Math Trade 2015
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- cristianf
- King Meeple

-
Imago
- Administrator

Re: Math Trade 2015
Aha. Eclipse, Through the Ages, Steam, Railways of the World, Nations, etc, etc. Unii oameni pun mai multe jocuri faine (suf, poate te muti in Bucuresti, si vii mai des la sesiuni de boardgame-uri?) decat as putea stoca eu pe politele mele:)cristianf wrote:Foarte misto unele jocuri de pe acolo. Pacat ca nu mai am ce sa pun la trade.
- Chuckila
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

S-a dat liber la bifat si trimis wantlisturi
Avem vreme pana marti.
Distractie faina, I guess!
Distractie faina, I guess!
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
- Chuckila
- King Meeple

Am să las până marți seara, e prea mare efortul logistic de a obține confirmare de la fiecare participant că lista lor este cea “finală-finală“. Chiar și eu am pus azi în grabă o listă și am dat submit, în cazul în care nu mai am vreme să o revizuiesc. Însă ar trebui să pun Duplicate Protection la Middle Earth Quest și încă ceva.
În general lumea dă câteva variante până la cea finală. Nu vreau să grăbim, sunt cîțiva useri noi și nu are sens să o buftăm.
În general lumea dă câteva variante până la cea finală. Nu vreau să grăbim, sunt cîțiva useri noi și nu are sens să o buftăm.
- Miţã
- King Meeple

Adevarat si asta,
Cred ca toata lumea o sa puna duplicate protection pe Middle earth
Cred ca toata lumea o sa puna duplicate protection pe Middle earth
- VickdaReaper
- Super Moderator

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Un mic sfat pentru participantii la Trade (e posibil sa-l fi gasit deja prin tutoriale, dar nu strica sa-l mai cititi o data):
Pe pagina principala a OLWLG este un buton care se numeste "resync BGG collection data now".
Va actualizeaza toata colectia de pe BGG si atunci o sa vedeti in culori foarte sugestive jocurile din Math Trade in Step 3 - ce va doriti, ce aveti deja, ce v-a parasit colectia, etc
Pe pagina principala a OLWLG este un buton care se numeste "resync BGG collection data now".
Va actualizeaza toata colectia de pe BGG si atunci o sa vedeti in culori foarte sugestive jocurile din Math Trade in Step 3 - ce va doriti, ce aveti deja, ce v-a parasit colectia, etc
- tasurinchi
- King Meeple

Nu stiu sigur daca am inteles bine treaba cu dummy items. Dupa ce le creez selectez pentru ele jocurile pe care sunt dispus sa le ofer la schimb si atat? Trebuie sa mai fac si altceva?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Cand creezi un dummy, el iti va aparea atat in lista de jocuri propuse pentru schimb (lista orizontala), ca si cum l-ai fi propus tu, precum si in lista ta de jocuri propuse (lista verticala).
In lista orizontala (unde apare cu verde) bifezi toate jocurile pe care le-ai da la schimb pentru respectivul dummy, iar in lista verticala bifezi dummy-ul pentru toate jocurile pentru care l-ai creat (marcate cu gri).
In lista orizontala (unde apare cu verde) bifezi toate jocurile pe care le-ai da la schimb pentru respectivul dummy, iar in lista verticala bifezi dummy-ul pentru toate jocurile pentru care l-ai creat (marcate cu gri).
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Am si eu o intrebare legata de prioritatea pe care o pui jocurilor in casuta: am vazut ca numarul cel mai mare e prioritar, dar pot avea 2 jocuri acelasi numar? Daca da, dupa ce se termina poti sa il alegi pe care il vrei in caz in care ti-au fost acceptate ambele schimburi?
- Chuckila
- King Meeple

In cazul in care ti-au fost acceptate ambele schimburi trebuie sa le onorezi pe ambele.iuli212 wrote:Am si eu o intrebare legata de prioritatea pe care o pui jocurilor in casuta: am vazut ca numarul cel mai mare e prioritar, dar pot avea 2 jocuri acelasi numar? Daca da, dupa ce se termina poti sa il alegi pe care il vrei in caz in care ti-au fost acceptate ambele schimburi?
- tasurinchi
- King Meeple

Mersi!VickdaReaper wrote:Cand creezi un dummy, el iti va aparea atat in lista de jocuri propuse pentru schimb (lista orizontala), ca si cum l-ai fi propus tu, precum si in lista ta de jocuri propuse (lista verticala).
- iuli212
- King Meeple

Deci in caz in care as avea doar 1 joc si mi-ar placea 3 din lista, preferabil ar fi sa le trec 3,2,1 ca sa fiu sigur ca voi face schimb doar cu unul? Scuze, dar este primul MT la care particip.Chuckila wrote:In cazul in care ti-au fost acceptate ambele schimburi trebuie sa le onorezi pe ambele.iuli212 wrote:Am si eu o intrebare legata de prioritatea pe care o pui jocurilor in casuta: am vazut ca numarul cel mai mare e prioritar, dar pot avea 2 jocuri acelasi numar? Daca da, dupa ce se termina poti sa il alegi pe care il vrei in caz in care ti-au fost acceptate ambele schimburi?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Daca ai un singur joc, vei putea face un singur schimb, indiferent cate jocuri mentionezi ca ti-ar placea sa primesti la schimb pentru jocul tau.
- iuli212
- King Meeple

Stiu ca pot face un singur schimb, intrebarea era alta: Daca pun un singur joc in wishlist e probabil sa nu fiu ales eu la schimb, sa fie preferat alt user/joc. Daca voi pune 3 ca alternativa, in ordinea preferintelor, iar la final accepta schimbul si cel care are 2 in casuta si cel care are 1, programul se va opri la varianta cu 2 sau voi fi obligat sa fac schimb cu ambii useri?VickdaReaper wrote:Daca ai un singur joc, vei putea face un singur schimb, indiferent cate jocuri mentionezi ca ti-ar placea sa primesti la schimb pentru jocul tau.
- Chuckila
- King Meeple

Vick ti-a raspuns deja la intrebare. Ai un joc, faci un singur schimb. Nu e posibil sa dai un singur joc in doua schimburi; cum ar fi posibil asa ceva? 
- iadrianik
- King Meeple

Dupa cum spunea si Vick, daca ai adaugat un singur joc la trade, atunci jocul tau va putea face parte doar dintr-un un lant, adica poti face doar un schimb.
In want list, poti sa bifezi oricate jocuri vrei (1, 5 , 10, 100) in schimbul jocului tau, tot un singur schimb vei putea face.
In want list, poti sa bifezi oricate jocuri vrei (1, 5 , 10, 100) in schimbul jocului tau, tot un singur schimb vei putea face.
- Miţã
- King Meeple

Asta daca se inchide lantul.
Se poate ca jocul tau sa nu faca parte din nici un schimb chiar daca tu ai ales toate jocurile ca wishlist.
Se poate ca jocul tau sa nu faca parte din nici un schimb chiar daca tu ai ales toate jocurile ca wishlist.