Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Intalniri in Bucuresti!
User avatar
unq_flipmo
King Meeple
King Meeple
Posts: 1008
Joined: 13 Oct 2016, 16:55
Location: Bucuresti
Contact:

Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92740Post unq_flipmo
18 Nov 2018, 22:51

Salut,

joi 22.11 in Snakes & Wizards are loc intalnirea saptamanala. Cine vine este rugat sa mentioneze ora la care ajunge, ce aduce si ce ar dori sa joace. Suntem in jur de 12 de obicei si oricine este binevenit;

1. vin joi, pot ajunge incepind cu ora 12; mai sunt disponibil marti, miercuri si vineri incepind cu 12;
2. joc ~orice;
3. aduc din lista mea ~orice se cere

Document fluidizare

Cred ca e cam dezinformare deja partea cu "suntem in jur de 12". Si m-am simtit prost data trecuta cand a venit cineva (Gabi parca) si a zis "ah, e o masa deja ocupata, nicio problema, mai astept sa vina altii". I-am explicat ca nu vor mai veni altii si aia suntem toti. Da, se intampla inainte (am fost si mai multi, 15-16) insa am pierdut sirul datilor in care am fost doar 4-5, hai 6. La 6 oameni inca poti sa mai faci doua mese si treaca-mearga o denumesti bg night. Insa de multe ori trec acelasi # numar fata de intalnirea precedenta (inclusiv acum) cand fac aceste threaduri. Pentru ca 4 oameni nu inseamna in viziunea mea bg night. Inseamna o intalnire de 3-4 oameni care vin sa joace un joc. Inainte mai plecam urechea la "e vara, sunt oamenii in concediu". Right. Ninge. E o discutie intreaga pe care nu vreau s-o pornesc pentru ca-mi lipsesc diverse, in principiu energia si timpul. Pot sa zic doar ca daca inainte ma gandeam cu invidie si "neintelegere" "dar oare de ce or face oamenii astia intalniri/targuri/evenimente bg related doar in orase gen Sibiu, Targu Mures, Cluj etc (oriunde numai Bucuresti, de parca Bucuresti ar fi Ciulnita) acum pot sa spun cu mana pe inima ca am ajuns sa consider ca Bucurestiul nu merita un astfel de eveniment. Posibil sa fie doar perceptia mea distorsionata insa cred ca ar fi un esec rasunator. Cand o sa ma intalnesc cu cine a participat (stiu doar doua persoane deocamdata) la Start2Play o sa-i intreb cum a fost de curiozitate.

Personal nu mi-am pierdut speranta. Total. Dupa campania "organizeaza evenimentul in colaborare cu Snakes (carora le multumesc si pe aceasta cale), pune pe facebook, pe grup etc soldata virtual cu absolut niciun rezultat voi incepe un fel de "campanie" agresiva (dupa standardele mele) de incercare de aducere a noi membri catre acest eveniment. O reintoarcere la origini, oral, prin viu grai. Ma refer la oameni pe care ii stiu drept usuals Snakes&Wizards care joaca jocuri "normale" sau din cadrul a diverse grupuri (TI 4, etc) la care m-am alipit in ultima vreme in questul meu de... a ma juca. O saptamana buna

PS: ma irita (,) cu atat mai mult cu cat stiu ca martea in Snakes se aduna organizat cate 50 (estimativ, n-am vrut sa stiu numarul exact, poate fi mai mic numarul dar nu m-ar mira sa fie si mai mare) sa joace jocuri (pauza de blocare adjective invective) gen Catan, Dixit si probabil marele hit Alias
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia

User avatar
MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Posts: 1138
Joined: 26 May 2010, 23:01
Custom Rank: Dungeon Master

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92744Post MandrulDuce
19 Nov 2018, 09:29

Așa a fost și cu Tabiet și serile bgb, cu Lente și serile taraba și cu ce a fost după dacă a mai fost ceva. Și acelea nu au început cu doar 12 oameni. Fenomenul este destul de simplu. Începe cu oameni noi în hobby, entuziasmați, care vin să se distreze să socializeze și să se joace. Odată ce trece timpul, încep să se întâmple lucruri în viața lor... se mută cu serviciul și sunt prea departe ca să mai poată ajunge la o oră ok, fac copii, ar prefera altă zi decât cea în care e întâlnirea, încep să joace mereu în același grup de oameni și odată ce dispare mirajul noului și bucuria de a vedea câte un bg pe fiecare masă încep să fie deranjați de gălăgie, lumină, servire, prețuri,etc... Așa că mai devreme sau mai târziu grupurile care devin ”stabile” de la săptămână la săptămână încep să migreze spre casa unuia sau a altuia din grup.

Problema este că un forum ca cel de aici nu are capacitatea de a aduce un flux constant de oameni noi astfel ca aceste întâlniri să poată avea continuu aceeași ”magnitudine” și să nu se simtă lipsa și a unui singur grup care ia decizia să se mute la locuința unuia dintre ei. Frumusețea și avantajul unui forum ca cel de aici este că aduce într-un spațiu de comunicare virtual mulți împătimiți ai hobby-ului, dându-le posibilitatea de a închega prieteni, de a face ”share” la colecțiile de jocuri, permițându-le astfel să testeze mereu jocuri noi și să-și păstreze astfel interesul pentru acest hobby fresh.

Depinde ce așteptări ai și ce îți dorești cu aceste întâlniri. Dar nu ai motive să fii dezamăgit că oamenii de pe acest forum nu umplu săptămânal mesele în Snakes. Nu acesta a fost și nu acesta este scopul principal al fbg.ro. S-au legat prietenii, s-au creat grupuri stabile de gaming, se organizează regulat întâlniri naționale sau regionale. Este o comunitate foarte mișto și din toate punctele de vedere un succes.

Acestea fiind spuse, îți doresc multă baftă în a revitaliza seara de întâlniri, a aduce oameni noi în hobby (dincolo de Catan Dixit Alias și Activity) și a mări astfel comunitatea. Mă bucură să văd că un user un pic mai nou pe forum și în comunitate are acest avânt care unora dintre noi cu ceva mai mulți ani pe aici ne-a trecut.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

User avatar
Shaikan
King Meeple
King Meeple
Posts: 1969
Joined: 06 Mar 2011, 03:13
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Location: Bucuresti

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92746Post Shaikan
19 Nov 2018, 10:32

Si uite totusi ca oamenii din Cluj reusesc sa mentina intalnirile saptamanale, mai nou in doua locatii, desii si ei au colectii mari de jocuri si probabil grupuri cu care sa le joace acasa. Cred ca uneori e si comoditatea :). De acord cu Tavi ca pot aparea diverse(servici, iesiri, munca, etc), dar nu apar totusi saptamanal. Si eu am ratat cateva din intalnirile de joi in ultima vreme pentru ca au aparut diverse, dar totusi voi incerca sa ajung la cat mai mule pentru ca mi se pare faina ideea de a cunoaste oameni noi si a incuraja/aduce oameni noi in hobby. Cred ca cel mai mult la Intalnirile Nationale imi place simtul de comunitate si faptul ca ne trezim, mancam ceva, ne uitam cine ce joaca si ne asezam la o masa sa purcedem :). Asa ca felicitari ca nu te dai batut si sper sa fie din ce in ce mai multa lume.

Am o singura mentiune, e posibil ca treaba cu la 17:30 maxim sa incepem si ideea ca pe la 21:30-20:00 se incheie, sa sperie putin lumea. Eu stiu ca fiecare are programul lui si respect asta, dar de cele mai multe ori, lumea scapa in jur de 6...6 si ceva de la munca si ar ajunge in Snakes in jur de 6:30-7 ori daca vad ca majoritatea incep la 5:30-6 maxim si nu sunt dispusi sa astepte, se duc direct acasa sau la prieteni si joaca asa. Ar fi o idee ca pt astfel de intalniri sa se aleaga o ora mai favorabila pentru toata lumea si poate sa se stea o idee mai mult. Cred ca asta era si o discutie a celor din Cluj, ca la locatia noua inchideau la 10 si mai multi oameni au spus ca e cam aiurea ca ajung la 7-7 si putin acolo, baga un joc rapid si trebuite sa plece. Asa mai bine ma strang acasa la mine o data pe saptamana si joc pana la 11-12, dar stiu ca am dat macar 2 jocuri.
Recunosc ca si eu am dat cu skip de cateva ori la intalnirea de joi tocmai datorita acestui fapt. Repet, fiecare are programul lui si il respect, dar poate pentru o intalnire care se intampla doar 1 data pe sapt se poate face un mic efort. Eu stiu ca incerc mereu sa ajung mai repede sa nu stea oamenii dupa mine, dar nu pot mereu din pacate si sunt sigur ca sunt si alti oameni in aceeasi situatie.

Revenind on-topic, daca nu plec la TG. Mures, voi veni si eu joi de pe la un 6:30. O sa postez joc si tot cand aflu exact daca sunt in Bucuresti

User avatar
adelindumitru
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 2062
Joined: 11 Sep 2016, 01:25

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92748Post adelindumitru
19 Nov 2018, 10:43

As far as I am concerned, board gaming-ul ar trebui să fie un hobby, nu o obligație. În momentul în care ți se face pontajul pentru participarea la întâlniri, nu prea mai pare așa fun.

User avatar
dmx85
King Meeple
King Meeple
Posts: 995
Joined: 25 Jan 2012, 03:09
Contact:

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92753Post dmx85
19 Nov 2018, 11:45

Eu mi-as dori sa ajung la fiecare intalnire, dar din pacate programul meu e cum e. La mine se mai intampla ca in cazul in care am 3-4 ore libere intr-o zi, sa prefer sa le dorm. In fine, voi incerca sa vin cat de des pot si vreau sa il felicit pe Bogdan ceea ce face. Asta este practic ultima si singura intalnire saptamanala din Bucuresti, oras cu cca 3 mil de locuitori. Daca altele nu sunt, macar asta sa ramana "in viata".

User avatar
Haddeo
King Meeple
King Meeple
Posts: 2343
Joined: 28 Dec 2015, 18:59
Location: Bucuresti

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92771Post Haddeo
19 Nov 2018, 16:45

Food chain Magnate? Reușim joia asta :)
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.

User avatar
JohnieWalker
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 193
Joined: 17 Sep 2018, 19:27
Location: Bucuresti

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92776Post JohnieWalker
19 Nov 2018, 17:43

salut. daca mai sunt locuri disponibile - m-as baga si eu la un Food Chain Magnate , joi

User avatar
Shaikan
King Meeple
King Meeple
Posts: 1969
Joined: 06 Mar 2011, 03:13
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Location: Bucuresti

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92781Post Shaikan
19 Nov 2018, 18:37

adelindumitru wrote:
19 Nov 2018, 10:43
As far as I am concerned, board gaming-ul ar trebui să fie un hobby, nu o obligație. În momentul în care ți se face pontajul pentru participarea la întâlniri, nu prea mai pare așa fun.
Tu asta ai inteles din ce s-a spus? Ideea era de comunitate, de a incerca sa ne adunam sa jucam macar o data pe saptamana pentru a ne cunoaste mai bine si inafara unei platforme virtuale. De a impartasi jocuri si experiente.

Cei mai multi oameni de aici s-au cunoscut in viata reala, imprietenit si format grupuri de joaca tocmai prin astfel de intalniri organizate de diverse persoane de-a lungul timpului sau prin intalnirile nationale. Eu spre exemplu am ajuns pe forum prin intalnirile facute de Costi in Tabiet. Cand m-am apucat de boardgaming aveam 3-4 oameni care erau la fel de incepatori ca mine, dar interesati de anumite jocuri si atat. Prin intalnirile din Tabiet, prin cele din Lente si prin cele nationale am apucat sa cunosc o groaza de oameni faini si sa-mi gasesc multi parteneri de joaca. Sa cunosc si sa ma joc cu persoanele cu care inainte doar interactionam intr-un mediu virtual. Nu asta e scopul boardgame-urilor oare? Socializare? Nu le zice jocuri de societate degeaba. Cu totii avem grupurile noastre de joc cu care ne strangem ba la unii ba la altii si jucam, dar nu strica macar o data pe saptamana sau la 2 sapt sa mai schimbam grupul, sa mai cunoastem persoane , sa impartim o masa.

Nu cred ca sta nimeni sa ponteze, e vorba ca putem sa lasam putin din comoditate si zona de comfort pentru a populariza putin acest fenomen si pentru a ne juca.

User avatar
adelindumitru
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 2062
Joined: 11 Sep 2016, 01:25

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92782Post adelindumitru
19 Nov 2018, 19:27

Hobby-urile ar trebui sa fie relaxante. Înțeleg necesitatea unei comunități, dar modul în care a fost pusa problema mi-a creat exact senzația unei obligații. Eu sunt o persoana introvertita. Îmi place sa discut cu oamenii despre hobby-ul meu online, dar slabe șanse sa merg vreodată la un eveniment cu persoane pe care nu le cunosc, oricât de grozave ar fi ele. Sunt convins ca sunt multi pasionați de bord games care sunt la fel. E greu sa coordonezi oamenii cu programe extrem de diferite. Indiferent de motiv, nu mi se pare în regula sa pui presiune pe oameni ("alții de ce pot și voi nu?") pentru petrecerea timpului liber într-un anumit mod.
Doar niște impresii ale unui observator extern.

User avatar
MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Posts: 1138
Joined: 26 May 2010, 23:01
Custom Rank: Dungeon Master

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92783Post MandrulDuce
19 Nov 2018, 19:29

Shaikan wrote:
19 Nov 2018, 18:37
adelindumitru wrote:
19 Nov 2018, 10:43
As far as I am concerned, board gaming-ul ar trebui să fie un hobby, nu o obligație. În momentul în care ți se face pontajul pentru participarea la întâlniri, nu prea mai pare așa fun.
Tu asta ai inteles din ce s-a spus?
Inainte mai plecam urechea la "e vara, sunt oamenii in concediu". Right. Ninge. E o discutie intreaga pe care nu vreau s-o pornesc pentru ca-mi lipsesc diverse, in principiu energia si timpul. Pot sa zic doar ca daca inainte ma gandeam cu invidie si "neintelegere" "dar oare de ce or face oamenii astia intalniri/targuri/evenimente bg related doar in orase gen Sibiu, Targu Mures, Cluj etc (oriunde numai Bucuresti, de parca Bucuresti ar fi Ciulnita) acum pot sa spun cu mana pe inima ca am ajuns sa consider ca Bucurestiul nu merita un astfel de eveniment. Posibil sa fie doar perceptia mea distorsionata insa cred ca ar fi un esec rasunator.
Seriously? Nu e clar de unde ideea expusă de adelindumitru?

Flav, ai venit la întâlniri ca om nou, ai cunoscut mulți alți oameni majoritatea la fel de noi ca tine în hobby, era un anumit nivel de energie și entuziasm la toată lumea și întâlnirile erau săptămânale și cu public numeros. Oameni pe care atunci abia îi cunoșteai ți-au ajuns prieteni și parteneri de masă și în alte locații decât cele publice.
Prin același proces au trecut până acum și mulți alții.
Unii s-au mutat definitiv în locuri mai retrase și grupuri mai restrânse, alții încă doresc să participe la întâlniri publice.
Nu este vorba de comoditate și nu este vreo datorie pe care o are cineva față de comunitate. Însuși termenul de comunitate este definit diferit de fiecare dintre noi. Unii vor întâlniri, grupuri active, locații cât mai multe, etc.. Pentru alții existența acestui forum este suficientă.

And one last thing și cel mai important.
NIMENI de pe acest forum nu ar trebui să se simtă îndreptățit ca nici măcar printr-o aluzie oricât de subtilă să reproșeze altui membru/altui grup de membri că nu participă activ la dezvoltarea comunității sau să inducă pe forum ideea că oamenii de aici au o datorie oricât de mică în acest sens.
Oamenii de aici de pe forum au singura datorie și obligație de a se comporta civilizat între ei și a da dovadă de respect atunci când postează, atât la adresa comunității ca întreg cât și a fiecărui membru individual. Acesta a fost singurul principiu director pe care s-a fondat și a funcționat acest forum până acum. Lumea să fie civilizată și cu bun simț. Nu a fost nevoie de reguli adiționale, nu s-au făcut ghiduri de postare în varii sub-forumuri, nu s-au dat sancțiuni pentru că nu respecți un anume șablon de post, etc... Cazurile în care oamenii au fost necivilizați într-o formă sau alta au fost destul de evidente și au fost moderate prin intervenția adminilor în același principiu al bunului simț.
Last edited by MandrulDuce on 19 Nov 2018, 19:31, edited 1 time in total.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

User avatar
unq_flipmo
King Meeple
King Meeple
Posts: 1008
Joined: 13 Oct 2016, 16:55
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92784Post unq_flipmo
19 Nov 2018, 19:31

adelindumitru wrote:
19 Nov 2018, 10:43
As far as I am concerned, board gaming-ul ar trebui să fie un hobby, nu o obligație. În momentul în care ți se face pontajul pentru participarea la întâlniri, nu prea mai pare așa fun.
Iti impartasesc parerea 100% tocmai d-asta ma mira ca ai scris ce ai scris ca reactie la cuvintele mele. As fi tentat sa zic ca n-ai inteles nimic. Pe de alta parte mesajele cu tenta populista, sloganele au intotdeauna succes la public. Niciun moment n-am gandit despre/vorbit pe cineva de rau ca vezi doamne joaca in microgrupul sau in loc sa ajute, sa puna umarul la popularizarea, propovaduirea fenomenului prin intalniri (publice) organizate. Este treaba fiecaruia cum si cu cine doreste sa-si petreaca timpul. Exista microgrupuri de pasionati, eu pot doar sa ma bucur cand cineva pe langa ziua x/in microgrupul sau doreste sa mai joace si in alta zi/cu alte persoane. Inca o data nimeni "nu tine pontajul", daca vei vrea sa joci vreodata si in cadrul asta nu doar cu prietena te asteptam. Si pe ea desigur.

Mi-ar fi placut sa particip si eu la intalniri de genul celor mentionate de MandrulDuce (am citit despre in threaduri vechi de pe forum), au fost cateva +13/15 si "aici" si e un sentiment foarte placut sa vezi mai multe mese ocupate cu oameni jucind si simtindu-se bine, da e vorba de sentimentul de comunitate, de apartenenta. Si nu numai
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia

User avatar
MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Posts: 1138
Joined: 26 May 2010, 23:01
Custom Rank: Dungeon Master

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92786Post MandrulDuce
19 Nov 2018, 19:35

Înainte să iasă lucrurile de sub control:
Ultimul punct scris de mine și subliniat ca fiind cel mai important este un comentariu legat de un ”aer general” pe care îl observ pe mai multe fronturi pe forum de ceva vreme citind topicurile. NU ACUZ PE NIMENI că ar fi făcut ce am scris eu acolo în mod direct sau voit.
Nu are legătură nici cu primul post nici cu cel al lui Shaikan.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

User avatar
26octombrie
King Meeple
King Meeple
Posts: 4163
Joined: 30 Aug 2012, 15:24
Custom Rank: Awesome Silly Bard

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92816Post 26octombrie
20 Nov 2018, 10:32

Intalnirile din Lente sunt printre cele mai placute momente legate de board games din viata mea. Era absolut nemaipomenit. Venea o gramada de lume si atmosfera n-am mai regasit-o decat la intalnirile nationale. Daca era miercuri, era Lente. Si cea mai placuta parte era ca nu stiai peste cine dai si ce joci, fiecare venea cu unul, doua jocuri in traista si, in functie de dispozitia de moment, unele se jucau, altele data viitoare. Nu exista o inscriere, sau planuri anterioare. Mie mi-e foarte greu sa spun de luni sau de marti ce fac joi, din varii motive, asa ca prefer sa nu mai zic nimic. Daca cei din Snakes ar avea o zi dedicata si ar promova-o (imi cer scuze daca o fac si nu stiu eu), poate ar reapare un pic de magie. Din ce-am vazut eu in Snakes se joaca aproape numai euro, aproape numai ultimele aparitii, mi-e dor de necunoscut ludic si de veselie. My 2c.

User avatar
adelindumitru
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 2062
Joined: 11 Sep 2016, 01:25

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92818Post adelindumitru
20 Nov 2018, 10:41

Mai e un aspect problematic - ce e greșit cu Dixit sau Catan? Oamenii respectivi fac consumație, popularizează Snakes, se simt bine. Ce e atât de revoltător în legătură cu asta? Da, și eu am mai fost la Snakes și erau mese gălăgioase cu oameni care se jucau Cards Against Humanity. Da, și eu aș fi preferat să fie liniște. Dar e un risc pe care ți-l asumi atunci când mergi într-un loc public.

User avatar
EMPblast
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 94
Joined: 13 Nov 2017, 15:37
Location: București

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92835Post EMPblast
20 Nov 2018, 19:29

Ajung Joi in jur de 18:30 - 19:00. O sa am la mine Tournament at Camelot.

User avatar
EMPblast
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 94
Joined: 13 Nov 2017, 15:37
Location: București

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92836Post EMPblast
20 Nov 2018, 19:40

26octombrie wrote:
20 Nov 2018, 10:32
Din ce-am vazut eu in Snakes se joaca aproape numai euro, aproape numai ultimele aparitii, mi-e dor de necunoscut ludic si de veselie. My 2c.
La întrunire de joi da, s-au jucat mai mult euro. Cum i-am spus si lui Ovidiu daca vrei sa joci ceva mai light propune ceva, nu merge pe ideea ca se joaca doar euro.

Eu sunt deschis să ies din zona euro pentru a încerca si jocuri mai light.

User avatar
Haddeo
King Meeple
King Meeple
Posts: 2343
Joined: 28 Dec 2015, 18:59
Location: Bucuresti

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92842Post Haddeo
20 Nov 2018, 20:07

MandrulDuce wrote:
19 Nov 2018, 19:35
Înainte să iasă lucrurile de sub control:
Ultimul punct scris de mine și subliniat ca fiind cel mai important este un comentariu legat de un ”aer general” pe care îl observ pe mai multe fronturi pe forum de ceva vreme citind topicurile. NU ACUZ PE NIMENI că ar fi făcut ce am scris eu acolo în mod direct sau voit.
Nu are legătură nici cu primul post nici cu cel al lui Shaikan.
Nu, eu chiar am facut ce ai zis tu :). I-am "acuzat" pe cei care raman doar in bisericute, care se intalnesc doar in privat si cu doar cine doresc ei.. .etc . Acuzat e mult spus ... am batut obrazul. Fiecare face ce vrea in continuare, e treaba lor, eu doar mi-am zis parerea.
Eu nu prea vin in Snakes pentru ca nu prea am timp nu pentru ca ma vad prin alte parti cu altcineva.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.

User avatar
26octombrie
King Meeple
King Meeple
Posts: 4163
Joined: 30 Aug 2012, 15:24
Custom Rank: Awesome Silly Bard

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92844Post 26octombrie
20 Nov 2018, 21:55

EMPblast wrote:
20 Nov 2018, 19:40
26octombrie wrote:
20 Nov 2018, 10:32
Din ce-am vazut eu in Snakes se joaca aproape numai euro, aproape numai ultimele aparitii, mi-e dor de necunoscut ludic si de veselie. My 2c.
La întrunire de joi da, s-au jucat mai mult euro. Cum i-am spus si lui Ovidiu daca vrei sa joci ceva mai light propune ceva, nu merge pe ideea ca se joaca doar euro.

Eu sunt deschis să ies din zona euro pentru a încerca si jocuri mai light.
Sigur, aranjam ceva. Dar nu vreau mai light, vreau mai altceva decat euro. Vreau Discworld, vreau El Dorado, vreu Near and Far, vreau This War of Mine, vreau Harry Potter si Middle Earth Quest... si euro, din cand in cand ;)
Multumesc de invitatie, chiar mi-ai facut pofta sa vin, ne-auzim, poate chiar saptamana asta :D

User avatar
trebor_vrx
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 169
Joined: 24 Apr 2017, 15:17
Location: Bucuresti

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92848Post trebor_vrx
20 Nov 2018, 22:05

Haddeo wrote:
19 Nov 2018, 16:45
Food chain Magnate? Reușim joia asta :)
Nu reusim. Dar urmatoarea, e batut in cuie din partea mea.

User avatar
EMPblast
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 94
Joined: 13 Nov 2017, 15:37
Location: București

Re: Bg night #50 Snakes & Wizards joi 22.11.2018

Post: # 92853Post EMPblast
20 Nov 2018, 23:53

26octombrie wrote:
20 Nov 2018, 21:55
EMPblast wrote:
20 Nov 2018, 19:40
26octombrie wrote:
20 Nov 2018, 10:32
Din ce-am vazut eu in Snakes se joaca aproape numai euro, aproape numai ultimele aparitii, mi-e dor de necunoscut ludic si de veselie. My 2c.
La întrunire de joi da, s-au jucat mai mult euro. Cum i-am spus si lui Ovidiu daca vrei sa joci ceva mai light propune ceva, nu merge pe ideea ca se joaca doar euro.

Eu sunt deschis să ies din zona euro pentru a încerca si jocuri mai light.
Sigur, aranjam ceva. Dar nu vreau mai light, vreau mai altceva decat euro. Vreau Discworld, vreau El Dorado, vreu Near and Far, vreau This War of Mine, vreau Harry Potter si Middle Earth Quest... si euro, din cand in cand ;)
Multumesc de invitatie, chiar mi-ai facut pofta sa vin, ne-auzim, poate chiar saptamana asta :D
Din ce ai enumerat majoritatea sunt jocuri pe care le am in Want to play, mai putin This War of Mine si Harry Potter . This War of mine are o tematica sumbră, dupa o zi de munca as vrea ceva mai vesel.
Nu am nici unul din jocurile enumerate, colectia mea find centrata pe euro games dar cum am spus daca cineva le poate aduce eu mă bag.

Post Reply

Return to “Bucuresti”