Am inteles, am vorbit cu proprietarul de la Casa Vera si am sa ma intalnesc cu el peste o saptamana sa imi arate o pensiune cu 17 camere si restauran pe care il putem inchiria doar pentru noi.Chuckila wrote:Chiar daca in general este valabil ce spui tu (la noi cei care jucam non-stop), sa nu uitati ca suntem destui cei care venim cu familii sau parteneri/partenerei si pentru care 1-2 jocuri pe zi sunt suficiente. Pentru ei, e important sa aibe alternative prin care sa isi petreaca timpul liber. Altfel riscam ca noi sa ne simtit bine, pe cand ei sa se simta ... mai putin bine.cristianf wrote:Nu prea conteaza, nu parasim incinta prea des.Miţã wrote:Se dorește în Târgu Jiu sau sate alăturate orașului?
De aceea as propune sa fie, daca e posibil, in Tg. Jiu. Se viziteaza putin orasul, mai invata copiii despre nenea Brancusi; cum zicea lumea anterior, se mai poate iesi la un restaurant daca nu e pe placul tuturor meniul.
Am sa negociez pret pe camera cu pensiune completa eu am spus ca suntem cam 30 de toti dar cred ca putem ajunge la 34 usor.
Incepem sa facem lista cu cine vine am sa iau in considerare probabilitati de la 70% in sus.
vreau sa stiu cate persoane au probleme cu mancarea ( lactoza, gluten etc) si cati vegetarieni avem.
Multumesc revin dupa discutii