Taraba de jocuri - asa NU!

sa ne laudam cu noile achizitii
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Post Reply
singerete

Taraba de jocuri - asa NU!

06 Mar 2013, 18:16

Salutare,

desi aici e un topic in care lumea se lauda cu ultimele achizitii, eu am hotarat sa ma plang putin. Ca sa nu ziceti ca sunt offtopic de tot, intradevar ultima mea cucerire se numeste Android Netrunner de care ma bucur enorm ca s-a alaturat colectiei. Ce m-a deranjat in schimb a fost modul de impachetare a jocului, care de fapt nu a existat. El a venit prin curier, pus efectiv doar intr-o punga de plastic (cea a celor de la Fan Curier). Evident cutia jocului a suferit din aceasta cauza si are 2 colturi distruse. A, n-am mentionat ca cei de la care am luat jocul sunt cei de la Taraba de jocuri, care ma gandeam ca respecta aceste boardgame-uri si pe cei care le cumpara. Uite ca se pare ca m-am inselat.

Deci eu unul sunt foarte dezamagit si sigur n-am sa mai achizitionez de la ei. Sorry Mihai.

PS: daca considera adminul sau moderatorii ca acest post este intr-un loc neadecvat va rog mutati-l. Mersi.

Minel

Re: Taraba de jocuri - asa NU!

06 Mar 2013, 18:28

Daca e "ultima cucerire", trebuie sa pui si poza. :)

Rautz

06 Mar 2013, 18:52

Ai incercat macar sa discuti cu Mihai? Sa intrebi daca poti returna produsul? Sau iti ofera vreun discount sau ceva?
Daca nu, meriti sa nu ti se mai schimbe jocul.

Si cei de la Red Goblin tot in pungi trimit jocul.
Am primit de la altii si jocuri impachetate in cutii, cu 10 straturi de folii cu bule si fulgi care atenueaza socurile in cutii si tot au venit usor lovite la colturi sau chiar putin rupte cutiile.
Eu unul le-am acceptat si asa, sunt convins insa ca daca discuti cu ei poti returna jocul.

singerete

06 Mar 2013, 18:54

Iata si poza

Image

plus 2 poze cu colturile avariate.

Image Image

singerete

06 Mar 2013, 19:02

Ai dreptate Bahaus, oricum nu as returna jocul pentru ca mi l-am dorit foarte mult. Deja am luat legatura cu Mihai si se pare ca vom remedia situatia.

Miţã
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Zombie Killer

06 Mar 2013, 19:30

Exista o vorba "lucrurile murdare se spala in familie". Ai aruncat cu noroi insinte sa discuti cu mihai iar pentru cei care nu il cunosc l-ai pus intr-o lumina rea. Si nu cred ca nu te poti bucura de continutul jocului.
Bafta.

singerete

06 Mar 2013, 20:11

Este o parere strict personala care mi-o asum. Mihai probabil ca este un om minunat si nimeni nu contesta asta. El reprezinta Taraba de jocuri, dar ma gandesc ca nu este doar 1 persoana in spatele acestui shop. Cine a expediat coletul nu s-a asigurat deloc ca acest colet sa aiba macar o minima protectie (pe langa cea oferita evident de cutia jocului) iar acest lucru mi se pare suparator.

Poate am fost prea dur cu afirmatia ca nu voi mai cumpara de la Taraba :roll:

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

06 Mar 2013, 21:39

Companiile de curierat iti garanteaza ca iti transporta coletul in conditii optime, asta e si unul din aspectele care se regaseste in pretul lor. De asemenea, nu necesita ambalare, e in sarcina lor. Pe langa faptul ca Mihai e un tip de nota zece :tu: , lucru care nu mai necesita a fi spus pe acest forum ;) , cred ca ar trebui el, la randul lui, sa faca reclamatie la curier. Marfa e, in general, asigurata.
Cred, cu tarie, ca trebuie facute cateva valuri la curier, tocmai pentru a fi mai grijulii data viitoare.
Si, da, si mie mi se pare ca trebuia sa vorbesti intai cu Mihai (sau cu oricine altcineva care ar fi fost in locul lui) si abia apoi, daca aveai un feedback nesatisfacator, sa-l certi aici. Noi il stim, da-s persoane care nu l-au cunoscut si isi pot face o impresie gresita :(

Si eu m-am suparat datorita unor costuri de transport, mai demult; am scris cu tafna pe forum, apoi m-am simtit prost, pentru ca omul nu stia si si-a manifestat intentia de a o rezolva amiabil :(

Sa te bucuri de joc si la cat mai multe partide :D

Edit: experienta mea era legata de un user, nu de Mihai; am recitit si suna neclar

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

07 Mar 2013, 22:50

E clar ca cine nu-l cunoaste pe Mihai de la Taraba, poate crede ca o face intentionat.
Si, bineinteles, nu-i asa!

Ai o problema fianaciara? Vorbesti cu Mihai si el nu-ti umple contul din banca
Ai o problema sentimentala? Mihai e mai ceva ca o agentie matrimoniala, numa' ca aici te lasa sa e descurci singur!
Ai o problema cu credinta religioasa? Mihai e omul care nu-ti va intari credinta sau ateismul, in functie de nevoile tale de moment!
Ai o problema in famile? De fapt nu-i nici o problema: lui Mihai nu-i pasa! :D pana sa ajungi la el, (poate) e deja agravata!
Ai vreo problema la cap? Mihai e cel care-ti ofera jocul potrivit pentru remediere! De ce? Pentru ca aici chiar ii pasa! :D
Toate astea le face de bunavoie si nesilit de nimeni, fara sa astepte vreo recompensa sau macar o multumire: satisfactia pe care o are dupa fiecare fapta buna e suficienta! ;)

Lasand mistoul ieftin la o parte, Mihai chiar nu e omul care sa lase nerezolvata mai ales o problema de acest gen. Adica sunt suficienti 2-3 oameni cu aceeasi problema(unul singur e clar o intamplare nefericita) ca sa-si piarda credibilitatea, lucru grav pentru orice afacere "pe net", dar mai ales pentru Mihai!

P.S urat ti-a ajuns jocul. Parca s-ar fi antrenat cu el Steaua pentru jocul din seara asta...Nu pot sa-mi explic ce-a facut curierul cu el
Last edited by deeug on 07 Mar 2013, 23:12, edited 1 time in total.

brickleul

07 Mar 2013, 23:08

In ultima perioada am avut doar neplaceri cu cei de la FanCurier, sunt unii din cei mai neglijenti curieri cu care am avut de a face , chiar prefer posta romana in locul multor firme de curierat , tot timpul cand cumpar ceva cu cutie fragila sau care o vreau intreaga ii specific vanzatorului sa o puna in alta cutie, ce ii sigur ii sigur.

acidutzu

08 Mar 2013, 06:53

P.S urat ti-a ajuns jocul...Nu pot sa-mi explic ce-a facut curierul cu el
Curierul este mailrunner si a incercat sa treaca peste ice-ul cutiei. Pana nu-i provoaca cineva putin brain damage nu se cuminteste.

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

08 Mar 2013, 09:10

Mihai Lalu este un baiat extraordinar si in egala masura irelevant in discutia asta. Am observat acest aspect si in alte topicuri cand s-au ivit discutii vis-a-vis de magazinele locale in diverse forme. Incetati a face confuzie intre un business si o persoana fizica.

Cat despre acest topic, pt mine din titlu reiese ca un membru al forumului a avut o problema cu un retailer local. Din diverse motive (ambalat, curierat, etc...). S-a identificat problema, retailer-ul a avut atitudinea corecta, foarte bine ca s-a scris pe forum. Se priveste problema ca o "spalare de rufe in public". Eu o vad ca pe o oportunitate de a evalua raspunsul magazinului la o situatie naspa (care la un moment dat se poate sa mi se intample si mie) si mai apoi de a sti ce e de facut pe viitor. Aka, daca voi dori vreodata sa-mi trimita taraba un joc acasa o sa fiu foarte ferm in a insista ca transportul sa se faca prin orice alt mijloc nu prin Fan Curier.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

Rautz

08 Mar 2013, 10:25

In Bucuresti Mihai livreaza personal de multe ori (sau cineva apropiat). Daca nu ma insel pentru Bucuresti au oricum alta firma de curierat.

Intr-adevar nu are nici o legatura cu Mihai doar ca atitudinea nu a fost una potrivita. Intai se incearca rezolvarea problemei cu magazinul, nu intri pe Internet si deschizi threaduri cu 'Magazinul X TEAPA' cand totul se poate rezolva in 5 minute doar discutand cu un reprezentant al firmei. Se trimit sute de colete, se mai intampla si greseli, firmele serioase le rezolva fara probleme.

mihai
Special Meeple
Special Meeple

08 Mar 2013, 12:33

salut...

in primul rand, multumesc celor care ma cunosc si au zis vorbe de mine! sunteti :tu: as always ;)

dar dupa cum zicea si MandrulDuce, trebuie separat omul de magazin, desi suntem foarte legati si orice ar fi nu ma pot detasa de magazin, chiar daca aceasta problema nu a aparut din vina mea.

legat de problema mentionata in acest thread...ne asumam greaseala de a nu impacheta coletul cum trebuie, dar noi mergem si pe incredere cu firmele de curierat. Pana acum, am avut doar 2 (doua) cazuri de astfel de situatii, una fiind cea povestita aici. Ambele dati, din pacate, cu FAN COURIER. Si pot spune ca au fost mii de colete trimise...sincer,procentul e foarte mic dar l-as fi preferat sa fie 0(zero).

Problema cu firma de curierat este ca, o data ce clientul a semnat ca a primit coletul si ei pleaca, inseamna ca livrarea lor a fost fara probleme si nu pot fi invinovatiti cu nimic. Data trecuta cand s-a intamplat am facut plangere si scandal dar cu aceasta replica m-au redus la tacere si nu am ce face. Ca sfat, pe viitor, cand primiti colete, mai intai verificati coletul pana sa plece curierul si daca e nevoie faceti sesizare/plangere, dupa nu mai are nici o valoare.

Cu Sangerete am vorbit pe privat si am rezolvat treaba. Sper sa fie multumit cum se rezolva si pe viitor, daca o sa mai comande, sa vorbim direct in cazul unor probleme, niciodata nu am lasat probleme nerezolvate.

singerete

08 Mar 2013, 18:59

Da, intr-un fel toti aveti dreptate aici. Si eu puteam intai sa discut in privat cu Taraba de jocuri si apoi eventual sa fi scris postul. Legat de Curier, cand stii ca se pot intampla probleme de genul acesta, nu mai bine previ din start toata treaba asigurandu-te tu ca expeditor printr-o ambalare adecvata?

Oricum, Taraba de jocuri s-a "achitat" excelent in aceasta situatie trimitandu-mi sleevuri pentru tot jocul. Deci Mihai, Taraba, ma inclin.

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

08 Mar 2013, 19:05

hmm.... :roll:

... Mihai, n-ai cumva un Dominion cu un colt deteriorat, poate m-ar interesa pe mine... :lol:

acum, lasand gluma la o parte, sa-l joci cu placere!

singerete

08 Mar 2013, 19:08

Multumesc :)

Post Reply

Return to “Ultima cucerire”