va seta la un momnet dat locatia cum trebuie (sau semnatura, etc)

nth88

01 Jul 2011, 08:38

adixor wrote:@nth88: stau constant pe forum de pe ipad, blackberry si android. la ce anume te referi cu vs mobila? una mai light ca si incarcare si resurse? daca da, din pacate este mult peste capabilitatile noastre tehnice din pacate.
am inteles. da, ma gandeam la o versiune care sa se faca fit-to-screen si sa cuprinda doar text eventual, sa fie mai facil de urmarit pe displayuri mai mici.

criss

10 Jul 2011, 12:40

Ar fi posibil ca link'ul catre baza de date a lui suf (lista detinatorilor jocurilor din Romania) sa apara intr-un loc mai accesibil?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

11 Jul 2011, 14:17

Cristi,

Cred ca cel mai usor este sa-ti salvezi adresa (documentul google) ca si bookmark. La momentul actual nu am unde sa o pun mai vizibila decat topicul lui suf. Poate doar sa il fac Sticky.

jakkal

12 Jul 2011, 20:56

Se poate sa se implementeze marcarea PM-urilor ca necitite? Momentan nu merge decat sa le marchezi ca Important..

Keyser
King Meeple
King Meeple

26 Jul 2011, 18:42

Se poate pune comanda (iconita) de Mark as Read pe fiecare subforum in parte?
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

Chuckila
King Meeple
King Meeple

27 Jul 2011, 08:48

jakkal wrote:Se poate sa se implementeze marcarea PM-urilor ca necitite? Momentan nu merge decat sa le marchezi ca Important..
Din pacate, momentan nu. Ar fi nevoie de o schimbare prea consistenta in cod.
Keyser wrote:Se poate pune comanda (iconita) de Mark as Read pe fiecare subforum in parte?
Iconita de Mark as Read exista atat pe Indexul Forumului (top level, cum s-ar zice) cat si pe orice subforum care la randului lui are alte subforumuri - de exemplu "Intalniri si Evenimente" (daca dai click pe "Intalniri si Evenimente", vei vedea in dreapta sus ca iconita de "Mark Forums Read" ramane afisata). Cand se da click pe "Mark Forums Read", toate mesajele relative de la nivelul la care se afla utilizatorul, vor fi marcate ca si citite.

Pentru subforumurile care nu au la randul lor alte subforumuri (de exemplu "Traduceri" sau "Ultima cucerire"), exista optiunea "Marcheaza subiectele ca fiind citite"/"Mark topics read", in partea dreapta a butonului de "Topic Nou"/"New Topic".

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

06 Aug 2011, 15:40

Mi-ar fi utila o optiune "Arata toate topicurile incepute de..." atunci cand accesez profilul unui utilizator.
Uneori imi amintesc ca cutare om a inceput un thread despre ceva interesant.
Deocamdata pot sa-i vad numai toate posturile, si nu e amuzant cand omul are sute sa sap prin ele...

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

18 Aug 2011, 15:12

Ar fi utila posibilitatea de a adauga hyperlinks interne in cardul unui post mai mare, de exemplu daca vreau sa fac un review structurat pe capitole sa pot face un sumar la inceput cu toate capitolele si fiecare capitol sa fie un link care odata accesat trimite userul la acea portiune din review. Vad ca genul acesta "publicistic" incepe sa fie tot mai popular pe forum si poate unii oameni vor sa sara peste partea introductiva (ceea ce nu e recomandat pentru ca multe introduceri sunt foarte bine facute!) si sa mearga direct la Gameplay sau Rejucabilitate sau Dificultate.

mihai
Special Meeple
Special Meeple

24 Aug 2011, 15:06

s-ar putea face sa fie forumul compatibil cu aplicatia TAPATALK (eu pe Iphone o stiu, nu stiu daca e si pe Android)...ar ajuta destul de mult sa citim forumul "on the go"

Chuckila
King Meeple
King Meeple

24 Aug 2011, 15:36

Hmmmm, din ce am citit acum repede pe forumurile de phpBB, se pare ca ar exista ceva plug-in pentru TAPATALK. Nu vreau sa promit nimic, dar ne vom uita ...

mihai
Special Meeple
Special Meeple

24 Aug 2011, 15:38

sounds like goooood newwwws!:)

pfinix

24 Aug 2011, 21:52

exista undeva o optiune care iti permite sa urmaresti pe mail un topic?
la alte formuri am vazut ca era, dar aici nu stiu unde sa caut :)

m4r1us

24 Aug 2011, 22:30

@mihai Eu, pe android, folosesc un rss reader(sparse rss). Cand cineva posteaza ceva primesc o notificare ca de sms. Citesc postul...iar daca vreau sa raspund, un clic pe el imi deschide in browser pagina cu postul respectiv ;) pisofcheic ;) Ai nevoie de unul care sa iti permita sa adaugi orice feed vrei tu. Ar trebui sa existe ceva genul asta pe App store.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

25 Aug 2011, 08:20

pfinix wrote:exista undeva o optiune care iti permite sa urmaresti pe mail un topic?
In josul paginii, in stanga, exista optiunea de "Subscribe Topic". Functie de setarile din Control Panel, poti primi si email la fiecare nou post dintr-un topic la care ai subscris. Si tot de acolo se poate da si "Unsibscribe".

pfinix

25 Aug 2011, 09:47

multumesc.

eu am in romana, deci banuiesc ca e vorba de butonul "abonare subiect"? :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

25 Aug 2011, 10:11

pfinix wrote:eu am in romana, deci banuiesc ca e vorba de butonul "abonare subiect"? :)
Presupun ca da :D. Nu am folosit niciodata forumul in romana.

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

07 Mar 2012, 08:40

E o treaba pe care am observat-o si care, ma gandesc, ar putea fi schimbata: intri pe forum fara sa te fi autentificat in prealabil; vezi un topic care te intereseaza si vrei sa faci pe desteptul si sa-ti dai si tu cu parerea; dai pe butonul de raspuns si-ti apare ecranul de logare; bagi numele de utilizator si parola, dai cu "enter" si...te trezesti la prima pagina a forumului...Nu e posibil ca, dupa ce te-ai logat sa ajungi tot la topicul care te interesa?

Post Reply

Return to “Despre forum - reguli, feedback, ajutor, noutati”