Un challenge este cum sa facem sa folosim pozele pe forum cat sa nu fie un pericol pt publisher (sa nu poata fi printate, etc). Drept pt care jocul by forum (daca va functiona) se va adresa celor care AU deja jocul Dixit acasa, pozele de pe forum fiind foarte mici dar destul cat aceastia sa gaseasca in jocul de acasa cartea necesara si sa o analizeze in detaliu. Poate juca oricine dar va fi foarte greu pentru cineva care nu are cartile de Dixit.
Momentan am luat 18 carti si le-am pus in acest format. Imaginea de genul asta (cu toate cartile) va putea fi folosita de oricine atunci cand se va pune problema sa fie identifica o anumita carte.
Trebuie numerotate pentru a putea fi identificate in discutiile pe care povestitorul le va avea prin private messages cu ceilalti jucatori (de genul "eu pun jos cartea 15"). Dupa ce povestitorul strange de la fiecare participant cartile date jos, le amesteca virtual si apoi poate folosi urmatoarele coduri pentru a le insera in pagina: intre ":" d000->dXXX. De exemplu codul d012 intre ":" da:
si asa se pot adauga cartile pentru ca toti sa voteze care este a povestitorului. Exemplu:

Vad o problema: trebuie sa existe o persoana care sa nu joace si care sa imparta cartile tuturor la inceputul jocului in mod aleator, dupa care cred ca totul poate fi facut intre participanti (povestitorul jucand un rol central el zicand hintul, el luand numarul cartilor depuse de fiecare, el punand un post cu cartile de votat, el calculand punctele, etc).
Ce ziceti? Daca nu vedeti alte probleme si pare o idee buna, ma apuc si pun toate cartile din Dixit pe forum in sistemul asta. Astept feedback oameni buni!
p.s. calitatea cartilor nu va fi asa execrabila, am salvat eu acum aiurea, si oricum e doar un test.