Primele mi-au venit inainte de Craciun, n-am mai avut timp de poze.
Au mai fost cateva pe care as fi vrut sa mi le iau apoi, dar nu erau pe stoc, asa ca m-am uitat pe BGG sa vad ce mi-ar mai placea. Normal, cum sa nu gasesti ceva simpatic?
Intai au fost problemele la Posta: la Posta Rapida gasea coletul in sistem dar nu era nicio informatie... dar se vede pe site... "ne pare rau, bine, pa!" la posta de circumscriptie, era mare secretomanie: "vreau sa stiu doar daca a ajuns!" "nu va putem da informatii, secretul postal!!!"
Pana la urma a venit, liftul e in reparatii, asa ca da-i cu pianul pe scari
Nadusesc, sterg nadusala, si desfac:
Vedem daca ghiciti care-s ale mele care nu
Desfac unul dintre jocuri si ce avem noi aici?
Eu sa lipesc pe alea mici alea si mai mici? Astia or fi nebuni? Da ce-s sculptor pe bob de orez? Sidryane sa ma ajute, ca de fiecare data: "Ia o penseta", "si daca ma accidentez mortal???" Noroc ca i s-a facut mila si le-a lipit ea. Arata frumos, ce sa zic, ii sunt dator pe viata:
Intre timp apar si jocurile pe care le vroiam, normal, eram in cap cu ideea ca am dat 10 jocuri... nu mi-am dat seama ca apoi s-au facut 11 luate...
De data asta la posta m-au ajutat, l-am luat direct de la Posta Rapida, sa nu-l mai deranjez pe Nicu de la livrari. Si din nou cu pianul pe scari. Dupa cum se vede, de data pianul si mai mare:
M-a intrebat un prieten pe facebook daca ma antrenez sa-mi iau masina de spalat. Ce masina de spalat? Frigider de-ala pana la tavan
Inauntru: turnul din Babel.
Dupa cum se observa, sau poate nu, unul singur e fara folie: Seasons. L-am desfacut sa vad daca sunt toate cartile intregi, ca am aflat de tot felul de probleme cu ele, iar producatorul nu raspunde la mailuri. Din fericire erau intregi. Dar am descoperit intre ele o bomba de cuteness:
Acuma, ce sa zic, le joc, o sa fac review-uri la cele mai putin cunoscute, unele o sa ramana, unele nu