[closed] Obsession again

Ati descoperit un proiect interesant pe Kickstarter? Deschideti un topic si poate gasiti si alti useri interesati de joc.
Post Reply
unq_flipmo
King Meeple
King Meeple

[closed] Obsession again

13 Oct 2019, 22:44

unq_flipmo wrote:
20 Jan 2019, 03:23
Image
Obsession bgg

Obsession e un proiect pe care l-am urmarit la vremea respectiva dar datorita tornado-ului de alte "angajamente" intr-un final am renuntat la a-l sprijini. Am uitat de el. Insa inca de anul trecut dar mai ales acum in ianuarie am inceput sa aud din ce in ce mai multe lucruri bune. Unii il vad in primele zece jocuri ale anului (trecut), altii chiar revelatia anului. Mai sa fie. M-as multumi sa fie un joc foarte bun. N-o sa mint ca intrigat de voci l-as fi studiat, filmulete, recenzii peste recenzii, nicidecum, l-am verificat sumar si am ajuns la concluzia ca mi-l doresc

Caut partener pentru una bucata (una pentru mine, una pentru el) Obsession 2nd ed + ambele extensii, pledge cu reducere 43% MSRP

- pretul pentru backer normal - 87 + 15$ shipping
- pretul pt. returning backer(s) - am luat doua copii prima data, doua as vrea sa iau si acum) - 64 + 15 = 79$.

Ma angajez ca daca partenerul nu e din Bucuresti ci din Iasi, Sibiu, Cluj sa fac in asa fel incat sa-i ajunga jocul pe cheltuiala mea ruta Bucuresti - orasul mentionat.

O sa astept 2-7 zile un eventual interesat dupa care o sa-l comand, daca nu doua o copie doar. Primul venit primul servit. Mersi
Last edited by unq_flipmo on 13 Oct 2019, 23:12, edited 1 time in total.
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia

homey
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Re: Obsession again

13 Oct 2019, 23:03

Vreau eu

unq_flipmo
King Meeple
King Meeple

Re: Obsession again

13 Oct 2019, 23:07

Adjudecat
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia

Post Reply

Return to “Kickstarter”