Unu' maiu' muncitoresc!

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
acidutzu

Unu' maiu' muncitoresc!

Post: # 26112Post acidutzu
02 May 2012, 17:30

from http://www.boardgamegeek.com/image/1303700

Cu ocazia prelungitului Unu' maiu' muncitoresc am prestat urmatoarele:

The Lord of the Rings: The Card Game – in care bestia fascista a trebuit sa fie infranta de catre micutii pionieri hobiteni (Hobita, regiune mitica in... Gorj :lol: );
GOSU – in care tovarasi de toate tipurile s-au intrunit pentru a forma o societate mai buna;
Cyclades – in care am incercat sa ne protejam patria-mama de catre invadatorii imperialisti;
Quarriors! – in care, indiferent de calitatile lor, toate zarurile sunt egale (mai putin cele ale adversarului, care reprezinta dusmanii poporului);
Dungeon Twister 2: Prison – in care elementele dusmanoase doreau sa fuga de sub dreapta obladuire a celui mai iubit fiu al poporului;
Mord im Arosa – in care ne-am supravegheat vecinii suspecti din bloc;
Ghost Stories – in care am luptat eroic impotriva demonilor chiaburi, dornici sa se inavuteasca pe seama oamenilor muncii;
Arena: Roma II – in care clasa muncitoare a pus umarul la propasirea neamului romanesc;
Fearsome Floors – in care a trebuit sa ne ascundem de capitalismul monstruos;
Dixit – in care s-au ridicat osanale conducatorului mult iubit;
Glen More – in care bravii oameni de la sate au infaptuit cincinalul la spirtoase;
Citadels – in care am construit un viitor luminos pentru proletariatul de maine.

Rautz

Re: Unu' maiu' muncitoresc!

Post: # 26113Post Rautz
02 May 2012, 18:13

Cativa de pe forum am jucat un Here I Stand

Pun pariu ca ati jucat toate jocurile acelea in mai putin timp decat am jucat noi o singura partida de HIS :lol:
A fost frumos insa.

acidutzu

Re: Unu' maiu' muncitoresc!

Post: # 39431Post acidutzu
07 May 2013, 10:20

Unu' maiu' a fost mai lung anul asta, de pe 29 aprilie, pana pe 6 mai. 40 de partide, mici si mari. 14 persoane, impartite in 5 grupuri (6, daca consider grup si cand ne-am jucat doar noi doi). Aproape Peste 37 de ore de joc, ce au stors viata din mine.

29 aprilie - 4 jucatori

Nu era nimic programat. Oana iesise cu o prietena la plimbare, eu ma intrebam daca sa mai dau un Torchlight sau sa ma mai inving putin la un Mage Knight. Pe la 7 seara ma suna sa ma anunte ca si-au terminat turul de parc si vin sa ne jucam. Sa fiu decent! Cum sa fiu decent? Decenta este relativa. Nud nu sunt decent? Ce, nud incep sa scuip seminte pe jos, sa vorbesc tare la telefon si sa scutur musamaua pe geam? De ce trebuie sa port burqa de fiecare data cand vin fete la noi?

A Fistful of Penguins x2 - primul Fistful in patru. Am reusit si un mega-combo de 7 canguri.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1398749


Stone Age - ce joc poate sa fie mai bun pentru incalzire? :D

1 mai - 4-5 jucatori

A fost ziua jocurilor de conflict. Nu de alta, dar sa intram in forta in saptamana jocurilor.

Neuroshima Hex!

StarCraft - pe echipe. Am pierdut fiind in echipa cu echivalentul unui inginer NASA, dar care nu reusea sa priceapa cum se muta o drona. De ce, lumeee?
from http://www.boardgamegeek.com/image/1094488


Cyclades - fiecare, dar absolut fiecare partida de Cyclades se poate rezuma la "Nu-l lasati pe Adi sa castige!". Nu se aude asta la niciun alt joc, indiferent daca sunt, sau nu, pe primul loc, dar aici se pare ca am interdictie. Tot am castigat, insa e cam agasant.

A Fistful of Penguins - pentru ca Oana vrea sa-l laude tuturor. :lol:

King of Tokyo

2 mai - 3-4-4 jucatori

Bora Bora - mda, e clar nici in trei nu pot castiga. Ramane insa euro-ul preferat.

Evo - Cyclades pentru Oana, cu "vai, ce dinozauri dulci!"

Ticket to Ride - Asia - sa se bucure si pisica mea, daca tot nu si-a mai luat pantofi. Harta este superba, cu toate infloriturile ei.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1416259


Hey, That's My Fish! x2

RoboRally - Prima oara cand am castigat. Declar 2 mai Zi Nationala. Am imbunatatit jocul impartind carti de abilitati fiecarui jucator, pentru ca am vazut ca nimeni, niciodata, nu a reusit sa pice la finalul rundei pe spatiul care da abilitatile speciale. Daca tot nu ne duce capul, macar sa nu le tinem nefolosite.

Dupa trei zile de explicat reguli, dat sfaturi, strigat la oameni sa nu se uite pe pereti, ca e randul lor, si, poate, de la bere rece (poate pentru ca 3 beri in 20 de ore de joc sunt cantitate neglijabila; stiu, stiu, si mie mi-e rusine cu mine) abia mai pot sa vorbesc.

3 mai - 2-3-4 jucatori

Profitand de faptul ca aveam gatul iritat Oana m-a batut la:

Mijnlieff x2

si

Hive - "Te-am batut? Nu-mi vine sa cred! Noteaza in calendar." Imi pare rau papusa, avem deja o zi nationala pentru RoboRally. Daca facem mai multe isi pierd valoarea.
from http://www.boardgamegeek.com/image/857866


Apoi

Glen More

Love Letter x2(sau3) - cel mai ultra-mega-giga-extra-overrated game. Am si eu varianta print and play - arunc o moneda in sus. Cap - pierd toti, pajura - pierd toti.

The New Science - mai bine cercetam astronomia, decat sa ma afund in biologie pentru ca m-am pricopsit cu o raceala groaznica dupa acest joc. A fost vina mea, asa ca Oana mi-a interzis sa mai beau bere (si asa bausem prea putina - cel mai uscat 1 mai :cry: )

A Fistful of Penguins - vezi mai jos.

Hey, That's My Fish! - am nevoie de alt filler fara pinguini. Nu se mai poate asa. :lol:

4 mai - contagios fiind, n-am voie sa intru in contact cu nimeni - 2 jucatori

Sambata a fost perioada de recuperare. N-am apucat sa jucam decat un singur joc (sau doua, pentru ca sunt separate pe BGG)

Dungeon Command - Sting of Lolth vs Curse of Undeath. Cat de bun poate sa fie Dungeon Command! Cand mai jucam?

from http://www.boardgamegeek.com/image/1509153


5 mai - 4-4 jucatori

Ne jucam de prea mult timp. Nu mai pot spune ca mergem la masa de Paste, ci ca ne intalnim cu non-gameri. Asa ca am avut jocuri usoare intre un ou si o pasca.

Coloretto x3
from http://www.boardgamegeek.com/image/274205


Ticket to Ride - Asia x2 - de data asta am jucat si pe echipe. Tot fete vs baieti. Cu regului inventate, pentru ca, in desteptaciunea mea, am decis sa las manualul acasa, ca sa car cat mai putin.

Am incalcat "iei pastile, n-ai voie bere" pentru ca "ce crezi ca ar zice Iisus daca nici azi, in special azi, nu as bea o bere?" :lol:

6 mai - 1-2-4-3-4 jucatori

Alta zi de odihna a fost intrerupta de un perfid telefon. Cine suntem noi sa refuzam o partida de orice? I-am avertizat ca sunt focar de infectie, i-am pus sa semneze in alb si i-am primit in casa.

Hive x5 - trei partide au fost solo, pentru ca "intinde piesele, eu sunt gata" spus de Oana, a mai durat inca o jumatate de ora in fata oglinzii. Am invatat pe calea cea dificila (si dureroasa) ca, invartindu-ma pe langa ea, repetand "dar ai zis ca esti gata de doua ore" nu aduce nimic bun.

Kingsburg

O vreme am ramas trei si a trebui sa ne adaptam

Bison: Thunder on the Prairie - m-am luptat cu Oana pe curcani. :D

Lords of Waterdeep - trebuie sa-l jucam mai des. Ne place, dar ne invartim in jurul acelorasi 10 jocuri. De doua luni am impus sa jucam ce nu am mai jucat in ultimele sase luni. Mai am doar 23 de jocuri pe care nu le-am jucat in 2013 si am scazut la jumatate jocurile cu 2, sau mai putine, partide. Cui nu-i place sa-si cumpere singur jocurile. :twisted:
from http://www.boardgamegeek.com/image/1529663


Blokus x2 - de noapte buna.

Multumesc celor de pe Bgg, care mi-au imprumutat pozele, fara stirea lor, pentru ca pe mine nu m-a dus capul sa le fac la timpul potrivit.

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”