Iata oferta mea de jocuri pentru inceputul anului 2014.
Preturile includ transport prin Posta Romana cu plata pe card si nu sunt negociabile (sunt posibile si alte modalitati de plata si transport). Discount la achizitia mai multor jocuri: cel mai scump joc nu primeste discount, urmatorul vine cu 10% discount, iar celelalte primesc 20% discount.
Aici erau jocurile, dar nu mai sunt pentru ca au plecat in concediu si vor reveni in data de 10 februarie
Reduceri la doua sau mai multe jocuri: cel mai scump joc nu primeste discount, urmatorul vine cu 10% discount, iar celelalte primesc 20% discount.
Comanda minima este de 49 lei.
Jocurile se afla in Timisoara. Costurile de transport pentru orice colet:
- gratuit prin posta cu plata pe card ING sau Raiffeisen;
- 10 lei prin posta cu ramburs;
- 20 lei prin curier cu plata pe card ING sau Raiffeisen;
- 35 lei prin curier cu ramburs.
Sunt deschis si la schimburi.
Am verificat toate componentele jocurilor (exceptand jocurile in tipla), insa nu exclud posibilitatea sa lipseasca vreo piesa. In acest caz accept returnarea jocurilor in interval de cateva zile daca se demonstreaza lipsa sau caracterul deteriorat al componentelor, contrar descrierii din oferta. Pentru retur acopar costuri de transport in limita a 10 lei (aproape orice retur fara ramburs prin Posta se incadreaza). In cazul jocurilor in tipla nu imi asum raspunderea pentru eventuale piese lipsa.
Jocurile sunt in general putin jucate, in stare foarte buna, iar cele in Germana au manual tiparit alb-negru in Engleza daca nu se specifica altfel.
Imi rezerv dreptul de a da prioritate sau de a refuza unii cumparatori, dar in general merg pe principiul primul venit primul servit.