Zilele jocurilor - BGCON e cel mai mare eveniment dedicat jocurilor de societate din România și a ajuns la a cincea ediție. Ediția aniversară va avea loc în 1-3 noiembrie 2019, la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș. Vom avea toate treburile cu care v-am obișnuit deja: distribuitorii principali vin cu noutățile lor, zona designerilor, concursul de design de jocuri, concursuri, paneluri. Ca noutate absolută e că vom avea o sală mare în care să ne jucăm, în cadrul evenimentului, sală care va avea o bibliotecă de jocuri accesibilă tuturor, bibliotecă din care vor face parte cele mai noi jocuri apărute la Essen cu doar o săptămână înainte. Am toată încrederea că va fi cea mai bună ediție de până acum.
Ilustrația afișului de anul acesta e făcută de Ileana Surducan, din Cluj, care n-ar trebui să mai aibă nevoie de nicio introducere. Apropos, Maria Surducan, sora ei, lucrează la grafica jocului Zestrea, pe care cei care ați fost anul trecut la Zilele jocurilor ați avut ocazia să-l încercați în versiunea sa foarte incipientă. Vor veni și anul acesta cu Zestrea, cu grafica nouă și cu un an în plus de development. La fel, vor veni o grămadă de alți designeri mai mult sau mai puțin amatori.
Pe lângă asta am rezervat în totalitate Hotel Arena, același de anul trecut, în care avem la dispoziție sala de conferințe pe toată perioada. Sper să ne adunăm cât mai mulți, o parte din cei de pe forum au fost la ediții anterioare, am încercat și încercăm să îmbunătățim cât mai multe lucruri.
Pentru hotel rugămintea mea este să faceți rezervări individuale, știu că e diferit de restul întâlnirilor naționale, dar mi-e imposibil să mă ocup altfel. Tot ce trebuie să faceți este să dați mail sau să sunați la recepție și să spuneți că rezervați pentru ZILELE JOCURILOR, altfel vă vor spune că e rezervat întregul hotel. Prețul este de 160 lei/cameră dublă/noapte cu mic dejun inclus.
Pentru ușurință și verificare vă rog să vă înscrieți și aici dacă faceți rezervare la hotel pentru perioada Zilelor jocurilor.
Pentru orice fel de întrebări și lămuriri vă stau la dispoziție.