Carti Mega Image - boardgame de succes ?

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
cristianf
King Meeple
King Meeple

Carti Mega Image - boardgame de succes ?

14 Mar 2011, 15:30

Cateodata imi mai fac cumparaturile si prin Mega Image. Am observat ca foarte multa lume cere si acele carti. Pentru cei care nu stiu, la anumite produse primeste si un pachet de 4 carti colectionabile. In total sunt 162 de carti cu animale (pozele sunt dealtfel foarte reusite.. deh.. colaborare cu national geographic). Aici intervine partea de boardgaming, zic eu. In momentul in care aduni X numar de carti poti sa pui de un joc cu ele. Sunt niste reguli relativ simple (poti sa joci pe aceeasi culoare sau acelasi numar), scopul final fiind sa scapi de toate cartile din mana. Ai si niste carti de actiune cu care schimbi culoarea sau umfli adversarul cu carti. Seamana foarte mult cu macao. Voi ce ziceti ? Poate fi considerat un boardgame sau nu ? Daca da cred ca a depasit Catan-ul ca si numar de adepti.

Rautz

Re: Carti Mega Image - boardgame de succes ?

14 Mar 2011, 15:36

Pana la urma orice joc e boardgame, inclusiv cele cu carti (http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... card-games), dar asa poti argumenta ca in lume probabil cartile de joc(cele de la 2 la A) sunt cele mai raspandite de pe glob
Nu le-am vazut dar foarte bine daca lumea le cumpara (banuiesc ca pentru copii)

Warheart

Re: Carti Mega Image - boardgame de succes ?

14 Mar 2011, 17:28

Campania si jocul care face parte din ea se numeste Minunile Planetei Noastre. Detalii gasiti aici. Mi se pare destul de educativ.

Post Reply

Return to “Discutii generale”