Dixit - take 1
-
iulianv
Re: Dixit - take 1
eu pana acum credeam ca daca au votat toti sau nici unul cartea povestitorului se dau cate 2 puncte si atat, fara punctele pt voturile primite pe cartea fiecaruia. m-am uitat in regulament acum si din cate se intelege de acolo se primesc si aceste voturi. si astfel faci 6 puncte intr-o tura, yak. nu-mi plac hopurile acestea enorme nici cand imi vin mie.
dar, oricum, felicitari boredgamer.
dar, oricum, felicitari boredgamer.
Last edited by iulianv on 26 Jan 2011, 01:27, edited 1 time in total.
-
adixor
nici mie dar in acest caz sunt meritate pentru ca a nimerit cartea perfecta la tema respectiva. Mai mica sansa sa gasesti o combinatie tema/carte mai buna decat in acest caz 
-
pfinix
foarte tare! si am vrut sa pun 2, chiar m-am gandit mult ce sa aleg intre 2 si 4, dar am zis sa merg la sigur cu cea mai evidenta
)). e randul meu, nu? ma gandesc acum la indiciu
-
boredgamer
Ce pot sa zic, am avut mega-noroc pt tema 
Multumesc tuturor pt voturi, am revenit cat de cat, ramasesem in urma.
P.S.: mi-era teama ca nu o votati pe a mea pentru ca e prea evidenta..
Multumesc tuturor pt voturi, am revenit cat de cat, ramasesem in urma.
P.S.: mi-era teama ca nu o votati pe a mea pentru ca e prea evidenta..
-
pfinix
gata. sa vad daca reusesc sa pun pozele, n-am mai pus pana acum 

astept voturile voastre pt pierdere de vreme

astept voturile voastre pt pierdere de vreme
-
pfinix
rezultate dupa runda 5. cartea mea este:
- nr. 3
felicitari celor care au ghicit. am gandit astfel: pierdere de vreme in sensul ca lumea s-a dus degeaba la plaja daca stau toti sub umbrele si pierd "vremea" adica soarele si cerul senin
adixor - a votat 3
+ 3p + 1p (Ioana)
iulianv - a votat 6
+ 0p
haretel - a votat 3
+ 3p + 1p (iulianv)
Ioana - a votat 4
+ 0p
pfinix - yey + 3p
boredgamer - a votat 3
+ 3p
situatia dupa runda 5:
adixor - 13 + 4 = 17p
iulianv - 6 + 0 = 6p
haretel - 10 + 4 = 14p
Ioana - 5 + 0 = 5p
pfinix - 8 + 3 = 11p
boredgamer - 11 + 3 = 14p
sper ca am dat destule info.
- nr. 3felicitari celor care au ghicit. am gandit astfel: pierdere de vreme in sensul ca lumea s-a dus degeaba la plaja daca stau toti sub umbrele si pierd "vremea" adica soarele si cerul senin
adixor - a votat 3
iulianv - a votat 6
haretel - a votat 3
Ioana - a votat 4
pfinix - yey + 3p
boredgamer - a votat 3
situatia dupa runda 5:
adixor - 13 + 4 = 17p
iulianv - 6 + 0 = 6p
haretel - 10 + 4 = 14p
Ioana - 5 + 0 = 5p
pfinix - 8 + 3 = 11p
boredgamer - 11 + 3 = 14p
sper ca am dat destule info.
-
adixor
unul din cele mai frumoase hint-uri din ultimul timp!! Ti-am zis inca din PM ca daca e asta e foarte tare
Si Ioana cred ca s-a gandit la ceva similar de a ales imaginea mea in care termometrul pierde "vreme", adica grade. Cel putin eu asa am sperat cand am pus-o la bataie 
-
iulianv
nu, nu, nu. iar am votat-o pe cealalta. m-am gandit si m-am tot gandit la cea cu umbrelele si la cea cu hoinarasul care face baloane si mi-a fost greu sa aleg. tot asa m-am gandit si eu la cartea cu umbrele, ca se sta sub umbrele si se pierde vremea frumoasa, era mai subtila. la hoinaras, zburda pe dealuri si face baloane, ce poate fi mai pierde-vara decat asta. mie asta mi s-a parut mai evidenta si am pus-o ca atare, chiar daca tura trecuta s-a luat plasa pe aceeasi idee. m-am gandit si la termometru, dar suna doar a pierdere, si pierdea grade, temperatura iar de aici la pierderea vremii, chiar si ad literam, este destul de mult, iar pentru Dixit ar putea fi un indiciu prea vag pentru ca povestitorul sa-l spuna.
cred ca este mai usor daca cunosti omul, mai sti cate ceva despre modul lui de gandire si cam la ce nivel de subtilitate se poate gandi. dar imi place jocul asta in care totul este vid. nici o alta informatie decat cartile si indiciul. tare. provocator
. doar ca nu le prea nimeresc
.
cred ca este mai usor daca cunosti omul, mai sti cate ceva despre modul lui de gandire si cam la ce nivel de subtilitate se poate gandi. dar imi place jocul asta in care totul este vid. nici o alta informatie decat cartile si indiciul. tare. provocator
-
adixor
nu conteaza. e tipul de joc in care nu conteaza rezultatul ci atmosfera si continutul. Drumul, nu capatul lui 
si da, conteaza daca stii omul, e mult mai simplu. Desi apoi e fun cum sa faci sa il surprinzi pe cel care crede ca te cunoaste
si da, conteaza daca stii omul, e mult mai simplu. Desi apoi e fun cum sa faci sa il surprinzi pe cel care crede ca te cunoaste
-
pfinix
@adixor: ms
mi-a fost tare greu sa ma abtin sa raspund la mesaje si sa astept sa voteze toata lumea. sper s-o mai dai si tu in bara, sa mai recuperam si noi :p
@iulianv: ce ghinion, data viitoare cred ca iti alegi 2 care crezi ca sunt si votezi o a 3-a sa vezi daca functioneaza asa
.
si mie imi place jocul "in vid" pt ca de multe ori cand esti la masa cu ceilalti, povestitorul rade la cate o carte cand o pune sau unii iau carti in mana sa se uite la ele si se duce tot misterul si scopul jocului, se prinde toata lumea
@iulianv: ce ghinion, data viitoare cred ca iti alegi 2 care crezi ca sunt si votezi o a 3-a sa vezi daca functioneaza asa
si mie imi place jocul "in vid" pt ca de multe ori cand esti la masa cu ceilalti, povestitorul rade la cate o carte cand o pune sau unii iau carti in mana sa se uite la ele si se duce tot misterul si scopul jocului, se prinde toata lumea
-
adixor
@pfinix: oricum eu am vazut pe statisticile forumului ca iti tremura mana cand ai pus jos
si asa m-am prins. mai trist e pentru ceilalti care nu pot vedea asta 
si asa m-am prins. mai trist e pentru ceilalti care nu pot vedea asta -
pfinix
hahaha ... adica glumesti, nu? ca sa fiu sigura
. sigur glumesti
dar daca te prind ca e asa iti scad 10 puncte :p
-
boredgamer
Din pacate (pentru mine) toata lumea a votat cartea 4, cea corecta.
A fost cam simplu indiciul, si nici nu au aparut carti asemanatoare.
Punctajul actualizat:
adixor - 19p
iulianv - 8p
haretel - 16p
Ioana - 7p
pfinix - 13p
boredgamer - 14p
A fost cam simplu indiciul, si nici nu au aparut carti asemanatoare.
Punctajul actualizat:
adixor - 19p
iulianv - 8p
haretel - 16p
Ioana - 7p
pfinix - 13p
boredgamer - 14p
-
iulianv
deci, era alta mancare ... de peste sau alta mancare pentru vulpi in afara de iepurasi (a se vedea ursu' pacalit de vulpe)?
si sa stii ca nu mie nu mi-a fost prea usor sa aleg cartea ta, si oualele putea fi alta mancare, iar masa imbelsugata era mult prea evidenta.
si sa stii ca nu mie nu mi-a fost prea usor sa aleg cartea ta, si oualele putea fi alta mancare, iar masa imbelsugata era mult prea evidenta.
-
iulianv
da, e fun, iar frumusetea jocului este ca nu poti nici sa surprinzi prea mult, ca apoi tu pierzi.adixor wrote:si da, conteaza daca stii omul, e mult mai simplu. Desi apoi e fun cum sa faci sa il surprinzi pe cel care crede ca te cunoaste
adixor, it's Your Move!