Ce categorii de jocuri ati alege?
- suf
- King Meeple

Ce categorii de jocuri ati alege?
Cum tot a fost in voga "weight"-ul jocurilor, am decis sa impart jocurile noastre (celor de pe forum) in 5 gramajoare functie de weight, cate 350 de exemplare in fiecare. Sa vedem cine ce gramajoare si-ar alege daca ar fi sa aiba doar doua dintre ele.
Pentru ca listele sunt lungi, am pus doar cele mai populare titluri (insumand 100 de exemplare din fiecare gramajoara), dar in realitate sunt luate in calcul toate jocurile, nu doar cele amintite. Mi-am dat toata silinta sa echilibrez cat mai bine optiunile, in sensul ca daca toti si-ar iubi in mod egal titlurile din colectie, atunci voturile ar fi uniform distribuite. De aici au aparut intervalele de weight aparent nepotrivite, deoarece foarte multe titluri sunt intre 1.9 si 2.5. Sondajul va dura o saptamana, timp care sper sa fie suficient.
Au venit vremuri grele si trebuie sa renuntati la unele jocuri. Puteti alege doua gramajoare sa ramana ale voastre, fiind nevoiti sa renuntati complet la celelalte trei.
Pentru ca listele sunt lungi, am pus doar cele mai populare titluri (insumand 100 de exemplare din fiecare gramajoara), dar in realitate sunt luate in calcul toate jocurile, nu doar cele amintite. Mi-am dat toata silinta sa echilibrez cat mai bine optiunile, in sensul ca daca toti si-ar iubi in mod egal titlurile din colectie, atunci voturile ar fi uniform distribuite. De aici au aparut intervalele de weight aparent nepotrivite, deoarece foarte multe titluri sunt intre 1.9 si 2.5. Sondajul va dura o saptamana, timp care sper sa fie suficient.
Au venit vremuri grele si trebuie sa renuntati la unele jocuri. Puteti alege doua gramajoare sa ramana ale voastre, fiind nevoiti sa renuntati complet la celelalte trei.
- Chuckila
- King Meeple

Re: Ce categorii de jocuri ati alege?
Am multe jocuri care mi-s tare dragi in intervalul 1.9, 2.2 (niciunul in lista de mai sus insa).
- suf
- King Meeple

@Chuckila: Cred ca trebuia sa pun mai multe titluri. Poti considera ca si titlurile care-ti plac tie sunt acolo.
- Chuckila
- King Meeple

Ah nu, nici vorba. Nu trebuie sa fie acolo ca sa stiu care sunt. Si se pare ca sunt singurul care a votat acel interval 
- suf
- King Meeple

- suf
- King Meeple

Nici vorbas3rgiu01 wrote:Nu le putem alege pe toate?
Interesant cat de mult tine lumea la jocurile "mai serioase". Hai sa fac un pronostic. Eu cred ca gamerii impatimiti intra mai des pe forum, motiv pentru care majoritatea voturilor sunt acum date de ei. Acestia s-au plictisit de gateway-uri si tin mai mult la jocurile mai grele. Voturile sunt acum 3, 2, 1, 11, 13. As zice ca mai tarziu vor veni si jucatorii mai putin impatimiti, care vor vota cu primele 3 grupe, ceea ce ar mai echilibra situatia. Ramane de vazut cat de departe sunt de adevar
- Chuckila
- King Meeple

Dar eu tot sunt curios cine este acela caruia i-au fost oferita doua gramezi de jocuri din cinci si a ales numai una?!?!?
- suf
- King Meeple

Hehe! Poate cineva care nu are asa multe jocuri sau nu se poate decide pentru locul doi, dar a carui opinie conteaza la fel de mult. Sau poate e vina mea ca nu am mentionat si in titlu ca sunt 2 optiuni. In general la un sondaj iti alegi o optiune, apoi mergi acasa.
LE: Poate nu e unul, poate sunt 3
LE: Poate nu e unul, poate sunt 3
- suf
- King Meeple

Se pare ca m-am inselat, jocurile mai usoare nu au mai primit multe puncte. In concluzie, pana acum:
Aproape toti jucatorii aleg sa pastreze gramajoara de jocuri grele (weight 3+)
Aproape trei sferturi din jucatori aleg sa pastreze doar ultimele doua gramajoare (weight 2.5+)
Doar un sfert din jucatori aleg sa pastreze si o gramajoara de jocuri mai putin grele (weight 2.4-)
Nu gasesc explicatia
Aproape toti jucatorii aleg sa pastreze gramajoara de jocuri grele (weight 3+)
Aproape trei sferturi din jucatori aleg sa pastreze doar ultimele doua gramajoare (weight 2.5+)
Doar un sfert din jucatori aleg sa pastreze si o gramajoara de jocuri mai putin grele (weight 2.4-)
Nu gasesc explicatia