TIG Con 2014-primul targ international de board games din RO

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Chuckila
King Meeple
King Meeple

TIG Con 2014-primul targ international de board games din RO

20 Jan 2014, 23:18

Prima editie a targului international de board games, card games si role play, Transylvania International Game Convention, sau mai pe scurt TIG Con, va avea loc intre 22 si 25 Mai 2014 in cadrul spatiului expozitional de la EXPO Transilvania din Cluj Napoca.

Image

In cadrul celor aproximativ 2.500 mp de spatiu expozitional se vor putea regasi:
- Standuri ale producatorilor de jocuri
- Standuri cu vanzare ale magazinelor de jocuri
- Zona speciala pentru jocurile si activitatile dedicate copiilor
- Standuri cu mese de prezentare ale jocurilor in limba romana si/sau ale ultimelor titluri aparute
- Mese demonstrative de miniature wargames, CCG si RPG
- Playtesting pentru jocurile in faza de prototip
- Diferite concursuri si premii
stands layout_rotated.jpg
De asemenea, pentru cei care doresc un loc de joaca separat de zona principala a conventiei, v-am pregatit un spatiu generos de peste 500 mp de mese si scaune cu aproximativ 300 locuri, plus mese de demo si testing la standurile expozantilor, dedicat participantilor la cele 4 zile ale targului. Daca vei dori sa incerci unul din titlurile proaspat achizitionate sau doar vei prefera sa ai un loc unde sa (re)joci un board sau card game alaturi de prieteni, sala cu intrare separata din cadrul targului iti va putea oferi un loc mai linistit.

Daca vreti sa fiti la curent cu evenimentul, puteti sa vizitati pagina www.TIG-convention.ro sau sa accesati pagina de Facebook dedicata.
tig_Hex-01.jpg
Atentie, vor urma concursuri!

In curand se vor putea achizitiona bilete, fie pentru toate cele 4 zile, fie bilete cu acces pentru o zi.

omucu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro

Re: TIG Con 2014-primul targ international de board games di

21 Jan 2014, 00:43

am auzit despre evenimentul asta ca se muta intr-un weekend cu mai putine nunti, nu-i asa?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2014, 00:49

omucu wrote:am auzit despre evenimentul asta ca se muta intr-un weekend cu mai putine nunti, nu-i asa?
:lol: :lol: Casa de piatra sa ai, tinere! Pana fura ei nevasta, tu dai o fuga la TIG Con sa faci un reportaj si niste poze :D

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

21 Jan 2014, 12:42

da ce, nu poate fi furata si adusa la targ?! :D

si cu Radho cum ramane, maestre?!

Chuckila
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2014, 12:44

26octombrie wrote:si cu Radho cum ramane, maestre?!
Inca este in planuri, chiar daca acum ceva vreme a incercat sa ne refuze frumos. Nu ne lasam, incercam sa vedem cum putem face sa il avem in cadrul conventiei. :tu:

26octombrie
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2014, 12:58

Baga o invitatie frumos scrisa si pune-ne s-o semnam toti, ii va fi si mai greu sa refuze :-)

Rautz

21 Jan 2014, 13:04

Ceva aranjament cu un hotel din zona pentru expozanti/vizitatori ati facut?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2014, 13:10

Cosmin se ocupa de acest aspect. Il avem in plan, vouchere de reducere pentru cei care doresc sa isi faca rezervare la hotel/pensiuni pe perioada conventiei.

26octombrie
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2014, 13:14

Nu ne mai fierbe, please, spune-ne mai mult: ce producatori, ce producatori :o ?!

Rautz

21 Jan 2014, 13:23

Nu stiu daca e nevoie de 'vouchere', e suficient ca voi sa faceti un contract cu hotelul, si apoi sa oferiti acea cazare prin intermediul siteului.
Beneficiarii fac cazarea prin intermediul vostru(puteti chiar sa faceti pachet de cazare+intrare) mai ieftin decat direct la hotel, hotelul scapa de mici tranzactii de bani (iau banii toti o data, de la voi) si-si asigura multe locuri de cazare, iar voua va ramane comision (cu care faceti ce vreti, daca va displace ideea de a castiga bani puteti sa-i puneti la premii). Win-win-win.

Voi stiti mai bine, dar eu m-as grabi cu oferta de cazare, lumea deja isi face planurile de concedii, si e bine sa aiba ceva concret.
Mai concret, eu si Anca cred ca am veni daca se rezolva convenabil cazarea, altfel nu cred ca ma stresez sa-mi caut singur.

paka
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2014, 16:03

Rautz, multumim de idee. Totusi, e greu pentru noi de gestionat asa ceva. Oferta de cazare din zona va fi ca pe baza biletului de intrare la eveniment ai preturi reduse la hotelul (pensiunea) x, y sau z. In acest fel vizitatorul poate alege singur zona, pretul si confortul dorit.

Rautz

21 Jan 2014, 16:21

Inteleg ca e putin timp acum la dispozitie, si aveti multe alte probleme de rezolvat. Retine insa ca ce am propus e un pas inainte pentru absolut toata lumea (organizator, vizitator, hotel) si pe viitor tot va fi bine de rezolvat. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.
In acest fel vizitatorul poate alege singur zona, pretul si confortul dorit.
Uneori generalizez, aici o sa vorbesc in nume propriu. Vizitatorul(eu) e prost (sau neinformat). Nu am idee de distante in Cluj, in ce zona se afla targul, care sunt hotelurile, la ce distanta in timp si kilometri fata de targ sunt. In plus vizitatorul e lenes (sau nu are timp) sa sune la o gramada de hoteluri, sa afle detalii despre ele, sa afle preturi, reduceri, locuri de mancare.
Si mai ales cat de seriosi sunt.
Si poate asta e aspectul cel mai important, daca nu aveti un contract cu ei, unii din ei o sa abuzeze de acele 'vouchere' dupa bunul plac, o data ce ajungi acolo nu prea mai ai ce comenta.
Si atunci aveti de ales intre 2 rele:
-promovati cazarea la hotelurile x,y,z (voi nefiind legati de ei decat prin niste acorduri verbale) stiind ca orice problema apare cu ei se va reflecta asupra opiniei generale a intregului eveniment
-nu promovati nici un hotel dar veti avea mai putini vizitatori pentru ca e mai scump si mai anevoios pentru ei.

Heh, nu vreau sa fiu negativist aici, poti sa o consideri ca pe o problema personala, doresc sa vin dar as dori sa stiu conditiile de cazare/masa daca aveti asa ceva. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, pentru a ne face planurile de vacante.

omucu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro

21 Jan 2014, 16:49

Rautz wrote:
-promovati cazarea la hotelurile x,y,z (voi nefiind legati de ei decat prin niste acorduri verbale) stiind ca orice problema apare cu ei se va reflecta asupra opiniei generale a intregului eveniment
mie asta mi se pare absolut realizabila, acordul nu trebuie sa fie doar verbal. Pe site-ul TIG unde sunt recomandarile de cazare se poate scrie si distanta pana la eveniment si deja e bine pentru toata lumea. Trebuie 2-3-4 hoteluri cu bugete diferite si sa nu fie in capatul celalalt al orasului, nu ca ar fi Cluj-ul un oras chiar asa mare incat sa fie greu de traversat, dar sa nu piarda lumea timp pretios de joaca :)

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

21 Jan 2014, 22:20

buna ideea cu pachetul cazare + event. dar eu inainte de toate as dori sa stiu cam care sunt motivele care m-ar face sa vin la TIG. sunt ceva confirmari sau doar planuri? sincer, sa vin pana acolo ca sa vad magazinele din romania stranse la un loc (si, in general, vanzand aceleasi titluri fiecare dintre ele) si pe ici pe colo cate-un vanator de preturi care merge din stand in stand sa gaseasca oferta cea mai buna... nu cred ca merita deplasarea indiferent de oferta de cazare. ultima mare teapa mi-am luat-o la comiconul de anul trecut. am avut senzatia ca sunt la targ in vitan si caut ceva telefoane jmekere...total fail! am iesit de acolo cu senzatia ca am incheiat un antrenament de rugby ( am rezistat cu brio desi am renuntat la rugby de pe la 20 de ani...hehe).
revenind...stim ceva in momentul de fata au ba?
HACK OR GET WHACKED!

paka
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2014, 22:32

Heh, organizam si un meci de rugby daca vreti, dar dupa! Ai dreptate fl0po, insa cerem putina rabdare, vom anunta si participarile, stim exact care sunt asteptarile, stim ca lumea ar vrea sa isi faca si programul din timp.
Pot sa iti dau un motiv acum, locul de joaca cu multe mese care va asteapta :)
Acum incercam sa facem cunoscut evenimentul si cat mai mult feedback din partea voastra este binevenit.

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

21 Jan 2014, 23:01

astept news. faza cu joaca se poate rezolva oricum si nu cred ca bucurestiul isi va misca fundul pentru a-l infige intr-un scaun doar pentru o sesiune de joaca....
va admir elanul si va felicit, dar trebuie sa fiti foarte atenti. lumea e cu ochii pe voi deci va doresc printre altele sa fiti profesionisti si sa va focusati pe kestii importante care vor fi inima eventului . go! go! go!
pe langa asta sunt convins ca majoritatea membrilor fbg.ro ar da o mana de ajutor daca ar fi nevoie de ea din dorinta de a avea un event reusit in romanica, unde fiasco-urile sunt la ele acasa... si papagalii ( ma includ) platesc belete de intrare... succes!
HACK OR GET WHACKED!

suf
King Meeple
King Meeple

22 Jan 2014, 00:50

Si eu sunt foarte curios despre ce e vorba de fapt la TIG CON asta. Pana acum din toata promovarea evenimentului am inteles doar ca e ceva legat de boardgames (de care avem cu totii pe-acasa) si singurul motiv pentru care vreau sa particip e ca am speranta ca domnu' Chuckila stie ce face. Am incercat sa aflu mai multe informatii si nu m-am ales cu mai nimic. Ma asteptam ca macar site-ul sa imi dea detalii (daca nu chiar sa ma convinga sa particip), dar din pacate daca nu-l stiam pe Chuckila nu iroseam nici macar un click pentru toata treaba si mi-e teama ca majoritatea oamenilor "normali" vor face asta. Asa ca aratati oamenilor ce pierd daca nu participa! :D

nqq
King Meeple
King Meeple

22 Jan 2014, 11:00

ce are daca ar veni "rhado"..a devenit de departe preferatul meu :D

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

22 Jan 2014, 11:11

nqq wrote:ce are daca ar veni "rhado"..a devenit de departe preferatul meu :D
26octombrie wrote: si cu Radho cum ramane, maestre?!
Ar fi frumos sa nu mai mutilati nick-ul omului, e lipsa de respect. Daca nu stiti sa-l scrieti, cautati pe BGG.

http://boardgamegeek.com/user/rahdo

nqq
King Meeple
King Meeple

22 Jan 2014, 11:15

:))......prima data cand i-am zis prietenei sa ne uitam la un review de la rahdo a zis... " da ce bine stie romanu asta engleza" :))).....

din obijnuinta degetele tasteaza prea repede ceea ce proceseaza cerebelul :roll:

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”