Intalnire nationala FBG.ro la Hajdúszoboszló 29.11-2.12.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Re: Intalnire nationala FBG.ro la Hajdúszoboszló 29.11-2.12.
whauu! ce frumosi sunteti toti si cata culoare si veselie emana poza asta!
Bravo!
- AngelEye
- King Meeple

Un munte de jocuri
foarte tare.Poate data viitoare organizati si pe la mijlocul tarii sa fie cu adevarat Nationala intalnirea. Sper ca va-ti distrat cel putin la inaltimea mutelui de joace 
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
@d347hl4dy foarte reusite pozele, felicitari!
- suf
- King Meeple

Vad ca a pus chuckila poza pe Facebook, dar habar nu stiu cum sa tagui oameni acolo. Help?
- Chuckila
- King Meeple

suf, ar trebui sa ai pe acolo un buton "Tag Photo". Dai click in poza acolo unde e persoana pe care o taguiesti, scrii numele la fiecare, dupa care dai "Done Tagging".
Am sa incerc sa pun mai multe poze, dupa ce le obtin de la toti cei care au clickait
Am sa incerc sa pun mai multe poze, dupa ce le obtin de la toti cei care au clickait
- Chuckila
- King Meeple

Multumesc tuturor celor care au participat!
Really, big thanks!!!!
De la:
De abia astept sa ne vedem la urmatoarea intalnire nationala FBG, care este planificata nu prea departe. Promise!
Really, big thanks!!!!
De la:
- cei care au stat si au explicat jocuri;
- la cei care au adus jocurile pentru placerile noastre ludice;
- la cei care ne-au pozat (superbe pozele) cand eram prinsi in mijlocul sesiunilor;
- la cei care s-au trezit de dimineata sau au stat pana la 6-7;
- la cei care au format diferite grupuri si grupulete ca sa socializam si sa ne cunoastem mai bine;
- la cei care i-au ajutat cu transportul pe cei care nu ar fi putut veni altfel (sau ar fi venit mai greu)
- etc, etc, va stiti voi
De abia astept sa ne vedem la urmatoarea intalnire nationala FBG, care este planificata nu prea departe. Promise!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Bine ati revenit printre muritorii de rand! 
Sper ca v-ati distrat cu totii la Hajdu... (pozele asta imi lasa sa inteleg) si ca totul a fost extraordinar.
Sper ca v-ati distrat cu totii la Hajdu... (pozele asta imi lasa sa inteleg) si ca totul a fost extraordinar.
- alia
- Special Meeple

Apropo de statistici: am folosit coloana C in lista cu jocuri de adus si am scris in dreptul fiecarui joc daca a fost jucat sau nu. 13/22 pentru noi
Last edited by alia on 03 Dec 2012, 10:49, edited 1 time in total.
-
Ioan76
Bună tuturor și bine ne-am revăzut în poze și păreri virtuale.
Întâi de toate felicitări lui Luci pentru inițiativă și preluarea sarcinilor legate de organizare - de care s-a achitat mai mult decât bine.
Voi reveni după ședința de după-masă cu impresii mai detaliate ( ale mele și voi reproduce și din cele ale Mihaelei ).
Întâi de toate felicitări lui Luci pentru inițiativă și preluarea sarcinilor legate de organizare - de care s-a achitat mai mult decât bine.
Voi reveni după ședința de după-masă cu impresii mai detaliate ( ale mele și voi reproduce și din cele ale Mihaelei ).
-
d347hl4dy
Salut,
la noi 4 din 8 jocuri au fost jucate si inca unul scos, explicat si strans
)
Deci 50%
Carmen
la noi 4 din 8 jocuri au fost jucate si inca unul scos, explicat si strans
Deci 50%
Carmen
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Bravo dom'le! Frumos! (si nu doar pentru ca in alta parte e urat
)
Bine c-am avut si noi, miticii, un reprezentant de samanta p-acolo!
Cu niste pareri de rau de la mine, dar voi recupera acusi, acusi!
Am zis!
Bine c-am avut si noi, miticii, un reprezentant de samanta p-acolo!
Cu niste pareri de rau de la mine, dar voi recupera acusi, acusi!
Am zis!
- suf
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Asta inseamna ca veniti incoace? Ar fi extraordinar!alia wrote:pt. Timisoara, poate un weekend lung in februarie, undeva intre 11 si 23
- alia
- Special Meeple

Pai asa ne-am gandit. I-am scris Cristinei pe FB si cred ca ar fi mai ok sa continuam acolo discutia. Sau poate sare cineva cu o propunere pentru o noua intalnire in mai multi?
One never knows.
P.S. Chuckila a fost foarte dragut si ne permite sa postam si in engleza pe forum asa ca este posibil sa inceapa si Mathias sa-l foloseasca.
P.S. Chuckila a fost foarte dragut si ne permite sa postam si in engleza pe forum asa ca este posibil sa inceapa si Mathias sa-l foloseasca.
- suf
- King Meeple

Eu credeam ca era vorba de urmatoarea intalnire propusa de chuckila in acel interval. Eu zic sa includa data de 21 februarie. E ziua mea, dau de baut si cine stie ce cadouri primescdjdano wrote:Asta inseamna ca veniti incoace? Ar fi extraordinar!alia wrote:pt. Timisoara, poate un weekend lung in februarie, undeva intre 11 si 23
- suf
- King Meeple

Mathias a fost cel mai activ jucator (daca nu ma numar pe minealia wrote:P.S. Chuckila a fost foarte dragut si ne permite sa postam si in engleza pe forum asa ca este posibil sa inceapa si Mathias sa-l foloseasca.
Asa ca abia asteptam sa impartasasca experienta lui cu jocurile aici pe forumache.
- alia
- Special Meeple

Eu vorbeam de o intalnire personala dar daca se organizeaza una mai mare e super! Noi puteam doar in acea perioada pentru ca este Mathias in vacanta.
suf, sa-l trimit doar pe Mathias atunci!
suf, sa-l trimit doar pe Mathias atunci!
- Chuckila
- King Meeple

Foarte trist, din pacate. Insa nu m-am putut abtine sa nu aduc cu mine ultimele titluri care mi le adusese Imba cu doua ore inainte de plecare: Urban Sprawl, Pastiche (multuuuu Alex, a fost hit-mega-hit) si Vasco da Gama.djdano wrote:Ba chiar multe au venit in tzipla si au plecat in tzipla.![]()
Bine, au fost in tipla si multe din cele care au fost cerute de catre lume (si cum eu nu am stiut sa le explic, au ramas nejucate), cateva care as fi vrut eu sa le joc daca gaseam timp (Letters from Whitchappel, Antike, El Grande). Si uite asa colectia mea a fost necajita. 7/25 jucate. Cel putin din cate stiu eu.
Later edit: 7/23 de fapt, ca am uitat Quarriors acasa. Si Bridge Troll nici nu m-am mai chinuit sa il iau.
- suf
- King Meeple

Nu nu, nu asta am zis. Adica nu DOAR pe Mathias.alia wrote:suf, sa-l trimit doar pe Mathias atunci!
@chuckila: Nu putem dezactiva interpretarea negativa a vorbelor mele pe forum?
- Chuckila
- King Meeple

suf, am incercat, se pare ca esti singurul care nu poate avea acea optiune dezactivata. E greyed out, chiar si din baza de date imi iau eroare cand incerc sa o setez pe false. Imi zice "You can't set anything false for user suf - he's TRUE!"