Care a/au fost jocul/jocurile care v-au condus catre "taramul magic"
Si pentru ca puterea exemplului e intotdeauna cea mai puternica, o sa incep eu
Ca tot omul am jucat si eu la viata mea diverse jocuri, in diversele stadii de dezvoltare pe care le-am avut pana acum: care de care mai simplu, care de care mai amuzant, care de care mai etc...(fiecare completeaza dupa parerea proprie
La un moment dat, alti buni prieteni vin cu un joc numit "Citadels".Il jucam 1 data, de 2 ori, de "n" ori si ne place.Prietenii care nu-l aveau chiar il cumpara si...nu-l mai jucam.Ne intoarcem la whist
Dupa o alta perioada destul de lunga, intr-o vizita la prietenii care aveau "Citadels", ne intalnim cu niste prieteni ai lor care venisera cu un "Carcassonne".Potrivim noi vreo 2-3 jocuri pe acolo, avem lucrurile clare in ceea ce priveste cavalerii si hotii, si o oarecare nebuloasa in ceea ce-i priveste pe tarani.Asta se intampla acum 2 ani...
Trec cateva luni si, la un tur de cumparaturi prin Cora vedem un "Carcassonne" cu "Cercuri in lan" si dupa ceva ezitari si imbolduri de la "shefa" il iau...si ajungem sa-l jucam in fiecare seara aproape,in 2 si dupa aia 3 cu o ruda care a stat ceva timp la mine
La un Gaudeamus- de anul trecut- vedem la un stand "big boxul" si dupa un telefon in urma caruia imi gasesc client pentru varianta simpla pe care o aveam eu, dau caruta de bani si devin fericitul proprietar
Se face urat afara, vine ploaia, vine frigul...brr.O alta vizita la prietenii care ne-au introdus "Citadels" => un joc nou:"Race for the Galaxy" ...si jocul ma face sa ma simt inapoiat mintal.Expresia "ca boul la poarta noua" de la mine jucand "Race" se trage
Si-l primim cadou de Craciun, alaturi de un "Bang"
Pana acolo mi-a fost
Intre timp am descoperit si alte tipuri de jocuri, cu diverse tematici si mecanici si mi-a crescut un "pic" si colectia.
Un cuvant descrie bine starea mea de acum: "obsedat"...
La voi cum a fost?