....fac poze cand le desfac
ce-avem noi aicea???
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
- cristianf
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
- fl0po
- King Meeple

Re: ce-avem noi aicea???
corect!acidutzu wrote:Un puzzle in cutie si unul asamblat (acelasi).
asta este un exemplu de customer service occidental. am cumparat un puzzle de 10.000 de piese. am numarat piesele si mi-au iesit 9999. am returnat produsul si l-am primit inapoi asamblat, dupa 3 ani. Vanzatorul a vrut sa imi demonstreze ca gresisem la numaratoare. Am primit si cutia inapoi ca sa am in ce sa il strang.
HACK OR GET WHACKED!
-
acidutzu
Primesc piesa nr 10.000?fl0po wrote:corect!acidutzu wrote:Un puzzle in cutie si unul asamblat (acelasi).
asta este un exemplu de customer service occidental. am cumparat un puzzle de 10.000 de piese. am numarat piesele si mi-au iesit 9999. am returnat produsul si l-am primit inapoi asamblat, dupa 3 ani. Vanzatorul a vrut sa imi demonstreze ca gresisem la numaratoare. Am primit si cutia inapoi ca sa am in ce sa il strang.
Sau poate au vazut ca te descurci cu creativareala(™) si au decis sa-ti trimita puzzle-ul intreg, tu-l tai, piesa cu piesa, cu rola de pizza, il pui in cutie si-l trimiti inapoi. Hand made.
Lucky guess!
Initial voiam sa zic: Poarta cu "Nu parcati. Caine rau." si cutia cu cainele rau.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- fl0po
- King Meeple

wrong!acidutzu wrote:Primesc piesa nr 10.000?fl0po wrote:corect!acidutzu wrote:Un puzzle in cutie si unul asamblat (acelasi).
Sau poate au vazut ca te descurci cu creativareala(™) si au decis sa-ti trimita puzzle-ul intreg, tu-l tai, piesa cu piesa, cu rola de pizza, il pui in cutie si-l trimiti inapoi. Hand made.
Lucky guess!
Initial voiam sa zic: Poarta cu "Nu parcati. Caine rau." si cutia cu cainele rau.
dupa ce il tai ii pun sleevuri, ii fac insert, il mazgalex....si abia pe urma vine pusul in cutie si expediatul.
HACK OR GET WHACKED!
- fl0po
- King Meeple

deci am facut ceva poze
este vorba de:
...mi-au curs balele pe piept dupa el inca de pe kickstarter....
celalalt este un poster cu Regele din Tokyo. E deja inramat si infipt in perete in camera copiilor asa ca nu pot sa ii fac poza la ora asta.
Luana - eram sigur ca vei spune Crockinole. deci, eram sigur!!!!
este vorba de:
...mi-au curs balele pe piept dupa el inca de pe kickstarter....
celalalt este un poster cu Regele din Tokyo. E deja inramat si infipt in perete in camera copiilor asa ca nu pot sa ii fac poza la ora asta.
Luana - eram sigur ca vei spune Crockinole. deci, eram sigur!!!!
HACK OR GET WHACKED!
- AngelEye
- King Meeple

Deci maxime felicitari si eu am poftit la el pe Kickstarter asa ca daca ai timp si chef poate ne vedem sa il incerc si eu, pana atunci have fun.
- cristianf
- King Meeple

Eu nu inteleg cum ai putut sa cumperi jocul asta. Cum poti sa dormi noaptea stiind ca n-ai cum sa-l mazgalesti ? 
- fl0po
- King Meeple

esact!!!! este o porcarie! cum sa vinzi domne miniaturi pictate? le dau un grund si le mazgalesc imediat.
HACK OR GET WHACKED!
- fl0po
- King Meeple