TIFF 2016

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
Chuckila
King Meeple
King Meeple

TIFF 2016

26 May 2016, 22:33

Veniti la TIFF anul acesta?

Eu am sa incerc sa postez aici la ce proiectii ma duc in fiecare zi, poate sunt si alti doritori si mergem mai multi.

Asadar, maine (vineri) voi merge la:

10:00 - Cinema Victoria - Blanka (Italia, Japonia, Filipine)
SYNOPSIS:
Blanka are 11 ani şi trăieşte singură pe străzile din Manila, cerşind şi furând banii turiştilor. Visează să-şi cumpere o mamă, dar e departe de a strânge suma necesară. Îl întâlneşte pe Peter, un muzicant de stradă orb, care o învaţă să cânte. Preocupat de viitorul fetiţei, Peter hotărăşte să o ducă la orfelinat, dar Blanka îşi dă seama şi fuge, înfruntând din nou pericolele traiului pe străzi.

Festivaluri:
Veneţia 2015, Busan 2015, Calcutta 2015, Göteborg 2016

Premii:
Premiul Lanterna Magica - Veneţia 2015

12:00 - Cinema Arta - Eu, tu, el, ea (Belgia)
SYNOPSIS:
Tânăra Julie e singură în camera ei. Schimbă locul mobilelor şi scrie scrisori. Pleacă de acasă şi se întâlneşte cu un şofer cu care mănâncă şi bea. Mai târziu, se va întâlni şi cu o tânără... Eu, tu, el, ea a fost proiectat la Berlin 2016 pentru a celebra a 30-a aniversare a premiului Teddy!

Festivaluri:
Toronto 1977, Berlin 2016

15:00 - Cinema Iulius Mall Sala 4 - Casa Abandonata - (Franța, Elveția, Belgia, Liban)
SYNOPSIS:
Nada se întoarce acasă. Cel puţin aşa îşi doreşte. Când ajunge în Liban, îşi dă seama că e străină în propria ţară. Dar încă e un loc pe care îl poate numi acasă: o clădire abandonată, în ruine, bântuită de prezenţa bunicului ei dispărut misterios în timpul războiului civil. Ceva s-a întâmplat acolo. Ceva violent.

Festivaluri:
Dubai 2015, Busan 2015

17:00 - Cinema Iulius Mall Sala 3 - Prea Aproape de Soare (Franta)
SYNOPSIS:
Sophie, judecător de instrucţie, o interoghează pe Juliette, bănuită că ar fi abuzat de încrederea iubitului ei. După investigaţie, Sophie îşi dă seama că Juliette este mama biologică a fiului ei adoptat. În loc să se recuze, Sophie investighează cu şi mai mare înverşunare. Deranjat de această atitudine, soţul ei, Olivier, o contactează pe Juliette...

Festivaluri:
Roma 2015

19:30 - Cinema Iulius Mall Sala 3 - Ville-Marie (Canada)
SYNOPSIS:
O actriţă în mijlocul filmărilor unui nou proiect speră să se reîmpace cu fiul ei. Un paramedic bântuit de trecutul său face eforturi să se menţină pe linia de plutire, în timp ce o asistentă îl verifică de la distanţă, încercând ca totul să funcţioneze bine în secţia de urgenţe. La spitalul Ville-Marie, aceste patru vieţi vor avea parte de o schimbare.

Festivaluri:
Toronto 2015, Santa Barbara 2016

Premii:
Premiul juriului (Cel mai bun film internaţional) - Santa Barbara 2016

22:00 - Cinema Iulius Mall Sala 3 - Fotomodelul (Danemarca, Polonia, Franta, Suedia)

Sambata nu stiu programul pe toata ziua, seara va fi la Bontida la Castelul Banfy: The Show of Shows - Weekend la Castel.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: TIFF 2016

28 May 2016, 00:19

Destul de subtire calitativ prima zi. Maine e zi de gratarit, doar seara la Banfy. Probabil duminica va fi ziua de CooltUrban. Revin cu lista de proiectii pentru luni.

bogdanm
King Meeple
King Meeple

30 May 2016, 09:44

am fost eu seara la Banffy si a fost foarte ok, spre surprinderea mea, mi-a placut chiar si muzica celor de la Sigur Ros :P

vladV
King Meeple
King Meeple

30 May 2016, 10:49

Nu a fost muzica Sigur Ros, ci doar compozitii ale basistului + bateristului lor ... si nu a fost ieri, ci alaltaieri :)

Oricum, si ieri a fost tot muzica unui islandez, deci nu ai gresit chiar ase tare

bogdanm
King Meeple
King Meeple

30 May 2016, 11:09

vladV wrote:Nu a fost muzica Sigur Ros, ci doar compozitii ale basistului + bateristului lor
ah, si Sigur Ros suna complet diferit, nu? am spus muzica celor de la Sigur Ros ( a se citi a celor doi componenti ai trupei Sigur Ros)
vladV wrote: ... si nu a fost ieri, ci alaltaieri :)
nici nu am spus ca am fost duminica, sambata am fost, duminica a fost Haxan

Post Reply

Return to “Discutii generale”