Vanzari suf 2025

Post Reply
suf
King Meeple
King Meeple

Vanzari suf 2025

04 Aug 2024, 23:39

10% reducere pentru ridicare personala din Timisoara.
Pentru trimiteri prin curier rog vorbiti direct cu DanielIndru. Posibil sa dureze ceva livrarea.

In general jocurile arata ca noi, fara mirosuri neasteptate, si au fost jucate de putine ori. Or mai avea mici defecte pe care nu le-am observat.
Nu rezerv jocuri. In general e primul venit primul servit, dar ocazional pot prioritiza unii cumparatori (daca doresc mai multe, sau au mai cumparat de la mine etc), motiv pentru care poate dura 1-2 zile pana sa va confirm vanzarea.
Nu impart pachetele si nu vreau negocieri. Am foarte putin timp liber.

Age of Innovation - 190 lei (stare ca nou, deschis dar nejucat, engleza, producator Capstone Games, fara text necesar)

Air, Land, and Sea: Critters at War + Spies, Lies, & Supplies - 65 lei (stare ca nou, jucat de 1-2 ori, include sleeves, engleza, producator Arcane Wonders, dependenta scazuta)

Boonlake - 110 lei (stare foarte buna, jucat de 1-2 ori, include sleeves, un colt al cutiei putin turtit la transport, engleza, producator dlp games, fara text necesar)

Carcassonne + Inns & Cathedrals + Traders & Builders - 100 lei (stare foarte buna, vine in cutia altui joc, doar cu piese si fara regulamente, meeples pentru 6 jucatori cu stickere, engleza, fara text necesar)

Carnegie - 150 lei (stare ca nou, jucat de 1-2 ori, engleza, producator Pegasus Spiele, fara text necesar)

Circadians: First Light - 110 lei (stare ca nou, include sleeves, deschis dar nejucat, engleza, producator Renegade Games, dependenta scazuta)

Come Together - 100 lei (stare ca nou, jucat de 1-2 ori, include sleeves, engleza, producator Chilifox Games, fara text necesar)

Hero Realms + 2 boss decks + 5 character packs + deck boxes - 190 lei (stare ca nou, include sleeves, sleeves groase mate, vine cu cutia jocului de baza (expansiunile aveau blistere care se rup), 3 deck boxes din plastic ultimate guard simple; expansiuni: Lich, The Dragon, Cleric, Fighter, Ranger, Thief, Wizard, engleza, producator White Wizard, dependenta moderata)

Homesteaders + New Beginnings - 120 lei (stare foarte buna, include cutiute de organizare printate 3D care nu sunt prea reusite, engleza, producator TMG, dependenta scazuta)

KeyForge: 20 de deckuri din Call of the Archons si Age of Ascension + sleeves - 520 lei (stare ca nou, include sleeves, am doar o cutie de la Age of Ascension; in rest sunt deckuri puse in 5 deck boxes mari, cu sleeves colorate in diverse culori sa nu se incurce deckurile, si grupate cat de cat sa fie cam de acelasi nivel; am inclus si o cutie cu discuri, markere si chei printate 3D, engleza, producator FFG, dependenta mare)

Land vs Sea - 60 lei (stare ca nou, jucat de 1-2 ori, engleza, producator Good Games Publishing, fara text necesar)

Magic Maze on Mars (nu se vinde singur) - 40 lei (stare ca nou, engleza, producator Sit Down!, fara text necesar)

Marvel Champions: The Card Game (colectie) - 4440 lei (stare ca nou, joc de baza x2, 6 expansiuni mari, 37 expansiuni mici, majoritatea doar deschise si puse sleeves, cateva nedeschise; peste 4000 de sleeves Arcane Tinmen non-glare; pentru acest pachet livrarea se plateste separat, engleza, producator FFG, dependenta mare)

Paladins of the West Kingdom + City of Crowns + metal coins - 240 lei (stare ca nou, jucat de 1-2 ori, include sleeves, include organizator printat 3D care ridica capacul cutiei, gandit doar pentru jocul de baza, engleza, producator Graphill Games, dependenta scazuta)

The Mind (nu se vinde singur) - 30 lei (stare ca nou, include sleeves, nu mai are cutia originala; vine intr-un deckbox simplu de plastic ultimate guard, engleza, fara text necesar)

The Quest for El Dorado + Golden Temples + Heroes - 260 lei (stare foarte buna, toate piesele vin in cutia primului joc de baza iar celelalte cutii nu mai exista; e varianta cu carti mai mici (din ce am inteles a aparut mai recent o varianta cu carti mai mari); cutia putin uzata la colturi, fara insert, engleza, producator Ravensburger , dependenta scazuta)

Thunderstone Quest + Foundations of the World + Ripples in Time + Total Eclipse of the Sun + Clockwork Destiny + Vengeful Sands + Risen from the Mire (Kickstartere) - 1440 lei (stare ca nou, doar 3 partide la activ, toate cartile sunt in cutia de baza de kickstarter in sleeves calitative, cred ca sunt peste 2000 de carti, capacul sta cam ridicat pe cutie, engleza, producator AEG, dependenta mare)

Warhammer 40,000: Conquest (colectie) - 7570 lei (stare foarte buna, 7x core set si cate doua din fiecare expansiune publicata (2 mari si 18 mici), suficient cat sa e poata crea oricare doua decuri, inclusiv identice, astfel sunt suficiente carti pentru 2 jucatori sa joace orice combinatie de warlorzi si deckuri; a fost jucat doar cu sleeves; in plus am mai adaugat multe deckboxuri, sleeves pentru mai multe deckuri, proxy cards pentru cartile cel mai des folosite cat sa pot forma multe deckuri ready to play (cred ca unul pentru fiecare warlord), organizatoare pentru carti cu folii de cate 9 grupuri de carti; o cutie de la jocul de baza e customizata; cutiile de la expansiuni nu mai exista si la fel mare parte din cutiile jocurilor de baza; jocul este OOP din 2016; pentru acest pachet livrarea se plateste separat, engleza, producator FFG, dependenta mare)

Welcome to the Moon - 110 lei (stare foarte buna, include sleeves, cutia foarte putin frecata la colturi, aproape ca nou, sleeves non-glare Arcan Tinment, engleza, producator Blue Cocker, fara text necesar)
Last edited by suf on 29 Jul 2025, 18:03, edited 15 times in total.

mfseth
Baby Meeple
Baby Meeple

Re: Vanzari suf 2024

05 Aug 2024, 10:12

Vreau eu sleeping gods, ai PM

suf
King Meeple
King Meeple

Re: Vanzari suf 2024

02 Dec 2024, 13:11

Am scazut preturile.
Si ca tot e sezonul sarbatorilor, va urez clipe placute alaturi de cei dragi!

suf
King Meeple
King Meeple

Re: Vanzari suf 2025

21 Jan 2025, 16:19

La multi ani! Mare parte din jocuri s-au dat.
Preturi mai mici in 2025.
Multa joaca ma doresc!

suf
King Meeple
King Meeple

03 Feb 2025, 15:56

Multe jocuri noi la vanzare, multe vandute si preturi mai mici la ce a ramas. Spor la joaca!

Jinks
Baby Meeple
Baby Meeple

03 Feb 2025, 18:13

Salut,
Vreau eu The Quest for El Dorado: Dangers & Muisca (expansiune), Unmatched: Cobble & Fog si Imagine.
O sa ii dau un mesaj lui danielindru pentru curierat daca e ok.

GabbyMTH
Baby Meeple
Baby Meeple

03 Feb 2025, 20:20

Salut. Iau eu The Lord of the Rings: Duel for Middle-earth. Am trimis pm catre DanielIndru

AlexKalle
Wizard Meeple
Wizard Meeple

03 Feb 2025, 21:45

salut, iau eu Sleeping Gods. tot asa, vb cu Daniel Indru pentru Bucuresti

suf
King Meeple
King Meeple

10 Feb 2025, 16:22

Am adaugat multe titluri noi si am redus preturile la ce era. Poate vrea cineva sa se joace cu ele, ca eu nu mai apuc. Spor la joaca!

suf
King Meeple
King Meeple

28 Feb 2025, 13:54

Unele vandute, altele reduse. Spor la joaca!

Post Reply

Return to “Vanzari”