Cu totii am patit-o cu un joc sau altul, si odata trecut pragul asta incepe goana dupa urmatoarea "senzatie". Unele jocuri pot sa creeze dependenta. Si cu cat e mai mare dependenta cu atat creste ratingul jocului in lista fiecaruia.
In urma topicurilor deschise de djdano zilele astea, m-am gandit sa va intreb care au fost jocurile care v-au acaparat pe voi? Cat de tare au reusit aceste jocuri sa va altereze perceptia lucrurilor si a timpului?
In cazul meu sunt cateva titluri care au reusit sa ne tina in priza 24 ore cu doar o mica pauza de masa. Altele ne-au tinut conectati saptamani intregi - un singur joc, nimic altceva - cu reprize scurte de somn si portia obligatorie de servici. Aceste titluri au fost pt mine, in ordinea in care le-am descoperit: Risc Commander, Catan, Race for The Galaxy si Dominion. Bineinteles, au mai fost si alte bucurii pe parcurs, dar dependenta nu a fost extrema ca in cazul celor enumerate.
Odata prins in mrejele unui astfel de joc nu mai este decat o singura cale de iesire: prin el.