Multumim frumos.
Cum se procedeaza mai departe pentru comanda si plata? Se pune jocul pe site sa il putem cumpara si achita acolo sau ...?

Multumim frumos.

Da, o sa apara pe site pentru precomanda. Plata se va face la final de PledgeManager catre RJ. Vom reveni cu detalii atunci.

)
)
)
)

Miniaturile care intra in Majestic sunt sundrop.eusstacia wrote: ↑11 Jun 2022, 11:06https://gamefound.com/projects/awaken-r ... duct/26447
Cineva interesat de noua varianta de pledge (Majestic) ?
Acele 3D terrain tiles sunt so useless, but so pretty
Matematica lor însă nu o înțeleg iar: Majestic e 267 Euro, dar dacă iei Royal + 3D Terrain Pack iese la 237 Euro (142 + 95) (am folosit aici preturile de pe Gamefound, nu de la Regat). Îmi scăpa ceva? Majestic conține și altceva în afara de Royal + 3D sau e același lucru? Când faci un pachet, nu ar trebui sa fie mai ieftin decât pe bucăți?...

)
)

Ummmm, presupun ca pana la final de PM si inainte de plata, se poate modifica. Voi intreba, dar eu cred ca e ok.VickdaReaper wrote: ↑12 Jun 2022, 20:12Daca ne inscriem acum pe lista pentru o anumita editie, vom putea ulterior, cat timp este deschis Pledge Managerul, sa schimbam pentru o alta editie si/sau sa adaugam add-on-uri la comanda? Sau ramane batut in cuie ce comandam acum?

)
Double checked, e ok, da.Gi0ny wrote: ↑12 Jun 2022, 21:51Ummmm, presupun ca pana la final de PM si inainte de plata, se poate modifica. Voi intreba, dar eu cred ca e ok.VickdaReaper wrote: ↑12 Jun 2022, 20:12Daca ne inscriem acum pe lista pentru o anumita editie, vom putea ulterior, cat timp este deschis Pledge Managerul, sa schimbam pentru o alta editie si/sau sa adaugam add-on-uri la comanda? Sau ramane batut in cuie ce comandam acum?

)
)
)
)