Paladins of the West Kingdom de la Regatul Jocurilor
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- DanielIndru
- King Meeple

- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
- DanielIndru
- King Meeple

Re: Paladins of the West Kingdom de la Regatul Jocurilor
Cei care nu au fost sunati, pot suna maine sau luni.
- adelindumitru
- Super Moderator

Yuhu, săptămâna viitoare e gaura mare în buget înseamnă
- adelindumitru
- Super Moderator

Foarte, foarte bun - singura mea temere era că ar fi multiplayer solitaire, dar nu e cazul - există competiție pentru spațiile de pe board-ul comun, competiție pentru King's Favors și competiție pentru Outriders și competiție pentru Townsfolk. Ca să nu mai zic de faptul că ar trebui să fii atent cam la orice face celălalt pentru a nu fi confruntat cu o Inchiziție când ți-e lumea mai dragă.
Dacă Architects era lejer, Paladins e extrem de brain-burning: dacă știți că în grupul vostru sunt persoane predispuse la analysis paralysis, nu sunt sigur că îl recomand. Sunt atât de multe alegeri de făcut cu fiecare mutare încât te doare capul.
Singura problemă e că e destul de mult clean-up de făcut după fiecare rundă (și sunt și 7 runde). Dar merită acest mic efort.
Excelent joc, mai bun decât mă așteptam. Mult mai bun decât Architects (care s-ar putea să prindă bine la începători însă, sau dacă vreți să jucați ceva lejer dar cu destule lucruri de făcut).
Dacă Architects era lejer, Paladins e extrem de brain-burning: dacă știți că în grupul vostru sunt persoane predispuse la analysis paralysis, nu sunt sigur că îl recomand. Sunt atât de multe alegeri de făcut cu fiecare mutare încât te doare capul.
Singura problemă e că e destul de mult clean-up de făcut după fiecare rundă (și sunt și 7 runde). Dar merită acest mic efort.
Excelent joc, mai bun decât mă așteptam. Mult mai bun decât Architects (care s-ar putea să prindă bine la începători însă, sau dacă vreți să jucați ceva lejer dar cu destule lucruri de făcut).
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Multumim RJ pentru cele 2 copii minunate ce au ajuns la Drobeta!
-
biionut
- Wizard Meeple

Esti sigur ca nu este multiplayer solitaire, ca daca joci in 3 sau mai putini de exemplu fiecare isi ia 2 track-uri advanced complementare si nu ai competitie pentru nimic. Si chiar in 4 competitia se reduce la 2 jucatori. De mentionat l-am jucat o singura data.adelindumitru wrote: ↑05 Nov 2019, 01:37Foarte, foarte bun - singura mea temere era că ar fi multiplayer solitaire, dar nu e cazul - există competiție pentru spațiile de pe board-ul comun, competiție pentru King's Favors și competiție pentru Outriders și competiție pentru Townsfolk. Ca să nu mai zic de faptul că ar trebui să fii atent cam la orice face celălalt pentru a nu fi confruntat cu o Inchiziție când ți-e lumea mai dragă.
- adelindumitru
- Super Moderator

Păi e competiție, că sunt aceleași locuri care sunt umplute și de călugări și de fortărețe. Cel puțin așa a fost la noi. Nu mi-a dat deloc feeling-ul de multiplayer solitaire. Dar știu că mulți au menționat că ar fi și pe BGG, deci probabil depinde și de cum percepi asta...