Mr. Jack in New York

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
adixor

Mr. Jack in New York

13 Jul 2010, 22:17

mi-a amintit un anunt al lui alexddumitru de Mr. Jack in New York. Eu am Mr. Jack si extensia, imi place ideea jocului dar cumva nu rezoneaza cu mine ca alte jocuri (mai mult cu soata) dar sunt curios daca are cineva Mr. Jack in New York ce aduce nou, cum e, pareri, etc. Extensia mi-a placut, chiar a adus mai multe lucruri interesante (nu extrem de multe dar suficiente).

haretel

Re: Mr. Jack in New York

13 Jul 2010, 22:38

Am jucat doar un joc online si pot sa-ti spun ca e muuult mai greu sa iti planifici mutarile
cateva noutati:
- poti evada de pe continent doar cu ajutorul unor barci care nu mai stiu cum isi schimba pozitia
- canalele sunt inlocuite cu guri de metrou care pot fi construite de unul dintre personaje
- un personaj poate construi cladiri parca

Una peste alta, harta e mai neregulata ca forma, unele personaje au abilitati multiple si toate astea iti complica rau de tot calculele
Recomandat celor care s-au plictisit de jocul de baza (cu extensie)

adixor

13 Jul 2010, 22:51

mie mi se parea destul de complex si jocul de baza (incercam sa gandesc destul de multe mutari inainte, motiv pentru care ea intre timp isi facea de treaba prin casa :D). daca asta e si mai complex...

haretel

13 Jul 2010, 22:58

Pentru cei care au cateva sute de jocuri la activ, deja cele mai multe situatii sunt deja vu-uri; nu e totusi atat de endless ca sahul :)

adixor

13 Jul 2010, 23:05

posibil, nu am jucat asa multe jocuri ..

badeamarius83

13 Jul 2010, 23:20

am jucat si eu un joc online (din greseala n-am fost atent si nu am observat ca nu e versiunea standard).
si mie mi s-a parut muuuuult mai complex. Harta e mai pustie la inceput dar poti contri cu personajele (cladiri, felinare, guri de metou, parcuri)...nu stii pe care sa=l alegi si ce sa faci mai intai,parca toate pot schimba situatia.

Daca la sf primului joc pe versinea standard stiam ce face fiecare personaj si cum sa-i folosesc....pe varianta new york mi s-a parut ca dupa primul joc tot n-am inteles cum sa le folosesc abilitatile (asta desi primul joc l-am castigat la ultima mea mutare ca inspector - deci 8 runde jucate).

adixor

14 Jul 2010, 00:25

deci in extensie au adaugat faptul ca putem sa punem jucatorii in orice pozitie la inceputul partidei.
in new york au adaugat faptul ca jucatorii pot construi cladiri, face metrouri

in urmatorul joc din serie banuiesc ca o sa fie niste jucatori-vrajitori care pot crea alti jucatori cu diverse abilitati, sau ca jucatorii vor putea sa se incarneze in alti jucatori de pe tabla, sau ca harta se va face dinamic in fiecare joc ca la carcassonne :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

14 Jul 2010, 00:30

Mr. Jack in Carcassonne.

haretel

14 Jul 2010, 00:35

haha
Meeple Jack in Carcassonne :P

Ioana

14 Jul 2010, 23:39

Chuckila wrote:Mr. Jack in Carcassonne.
haretel wrote:Meeple Jack in Carcassonne
:lol: :lol: Sa-l vedem cum o evada el de-acolo (spam)

Post Reply

Return to “Discutii generale”