Da, si asta ar fi o solutie ca am putea de azi sa incepem schimburile fara probleme. Dar mai e undeva lista aia accesibila?savinmihaita wrote: ↑25 Sep 2025, 14:12Cred ca cel mai usor ar fi sa fie lasata pentru schimb prima lista, el nu a facut parte din ea.
Si dupa asta sa fie blocat pentru math trade.
September 2025 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
Re: September 2025 Romanian Math Trade
-
spielerrr2000
- Chief Meeple

Exact. Sub nici o forma n-ar trebui acceptat sa onoreze doar o parte din trade-uri, el afirmand ca 2 din 4 i se par "inegale". Ca asa se va crea un precedent periculos: acum inainte poate sa spuna oricare ca ceva i se pare inegal si blocheza tot procesul. Regula e: ce ai bifat, iti asumi.savinmihaita wrote: ↑25 Sep 2025, 14:12Cred ca cel mai usor ar fi sa fie lasata pentru schimb prima lista, el nu a facut parte din ea.
Si dupa asta sa fie blocat pentru math trade.
- iadrianik
- King Meeple

Am verificat joi vineri cu toata lumea si nimeni din cei care aveau trade-uri nu au apucat sa trimita jocurile, deci e ok din punctul acesta de vedere.
Maine seara ma voi ocupa de noile rezultate. Chiar daca math trde-ul e inchis, ar trebui sa pot incarca un set nou de rezultate, astfel incat sa poata fi vizualizate ca de obicei direct in OLWLG.
Maine seara ma voi ocupa de noile rezultate. Chiar daca math trde-ul e inchis, ar trebui sa pot incarca un set nou de rezultate, astfel incat sa poata fi vizualizate ca de obicei direct in OLWLG.
- iadrianik
- King Meeple

Am rulat pana la urma in noaptea asta.
Rezultatele aici: https://bgg.activityclub.org/olwlg/trad ... tid=363732
Mai verificati o data pana azi marti la ora 14.
Rezultatele aici: https://bgg.activityclub.org/olwlg/trad ... tid=363732
Mai verificati o data pana azi marti la ora 14.
-
savinmihaita
- Chief Meeple

-
cipri82
- Teen Meeple

Este vreo sansa sa revenim la rezultatele initiale? Ca eu am pierdut 2 targuri 
- rabesandratana
- King Meeple

La mine a iesit o combinatie din primul run cu al doilea. Totul bine, multumesc pt o noua organizare!
- iadrianik
- King Meeple

Am revenit la wantlist-ul initial (cel in care Gigix nu trimisese wantlist-ul). Nu l-am mai editat ca sa ma asigur ca nu intra in trades jocuri care au fost vandute deja.
Am verificat insa manual ca rezultatele nu contin tradeuri cu jocuri vandute deja. Si nu e cazul de acest lucru.
Asa ca se revine practic la primele rezultate ale acestui math trade:
https://bgg.activityclub.org/olwlg/trad ... tid=363732
Sper ca nu mai e cazul de inca vreo modificare. Daca e totusi vreo problema (dar nu de genul "am mai putine tradeuri" "mi-a iesit alt joc decat inainte"
) raportati pana azi la 18:00.
Am verificat insa manual ca rezultatele nu contin tradeuri cu jocuri vandute deja. Si nu e cazul de acest lucru.
Asa ca se revine practic la primele rezultate ale acestui math trade:
https://bgg.activityclub.org/olwlg/trad ... tid=363732
Sper ca nu mai e cazul de inca vreo modificare. Daca e totusi vreo problema (dar nu de genul "am mai putine tradeuri" "mi-a iesit alt joc decat inainte"
- VickdaReaper
- Super Moderator

- iadrianik
- King Meeple

- iadrianik
- King Meeple

Nu au mai aparut si alte probleme, asa ca in sfarsit avem rezultate finale si se pot incepe schimburile.
- h_dzso
- Wizard Meeple

pacat, am avut un trade, nu mai e. Imi pare rau, ca din cauza unora se duce farmecul de la math trade. Daca bifezi niste schimburi dorite si asta iese, iti asumi. Iar daca ai facut greseli, greselile costa si din asta inveti. E posibil sa nu mai particip la alte trade-uri, mai vad ce decid, deocamdata asa simt.
- rabesandratana
- King Meeple

-
savinmihaita
- Chief Meeple

Nu stiu daca asta este cea mai buna solutie. Nu are rost sa stricam acest Math Trade pentru cineva care nu citeste regulamentul si nu isi asuma faptul ca a gresit.h_dzso wrote: ↑30 Sep 2025, 19:34pacat, am avut un trade, nu mai e. Imi pare rau, ca din cauza unora se duce farmecul de la math trade. Daca bifezi niste schimburi dorite si asta iese, iti asumi. Iar daca ai facut greseli, greselile costa si din asta inveti. E posibil sa nu mai particip la alte trade-uri, mai vad ce decid, deocamdata asa simt.
Cred ca trebuie mentinut acest Math Trade, in momentul de fata piata este plina de jocuri si este greu sa vindem ce nu ne place.
- iadrianik
- King Meeple

Razzakel wrote: ↑25 Sep 2025, 11:57Nu mi se pare corect, din cauza ca toti ne supunen aceluiasi set de reguli. Nici eu nu am fost atent ca jocul Council of 4 propus nu este editia CMON cu miniaturi, dar am bifat cu mana mea cand am facut tabelul si mi-am asumat ca nu o sa fie un schimb echitabil dupa ce am vazut rezultatele. Totusi nu am dat toate trade-urile peste cap ca nu imi convine ceva bifat cu mana mea.
Ca sa mai lamuresc un pic situatia.spielerrr2000 wrote: ↑25 Sep 2025, 15:02Sub nici o forma n-ar trebui acceptat sa onoreze doar o parte din trade-uri, el afirmand ca 2 din 4 i se par "inegale". Ca asa se va crea un precedent periculos: acum inainte poate sa spuna oricare ca ceva i se pare inegal si blocheza tot procesul. Regula e: ce ai bifat, iti asumi.
Intr-adevar unele schimburi i se pareau inegale. Dar problema era de fapt ca ea credea ca din schimburile rezultate putea alege ce schimburi sa pastreze si la ce schimburi sa renunte.
Nici asta nu ar fi fost de fapt o problema, tinand cont ca era cineva la primul math trade. Regulamentul nu prevede asa ceva (ca poti alege ce schimburi sa ramana).
Nota: un regulament nu poate acoperi toate interpretarile de genul acesta la care se pot gandi cei aflati la prima participare.
Dar as fi putut intelege ca cineva aflat la primul math trade nu stie exact cum decurg schimburile.
Problema reala a fost ca dupa ce s-au afisat rezultatele preliminare (si inainte de validarea rezultatelor finale) i-am explicat clar ca cele patru schimburi pe care le avea de facut nu erau optionale, ca nu era de ales dintre ele si ca trebuie facute toate patru.
Si mi-a confirmat ca va onora cele patru schimuri. Si abia apoi am validat rezultatele.
Ulterior, s-a razgandit, pentru ca o parte din schimburi i se pareau totusi inegale.
M-a intrebat si daca poate sa doneze o suma de bani pentru grupul nostru, ca si compensatie pentru situatia creata. Nu asta era solutia, dar e un semn ca si-a dat si ea seama de toata incurcatiura creata si de nemultumirile aferente (exprimate, pe buna dreptate, aici pe forum, sau pe discord).
- iadrianik
- King Meeple

Inteleg frustrarea, dar nu era alta solutie. Partea plina a paharului e ca nu fost cazul de cineva care sa "mearga pe burta", sa primeasca jocuri la trade si sa nu trimita nimic la schimb.h_dzso wrote: ↑30 Sep 2025, 19:34pacat, am avut un trade, nu mai e. Imi pare rau, ca din cauza unora se duce farmecul de la math trade. Daca bifezi niste schimburi dorite si asta iese, iti asumi. Iar daca ai facut greseli, greselile costa si din asta inveti. E posibil sa nu mai particip la alte trade-uri, mai vad ce decid, deocamdata asa simt.
Eu zic sa revii la editia urmatoare.
Categoric mergem mai departe cu math trade-ul. Da, a fost o situatie neplacuta, dar beneficcile sunt mult mai mari decat rarele probleme care au aparut la diferite editii,savinmihaita wrote: ↑01 Oct 2025, 08:52Nu stiu daca asta este cea mai buna solutie. Nu are rost sa stricam acest Math Trade pentru cineva care nu citeste regulamentul si nu isi asuma faptul ca a gresit.
Cred ca trebuie mentinut acest Math Trade, in momentul de fata piata este plina de jocuri si este greu sa vindem ce nu ne place.
- h_dzso
- Wizard Meeple

eh, m-am plans eu, ca sa nu tac, voi reveni totusi. Multumesc ptr organizare, e de apreciat ce faci.iadrianik wrote: ↑02 Oct 2025, 00:24Inteleg frustrarea, dar nu era alta solutie. Partea plina a paharului e ca nu fost cazul de cineva care sa "mearga pe burta", sa primeasca jocuri la trade si sa nu trimita nimic la schimb.h_dzso wrote: ↑30 Sep 2025, 19:34pacat, am avut un trade, nu mai e. Imi pare rau, ca din cauza unora se duce farmecul de la math trade. Daca bifezi niste schimburi dorite si asta iese, iti asumi. Iar daca ai facut greseli, greselile costa si din asta inveti. E posibil sa nu mai particip la alte trade-uri, mai vad ce decid, deocamdata asa simt.
Eu zic sa revii la editia urmatoare.![]()
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple