Mijnlieff, Civilization, Twilight Struggle si altele
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- suf
- King Meeple

-
Ioan76
Re: Mijnlieff, Civilization, Twilight Struggle si altele
Mă "lipesc" şi eu aici cu un comentariu - dacă tot are tangenţă subiectul cu noi, ăştia din Timişoara : ieri m-am enervat pozitiv şi mi-am cumpărat Twilight Struggle ( Deluxe edition ). Azi l-am primit
- sunt încă la lucru dar na ... ajung seara asta acasă să văd ce e de capul lui ... 
- suf
- King Meeple

Felicitari si spor la joc! Eu abia am apucat sa citesc manualul. E interesant jocul.
-
Dang
Superb joc. Felicitari. Poate va mutati in Bucuresti, sa mai am si eu cu cine sa-l joc 
- suf
- King Meeple

Nah, tre' sa marim teamu' timisorean. Daca tot am venit in orashu asta macar sa am cu cine ma juca 
-
ciocanul
Nu e o idee rea, e o idee buna sa fim multi si sa ne adunam undeva...
-
Ioan76
Am reuşit să joc deja 3 meciuri ... 1 cîştigat cu americanii şi două pierdute ( unul cu americanii şi unul cu ruşii ) ... chiar interesant jocul !Felicitari si spor la joc! Eu abia am apucat sa citesc manualul.
- suf
- King Meeple

Am jucat si noi aproape un joc (ne-am oprit dupa 3 ore). Foarte interesant jocul, probabil ca va merge tot mai repede cum ne obisnuim cu cartile.
-
Ioan76
Probabil - deşi am observat inclusiv la al treilea meci că la primele runde deciziile par mai greu de luat şi tind oricum să dureze mai mult ... dup-aia se intră oarecum "în morişcă" şi se joacă şi pentru a reacţiona la cum arată deja tabla ...suf wrote:Am jucat si noi aproape un joc (ne-am oprit dupa 3 ore). Foarte interesant jocul, probabil ca va merge tot mai repede cum ne obisnuim cu cartile.
Dincolo de toate m-a amuzat modul în care e reprezentată China ... aşa, ca un fel de "curvetă globală" care dă multe puncte operaţionale când la unul când la altul.