Sau sa danseze pucurile
Gateway Games - the e$$ential collection
- Chuckila
- King Meeple

Re: Gateway Games - the e$$ential collection
Cred ca potentiala problema la o masa de Crokinole foldable sunt imbinarile. Nu cred ca ar fi prea placut sa iti fie modificata traiectoria pucului doar din cauza ca ai fost nevoit sa lovesti tangential cu acea imbinare.
Sau sa danseze pucurile
Sau sa danseze pucurile
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Poate se pot face imbinarile cu arta si dichis (asa cum stiu ca lucreaza suf
) exact pe acele linii care delimiteaza sfertul unui jucator.
Am vazut multe cutii de lemn care atunci cand sunt inchise si treci cu mana peste imbinarea dintre capac si corp nu simti absolut nimic.
Ce zici suf, incerci?
Am vazut multe cutii de lemn care atunci cand sunt inchise si treci cu mana peste imbinarea dintre capac si corp nu simti absolut nimic.
Ce zici suf, incerci?
- suf
- King Meeple

Pfff!djdano wrote:Poate se pot face imbinarile cu arta si dichis (asa cum stiu ca lucreaza suf) exact pe acele linii care delimiteaza sfertul unui jucator.
Ce zici suf, incerci?
As fi zis ca @^$&*&#$!!!, dar acum, ca ma gandesc mai bine, nu mai pare atat de imposibil.
-
lazysid
- Baby Meeple

Fluxx - extrem de simplu si amuzant
Gloom - arata misto si e si simplu rau de tot
Anima - multi prieteni de-ai mei care nu joaca b-games au devenit fani inraiti
Gloom - arata misto si e si simplu rau de tot
Anima - multi prieteni de-ai mei care nu joaca b-games au devenit fani inraiti
Posesiunile mele: http://boardgamegeek.com/collection/use ... dgame&ff=1
- DanielIndru
- King Meeple

No love?Chuckila wrote: Promit ca am sa revin si eu cu lista esentelor tari in materie de gateway aaaaacuuuusica.
- Chuckila
- King Meeple

Suntem ardeleni. A trecut numai jumatate de aaaaacuuuuusica 
- DanielIndru
- King Meeple

De "ziua copilului" as vrea sa-mi fac cadou un top cu cele mai apreciate Gateway Games.
Hai sa mai vedem ceva opinii!
Hai sa mai vedem ceva opinii!
-
tenny
- DanielIndru
- King Meeple

Hai sa fac si un rezumat, ca a trecut ceva vreme si nu a mai spus nimeni nimic...
Samurai si 7 Wonders au primit 3 voturi fiecare. Eu zic ca e foarte bine si nu pot decat sa ma bucur ca i-am facut un review la timp.
China, Galaxy Trucker, Jamaica, Ra, Ricochet Robots, Talisman si Tempus au primit cate 2 recomandari.
Alte 23 jocuri au primit cate un vot.
E interesant de remarcat ca se pastreaza oarecum un trend pe care l-am vazut si in topul facut de Bahaus si in cel facut de imba: oamenii au preferinte foarte variate si foarte rar apar pareri sau gusturi care sa se suprapuna. Desi tuturor ne place sa jucam boardgames si multi dintre noi apreciaza aceleasi titluri sau aceleasi mecanici, parca fiecaruia ii place sa-si defineasca unicitatea si personalitatea cumparand si jucand jocuri cat mai diferite de trendul mainstream.
Pana la urma e normal sa fim asa. Suntem o comunitate deosebita, formata din indivizi cu personalitate puternica si gusturi variate.
Va multumesc pentru contributie. Cheers to us all!
Samurai si 7 Wonders au primit 3 voturi fiecare. Eu zic ca e foarte bine si nu pot decat sa ma bucur ca i-am facut un review la timp.
China, Galaxy Trucker, Jamaica, Ra, Ricochet Robots, Talisman si Tempus au primit cate 2 recomandari.
Alte 23 jocuri au primit cate un vot.
E interesant de remarcat ca se pastreaza oarecum un trend pe care l-am vazut si in topul facut de Bahaus si in cel facut de imba: oamenii au preferinte foarte variate si foarte rar apar pareri sau gusturi care sa se suprapuna. Desi tuturor ne place sa jucam boardgames si multi dintre noi apreciaza aceleasi titluri sau aceleasi mecanici, parca fiecaruia ii place sa-si defineasca unicitatea si personalitatea cumparand si jucand jocuri cat mai diferite de trendul mainstream.
Pana la urma e normal sa fim asa. Suntem o comunitate deosebita, formata din indivizi cu personalitate puternica si gusturi variate.
Va multumesc pentru contributie. Cheers to us all!
- Chuckila
- King Meeple

Ricochet Robots ar mai fi primit o recomandare si de la mine (daca nu as fi uitat de thread - chiar daca djdano mi-a amintit de vreo 2 ori
). De fapt ar fi fost mentiune speciala si ar fi ajuns pe locul 1, de unul singur 
Tot ca si mentiuni speciale: Downfall of Pompeii si Thebes.
Alte jocuri extrem de bine primite in randul non-gamerilor: Thunderstone, Sleuth (surprinzator as putea spune, jocul este destul de dificil), The Adventurers, Stone Age, Battle Line.
Tot ca si mentiuni speciale: Downfall of Pompeii si Thebes.
Alte jocuri extrem de bine primite in randul non-gamerilor: Thunderstone, Sleuth (surprinzator as putea spune, jocul este destul de dificil), The Adventurers, Stone Age, Battle Line.
-
Fyl
Ticket to Ride, Formula D (pt. sexul masculin), 7 Wonders