FABULA scenarios

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar topic-uri legate de reguli sau regulamente ale jocurilor precum si diverse variante oficiale sau neoficiale (care pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul threadurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe reguli si variante va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Posts: 1138
Joined: 26 May 2010, 23:01
Custom Rank: Dungeon Master

FABULA scenarios

Post: # 9816Post MandrulDuce
11 Jan 2011, 13:13

Citind excelentul review al lui vickdareaper la K2, mi-a venit o idee. Ce ar fi daca cei "gifted" de pe acest forum (se stiu ei), care ne delecteaza again and again cu review-uri minunate, povesti de la intalniri, sau sesiuni de jocuri, sa isi puna mintea la contributie si sa incerce sa incropeasca ceva scenarii noi pentru jocul FABULA. Nu stiu cati l-au jucat, oricum, conteaza prea putin. Aveti mai jos link-ul la pdf-ul cu regulile. Acolo sunt toate pozele cu cartile de scenarii, precum si textele scenariilor propuse de producatori. Exista si un review pe acest forum (multumim Ioana) in care se detalieaza modul de desfasurare al unei partide de FABULA. E un joc simplu, puteti citi despre el si il puteti intelege fara a-l fi jucat, ideea e interesanta, si parerea mea este ca ar fi pacat ca acei oameni super-talentati de pe acest forum sa nu incerce macar sa schiteze scenarii pentru joc.
Daca avem destule propuneri, putem alege cateva castigatoare, le putem analiza, slefui, traduce si apoi sa le trimitem ca si propunere din partea forumboardgames.ro (evident daca autorul ofera comunitatii dreptul de copyright...daca nu il poate trimite pe numele sau). Ar fi frumoasa o astfel de participare a comunitatii romanesti la industria board-game-urilor.

So, ca si provocare, alegeti-va una din ilustratele din carte si incercati sa conturati un scenariu (daca vreti evident). Cu precadere il invit pe dungeon-keeper-ul VICK sa isi etaleze talentele!
http://www.libellud.com/images/stories/ ... -IT-SP.pdf

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

adixor

Re: FABULA scenarios

Post: # 9825Post adixor
11 Jan 2011, 16:44

mi se pare o idee buna (pentru cine are timp, ca sa nu sperati ceva de la mine :D) si o sustin. bineinteles, autorul are toate drepturile proprii asupra operei sale, nu tin sa implicam forumboardgames.ro in asta decat la cererea sa explicita. Si bineinteles, conteaza sa existe asemenea resursa, nu conteaza asa mult cine apare ca autor/promoter.

User avatar
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 3315
Joined: 16 Feb 2010, 18:00
Location: Bucuresti
Contact:

Re: FABULA scenarios

Post: # 9837Post VickdaReaper
11 Jan 2011, 20:38

Mai discutam dupa ce termin sesiunea (4 februarie)...
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Post Reply

Return to “Discutii reguli si variante”