Cum am mai amanat cu o ora Sfarsitul Lumii

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
acidutzu

Cum am mai amanat cu o ora Sfarsitul Lumii

Post: # 37439Post acidutzu
23 Mar 2013, 21:31

Cum fiecare sarbatoare o acaparam din interes board gameristic, nu am ezitat sa furam si Ora Pamantului. Asa ca ne-am strans frumusel in fata mesei de joc (nu am iesit din casa pentru a nu produce noxe), am pastrat ferestrele inchise (noi producem CO2, noi sa-l inhalam; imi pare rau, domnilor copaci ca suferiti, dar noi nu otravim Mama Natura), i-am umplut lui Jenny bolul cu crontanele vegetale (ea nu e eco, dar ramane grasa).

Am inchis becurile.

Atmosfera ne-am creat-o singuri. Eu am nimerit sa fiu "susurul izvoarelor", Oana a fost "stejar in bataia vantului". El a avut incredibilul noroc de a-i pica "cantec de ciocarlie, cu mici variatiuni de mierla timida". Ea a fost, din nou, "ploaie de vara".

Am pornit la drum cu Robo Rally. Nici nu stiu cine le-a dat carnet de operare a robotilor. Pai asa se manevreaza un vehicul de milioane de tokenuri de 5 VP? Aveau spatiu berechet si tot se tamponau unul de altul. Ceva ma face sa cred ca nici nu se uitau pe unde merg. Joaca, joaca, dar putina seriozitate nu strica.
Image
E normal sa-si aranjeze comenzile asa, cand mai are doar trei patratele pana la pit stop?
Si, daca tot am plimbat roboteii, atunci de ce sa nu-i si ricosam? Oricat de mult m-as chinui sa joc prost, ochii mei de acvila cu ochi bionici ma forteaza sa raman pe primul loc. Dar nu joc pentru mine, joc pentru a-i ilumina (stiu, stiu, Ora Pamantului, opresc imediat iluminarea).
Image
Acum sa fim seriosi. Chiar nu e atat de evident ca poti duce robotul rosu la final din 13 mutari folosindu-te doar de robotul verde si de cel argintiu?
Prea multe jocuri super complicate? Fie, ne relaxam la un Dixit. Sunt primul? OK. Razboi termonuclear! Cum, nu mai am voie de zece jocuri sa folosesc indiciul acesta? Doar am dat cartea cu iepurasii care se imbratiseaza! Cenzurat in asemenea hal, abia daca am ajuns la jumatatea punctajului, cand ceilalti dadeau a doua tura de pajiste.
Image
Daca nici cartea aceasta nu este buna pentru "orb in noapte", atunci sunt total lipsit de imaginatie!
Si apoi in lupta dreapta sa ne duelam, spusera monstrii din King of Tokyo. Daca lupta dreapta poate fi numit un festin al zarurilor. Si da-i, si urla, si zgarie, si musca! Who's Your Cyber Bunny Daddy? Mai vreti? Mai vrem! Si da-i, si urla, si zgarie, si musca, de se intrebau vecinii daca ne jucam, ne batem, invocam diavolul sau facem dragoste.
Image
Sase gheare, de doua ori la rand! Le ofer soc si groaza. Uimirea de pe chipul Oanei este nepretuita.
Cam atatea am putut inghesui intr-o ora de joc. Repede mai trece timpul, cand nu vezi cat de repede trece.

In tot acest timp, Jenny a facut ce a stiut ea mai bine. Boroboate!
Image
De cate ori sa-i mai explic ca o domnisoara draguta nu sta in asemenea pozitii in fata camerei?

criss

Re: Cum am mai amanat cu o ora Sfarsitul Lumii

Post: # 37449Post criss
24 Mar 2013, 21:19

Primim si o varianta cu luminile aprinse? :)

User avatar
Plu
King Meeple
King Meeple
Posts: 691
Joined: 17 Feb 2012, 17:20
Custom Rank: Mind Reader

Re: Cum am mai amanat cu o ora Sfarsitul Lumii

Post: # 37451Post Plu
24 Mar 2013, 22:21

Cum a fost Earth hour s-a facut economie si la blitz :shock: .. :lol:

acidutzu

Re: Cum am mai amanat cu o ora Sfarsitul Lumii

Post: # 37455Post acidutzu
25 Mar 2013, 06:51

Varianta cu luminile aprinse?

Am stat doar noi doi, am jucat o partida frumoasa de Ticket to Ride Marklin (de data asta cu pasageri - il face interesant, dar ii evit de fiecare data, pentru ca eu ii intind, eu ii strang :roll: ), ne-am ras de Base in vestuta, am baut un ceiut si ne-am uitat la Judge Dredd. 8-)

Ideea de a scrie asta mi-a venit cand a propus Luana o intalnire pe intuneric, asa ca am scris-o dimineata si a postat-o la sfaristul penei manuale de curent.

Trei dintre ele se pot juca intr-o ora, dar Robo Rally e etern. Pare mai lung si decat Talisman. Ultima oara, dupa 3 ore, doar doi trecusera de primul steag.

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”