BattleLore
Stone Age
Dominion Intrigue
Mr Jack in New York
Agricola
Pandemic
Dominion Prosperity
Ticket to Ride: Europe
Vinhos
Kingsburg
Dungeon Twister 2
Carcassonne
Manhattan
Twilight Struggle
Desi joc sah de o viata sunt nou in lumea boardgame-urilor de distractie
Dupa ce m-am gandit acum un an sa-i iau cadou prietenei Tales of Arabian Nights, cand am ajuns la magazin am luat pana la urma Runewars
Ne place jocul amandurora dar dureaza prea mult asa ca nu prea am avut timp sa jucam prea multe jocuri
Pe la jumatea lunii Ianuarie mi-am amintit iar de boardgames si am inceput sa iau 1-2/saptamana, acum, la nici o luna de cand m-am apucat, am 7 jocuri:
Am observat ca e traditie pe aici sa punem poze cu pisici asa ca ma conformez
Pe masura ce le mai joc si o sa am poze cu ele, o sa scriu si despre celelalte jocuri, momentan BattleLore:
Jocul l-am luat de la haretel, ma intreba cu cine o sa-l joc, in general prietenei mele ii plac toate genurile de jocuri si fiind fosta jucatoare profesionista de sah le joaca foarte bine. Acestea fiind zise, primele 2 meciuri, la Avincourt m-a batut de m-a rupt, si cu englezii si cu francezii, prima data am jucat eu impotriva arcasilor ei dar fara moral si fara tactical moves calaretii nu-s foarte puternici. Al doilea meci am fost eu cu arcasii dar de data asta am jucat cu tactical moves asa ca iar n-am avut nici o sansa.
Am reusit sa ma revansez in scenariul 2, dar scorul e 2-1 pentru ea.
Ne place jocul, dar il invatam treptat, sunt convins ca o sa ne placa si mai mult cand ajungem la creaturi si lore
Figurinele sunt foarte frumoase, pentru zaruri folosim paharul de la Stone Age, nu s-au zgarcit de la nimic, chiar au pus 2 seturi de zaruri pentru ambii jucatori, cartulii explicate bine
E ceva noroc datorita cartilor pe care le tragi si zarurilor dar consider ca tactica are o insemnatate mai mare si pana la urma chiar nu mi-ar placea sa joc jocuri fara noroc in ele, iar acest joc nu se bazeaza prea mult pe el.