Facebook event
Ce aduceti si ce doriti sa jucati?
----
As juca Clans of Caledonia, Pulsar, A Feast for Odin, Tzolk'in, etc. Vin pe la 17:45-18.

Radu, iti aduc eu Feast sau Caledonia, ce vrei tu.Corwin wrote:Hmm, nu stiu daca am rabdare sa reinvat Traian.
Daca nu apare vreun Feast for Odin sau Caledonia, aduc vreo doua jocuri de-ale mele. Tzolk'in, GWT, Kingsburg, La Granja, Marco Polo, etc. Let me know. Poate chiar si un Scythe sa mai reincerc Wind Gambit.

Putin probabil. Daca il incepem pe la 17:30, 30 min explicatii, cam 90-120 min timp de joc. Feast trebuie sa fie al doilea joc.Corwin wrote:Credeti ca terminati Trajan pana la 18?

aduc Calimala, Azul si Feast atuncivladV wrote:Vin si eu, pe la 17:15. Nu ma bag la Trajan (nu prea il mai stiu), nici la Feast (o sa dureze cam pana prea tarziu).
Radu, ma bag si io la ceva pana la Feast, alege ce ai chef in momentul respectiv. Bogdan, aduci un Calimala si Azul?

Ok, works for me. Incep cu Azul, si mai vedem pana la Feast.Chuckila wrote:Putin probabil. Daca il incepem pe la 17:30, 30 min explicatii, cam 90-120 min timp de joc. Feast trebuie sa fie al doilea joc.Corwin wrote:Credeti ca terminati Trajan pana la 18?

Dada. Aduc Trajan si probabil unul dintre celelalte - Elysium sau Brew Crafters. Daca cumva nu ne potrivim pentru Feast, sa avem alternativa (cu toate ca as incerca si Calimala).razvstar wrote:@Chuckila, aduci Trajan?

Pai cum n-ai loc ?crazyfroggg wrote:Se pare ca n-am loc sapt asta...poate sapt viitoare...sau cand o fi rost de vreun Madeira, Orleans, etc...
jk, am acasa alte "jocuri" de jucat... Dar poate va prind in vreo seara de vineri

Paka, ai uitat cum era acum vreo 8-10 ani?( Aproximez vârstă băiatului tau)Corwin wrote:N-are loc pe usa de-acasa.