https://www.youtube.com/watch?v=KhhoR8aKvxo
Discută chiar la început despre acest aspect, motivul ar fi că petrece prea mult timp pe drum (

Eu as zice asta despre Zee.

Pentru ca asa cum a spus si Imago, Sam are sare si piper. Restul echipei DT ( cu exceptia lui Zee - pana la un punct)... cute, but bland. Incep sa piarda oameni de baza si nu-l vad bine pe unchiu' Tom...

Nu stiu ce are lumea cu Rahdo - pentru felia lui de public (jocuri de cuplu, fara dat la gioale) omu' face treaba foarte buna. Iar despre continut... mai exista momentan vreun alt playthrough pentru Aquatica, de ex (in afara de al lui)?

Nu cred ca ei incearca sa vanda ceva. Doar le place sa vorbeasca despre acestea.crazyfroggg wrote: ↑10 Sep 2019, 14:46În definitiv rămân niște oameni care ne conving mai mult sau mai puțin să cumpărăm niște jocuri.

E doar speranta mea, nu trebuie sa fie toate lumea de acord. De fapt prefer sa fiu in minoritate

DanielIndru wrote: ↑11 Sep 2019, 13:01Cand ai 20 prezentari de jocuri pe luna, sigur o sa ai multe unicat.
Dar Paul Grogan e mai tare la categoria subacvative, el e singurul care are playthrough pentru Deep Blue in momentul asta.
Si l-a facut alaturi de alti doi jucatori din lumea reala, fara "Jen".
Iar Days of Wonder e probabil mai celebru decat Cosmodrome.
Eu il ador pe Rahdo pentru ca m-a ajutat sa economisesc mult mai multi bani decat m-a facut sa cheltuiesc.
Dar stilul lui de a prezenta il gasesc foarte obositor de urmarit.