Ne apropiem de jumătatea anului, și cred că iar am fost cam ambițios cu jocurile înscrise la challenge.
Pe de altă parte, a fost un an interesant:

am jucat 44 de titluri diferite din colecție.

7 titluri au rămas nejucate în acest an: Legendary Encounters: Alien; Underwater Cities; Blood Rage; Kemet; Aeon's End> War Eternal; Azul: Stained Glass of Sintra; 7 Wonders.

în ceea ce privește noile achiziții din 2020, aproape toate au fost de mare succes. Castles of Burgundy a devenit rapid unul din jocurile noastre favorite, în timp ce Spirit Island a fost jucat de 5 ori deja. Doar 13 Days: the Cuban Missile Crisis m-a dezamăgit puțin (rămâne momentan în colecție, dar nu m-a impresionat nicidecum așa cum speram, și din păcate nu este nici măcar Twilight Struggle Lite).

Am rejucat jocuri care ștergeau praful de multă vreme: Madeira, Keyflower, Seasons, Catan, Eldritch Horror, Game of Thrones the Card Game, Rentier, Lord of the Rings the Card Game.

am redescoperit bucuria de a juca Lord of the Rings the Card Game (inclusiv solo!)

am redescoperit Game of Thrones the Card Game, jocul care a urcat de pe undeva pe ultimele 2-3 locuri în ierarhie pe primele poziții. Revelația anului de departe.

vor mai intra în colecție în viitorul foarte apropiat
Carpe Diem și noi extensii pentru cele 2 LCG-uri (GOT și LOTR). Deja le aștept cu sufletul la gură