Marvel-United
-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

-
VladOlaru
- Wizard Meeple

Re: Marvel-United
In general CMON nu are retailer's pledge pentru Europa din ce știu eu, regatul spre exemplu nu s-a băgat la chestii de la CMON. Cu siguranță va ajunge joculfara kickstarter exclusives(știu ca la zombicide green horde s-a vândut horde box separat dar cred că pur și simplu Alex l-a găsit la vreun distribuitor).
Cu alte cuvinte suntem pe barba noastra - eu personal urmăresc campania și cel mai probabil voi face pledge eventual - vreau sa vad mai multe detalii de gameplay, pare destul de ușurel mecanic momentan. Dat fiind că la bloodborne transportul a ajuns undeva la ~60$ pentru Romania iar pentru asta se estimează cam la fel, poate ar fi util să luăm mai multe copii, să împărțim transportul. Ne poate ajuta cineva cu mai multă experiență la kickstartere CMON cu detalii?
Cu alte cuvinte suntem pe barba noastra - eu personal urmăresc campania și cel mai probabil voi face pledge eventual - vreau sa vad mai multe detalii de gameplay, pare destul de ușurel mecanic momentan. Dat fiind că la bloodborne transportul a ajuns undeva la ~60$ pentru Romania iar pentru asta se estimează cam la fel, poate ar fi util să luăm mai multe copii, să împărțim transportul. Ne poate ajuta cineva cu mai multă experiență la kickstartere CMON cu detalii?
-
Minel
Am eu pledge la Marvel United, cat si la Zombicide Night of the Living Dead.
Pentru cine e din Bucuresti si vrea sa impartim transportul, let me know.
La Zombicide e 40$ transportul pt o copie, dar am vazut ca ajunge la 50$ pt doua (25$ in cazul a doua persoane).
La Marvel ma astept sa fie la fel. O sa postez aici costurile de transport dupa ce se deschide pledge managerul.
Pentru cine e din Bucuresti si vrea sa impartim transportul, let me know.
La Zombicide e 40$ transportul pt o copie, dar am vazut ca ajunge la 50$ pt doua (25$ in cazul a doua persoane).
La Marvel ma astept sa fie la fel. O sa postez aici costurile de transport dupa ce se deschide pledge managerul.
-
VladOlaru
- Wizard Meeple

Sounds cool, te anunț până la sfârșitul campaniei. Daca sunt mai mulți, probabil ar fi util să facem o listă din-aia cum mai e pe forumPentru cine e din Bucuresti si vrea sa impartim transportul, let me know.
- demontear
- King Meeple

-
Minel
Marvel United:
1. Minel
2. VladOlaru
3. demontear
Zombicide Night of the Living Dead:
1. Minel
1. Minel
2. VladOlaru
3. demontear
Zombicide Night of the Living Dead:
1. Minel
-
l2extasy
- Wizard Meeple

+1 pt Marvel, pot sa dau drop la pledge si ne cuplam.
Marvel United:
1. Minel
2. VladOlaru
3. demontear
4. l2extasy
Marvel United:
1. Minel
2. VladOlaru
3. demontear
4. l2extasy
-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

CMON is now offering our newest CMON Play Retail Pledge option for the Marvel United Kickstarter campaign.....
https://cmon.com/play/product/marvel-united
https://cmon.com/play/product/marvel-united
-
VladOlaru
- Wizard Meeple

Only current North American CMON Play member retailers with a brick and mortar store are eligible for the Retail Pledge.CMON is now offering our newest CMON Play Retail Pledge option for the Marvel United Kickstarter campaign.....
-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

- unq_flipmo
- King Meeple

Intrebati-l oricum, mai aduce si in conditii d-astea
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia
-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

-
Minel
Pai nu facem noi grup? Avem deja lista si esti trecut pe ea. Normal ca transportul va fi mai ieftin cu cat ne strangem mai multi.
-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

-
Minel
Eu. Va anunt cand se deschide pledge managerul. Singura rugaminte e sa fiti toti din Bucuresti, ca sa stabilim un singur punct de intalnire cand vom imparti jocurile.
Iar pentru a strange banii, folosim transferuri intr-un cont ING. Fara revolut ca trebuie sa platim cu paypal acolo.
Iar pentru a strange banii, folosim transferuri intr-un cont ING. Fara revolut ca trebuie sa platim cu paypal acolo.
-
kpaxchaos
- Wizard Meeple

Eu nu sunt din Bucuresti dar nu e problema voi fi acolo eu sau un prieten de-al meu din Ploiesti.
Multumesc.
Multumesc.
-
l2extasy
- Wizard Meeple

Deci pt Bucuresti dam cancel si ne strangem pe un singur pledge, Minel?
Pentru transfer, il facem cand se deschide PM sau acum inainte de finalul campaniei?
Also, la ce pledge/extras v-ati hotarat?
Pentru transfer, il facem cand se deschide PM sau acum inainte de finalul campaniei?
Also, la ce pledge/extras v-ati hotarat?