No(u) forum pentru Clujeni!
-
adixor
No(u) forum pentru Clujeni!
Cum in Cluj avem o comunitate foarte bine inchegata de jucatori, am creat acest spatiu virtual pentru intalnirile de aici.
Distractie placuta! Ca de obicei, recomand titlul threadului "Intalnire <ceanarie/cafenea/whatever> 31 Decembrie 2010" eventual si ora.
Distractie placuta! Ca de obicei, recomand titlul threadului "Intalnire <ceanarie/cafenea/whatever> 31 Decembrie 2010" eventual si ora.
-
criss
Re: No(u) forum pentru Clujeni!
Intilnirile in Cluj au loc in fiecare saptamina, miercuri, incepind de la 17-18, la libraria Carturesti (Iulius Mall).
-
nuk3r
Super. Bine ca stiu, o sa va trimit 2 amici cu un memoir 44 si cu o pasiune nou descoperita pentru board games.criss wrote:Intilnirile in Cluj au loc in fiecare saptamina, miercuri, incepind de la 17-18, la libraria Carturesti (Iulius Mall).
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eventual ai putea sa-i indrumi pe acesti prieteni sa inspire si ei la randu-le pe alti prieteni cu si despre aceasta noua pasiune a lor... 
-
nuk3r
Au mai jucat War cards si Magic the Gathering, dar sportul asta e mult mai scump. Prima data vreau ca ei sa mearga la intalnire si sa prinda mai bine gustul.VickdaReaper wrote:Eventual ai putea sa-i indrumi pe acesti prieteni sa inspire si ei la randu-le pe alti prieteni cu si despre aceasta noua pasiune a lor...
- VickdaReaper
- Super Moderator

Mai scump decat Warcards, da. Dar decat Magic cu siguranta nu este... Ma rog, acum daca vrei sa-ti iei jocuri precum iti luai boostere, asta-i o cu totul alta discutie...
Si, oricum, nimeni n-a zis nimic de jocuri multe. Prin "a inspira mai departe" am vrut sa zic ca si ei pot sa invite alti prieteni la intalniri...
Si, oricum, nimeni n-a zis nimic de jocuri multe. Prin "a inspira mai departe" am vrut sa zic ca si ei pot sa invite alti prieteni la intalniri...
-
nefram
- Chuckila
- King Meeple

Da, in fiecare miercuri are loc Palyground-ul Carturesti in Iulius Mall, la subsolul Librariei.
- Chuckila
- King Meeple

-
nightride
am sa trec maine sa vad. prin cluj pe unde se mai intampla asa ceva?
de vreo cateva saptamani tot caut un loc si in afara de sesiunile miracolix din l`atelier (din 2 in 2 saptamani) sau cele de la centrul german nu stiu. ar mai fi barul din spate la sora, dar nu-l prea frecventez si nu stiu daca acolo se aduna lume pentru jocuri.
- alia
- Special Meeple

Deocamdata sediul Carturesti se afla in renovare si Playground nu se va intampla pana dupa data de 1 Mai din pacate. Dupa aceasta data vor fi din nou in fiecare miercuri.nightride wrote:am sa trec maine sa vad. prin cluj pe unde se mai intampla asa ceva?de vreo cateva saptamani tot caut un loc si in afara de sesiunile miracolix din l`atelier (din 2 in 2 saptamani) sau cele de la centrul german nu stiu. ar mai fi barul din spate la sora, dar nu-l prea frecventez si nu stiu daca acolo se aduna lume pentru jocuri.
- bvicthor
- Wizard Meeple

- tretiak
- Wizard Meeple

Ştie cineva cum e atmosfera in L'atelier cand vine MIracolix?
Nu de alta, dar din cate ştiu e cam multă fumăraie pe acolo (cel puţin înăuntru).
Nu de alta, dar din cate ştiu e cam multă fumăraie pe acolo (cel puţin înăuntru).
Canci!
- Chuckila
- King Meeple

Nu am reusit sa trec prin L'atelier, intentionez sa le fac o vizita cat de curand. Am fi mai multi care sa ne strangem sa le facem o vizita?
- bvicthor
- Wizard Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Stiti cumva cand se strang? Au o anumita zi din saptamana, sau se poate merge oricand?
- alia
- Special Meeple

Buna ziua,
Miercuri, 29.06.2011, se desfasoara Playground-ul la Carturesti. As fi vrut sa aflu cam cine va participa si daca exista vreo preferinta pentru vreun joc anume:)
Miercuri, 29.06.2011, se desfasoara Playground-ul la Carturesti. As fi vrut sa aflu cam cine va participa si daca exista vreo preferinta pentru vreun joc anume:)
- Chuckila
- King Meeple

Eu am sa vin. Am sa deschid un nou topic in intalnirile din Cluj sa putem discuta acolo mai pe indelete