E la mai multi parteneri emag, dar eu am ales-o pe cea de la o firma din Pitesti, parca vreo 299 lei. E un diplomat foarte mare, care se deschide usor, e stabila, bine lucrata si dupa ce asezi pe ea si un pad/playmat mare, o sa fie o masa foarte buna de gaming in familie. Incap lejer 6 persoane. Si ceea ce nu ma asteptam, e faptul ca e stabila si nu se balangane din toate incheieturile. Aveam mare teama sa nu se indoaie, sa nu crape dupa prima partida, dar am folosit-o un weekend intreg pentru multe sesiuni de jocuri si a mers perfect, iar cand am terminat, am strans-o in 30 secunde si am asezat-o dupa canapea, unde nu deranjeaza pe nimeni nici vizual si nici ca spatiu. Exact ce imi doream!

Sa zicem ca singura problema, e ca masa e mai mult lunga decat lata, pt ca ea nu e destinata jocurilor neaparat, dar daca nu pui pe ea nu stiu ce euro complex cu 1000 de piese si planse, o sa fie ok.
Noi am avut mici probleme doar la un singur joc ce avea foarte mult planse si componente, dar le-am asezat mai pe lung si pana la urma a fost ok.
Asa ca nu va asteptati la nu stiu ce mare masa, super mega extra califragilistica, pentru ca nu e. E doar o solutie pt cand nu ai spatiu si totusi doresti o masa de joaca bunicica.
Cum zice romanu: "Iti faci treaba cu ea!"