Inteleg ca e putin timp acum la dispozitie, si aveti multe alte probleme de rezolvat. Retine insa ca ce am propus e un pas inainte pentru absolut toata lumea (organizator, vizitator, hotel) si pe viitor tot va fi bine de rezolvat. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.
In acest fel vizitatorul poate alege singur zona, pretul si confortul dorit.
Uneori generalizez, aici o sa vorbesc in nume propriu. Vizitatorul(eu) e prost (sau neinformat). Nu am idee de distante in Cluj, in ce zona se afla targul, care sunt hotelurile, la ce distanta in timp si kilometri fata de targ sunt. In plus vizitatorul e lenes (sau nu are timp) sa sune la o gramada de hoteluri, sa afle detalii despre ele, sa afle preturi, reduceri, locuri de mancare.
Si mai ales cat de seriosi sunt.
Si poate asta e aspectul cel mai important, daca nu aveti un contract cu ei, unii din ei o sa abuzeze de acele 'vouchere' dupa bunul plac, o data ce ajungi acolo nu prea mai ai ce comenta.
Si atunci aveti de ales intre 2 rele:
-promovati cazarea la hotelurile x,y,z (voi nefiind legati de ei decat prin niste acorduri verbale) stiind ca orice problema apare cu ei se va reflecta asupra opiniei generale a intregului eveniment
-nu promovati nici un hotel dar veti avea mai putini vizitatori pentru ca e mai scump si mai anevoios pentru ei.
Heh, nu vreau sa fiu negativist aici, poti sa o consideri ca pe o problema personala, doresc sa vin dar as dori sa stiu conditiile de cazare/masa daca aveti asa ceva. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, pentru a ne face planurile de vacante.